Yerel Haberler

Baskent'te Çikan Kavga Karakolda Bitti

Ankara’nin Yenimahalle ilçesinde iki sahsin kavgasi, polisin gelmesiyle son buldu. Birbirlerinden sikayetçi olan taraflar karakola götürüldü.

Ankara 10 Haziran 2024 Pazartesi

Bu Hafta Sicakliklar, Mevsim Normallerinin Yer Yer 8 Ila 12 Derece Üzerinde Olacak

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, "Sicakliklarin mevsim normallerinin üzerinde seyredecegi ülkemizde, çarsamba gününden itibaren hava sicakliklarinda yer yer 8 ila 12 derece artis olacagi tahmin edilmektedir" dedi.

Ankara 10 Haziran 2024 Pazartesi

Ankara'da Silahla Yaralamaya Karisan Agri Milletvekili Sirri Sakik'in Oglu Savcilikta

Ankara’da silahla yaralama olayina karisan ve suç aleti tabancayla teslim olan Agri Milletvekili Sirri Sakik’in oglu Cenk Sakik savciliga sevk edildi.

Ankara 10 Haziran 2024 Pazartesi

20 Bin Sözlesmeli Ögretmen Atamasi Kapsaminda Sözlü Sinava Girmeye Hak Kazanan Adaylarin Sinav Merkezleri Açiklandi

Millî Egitim Bakanliginca, 20 bin sözlesmeli ögretmen atamasi kapsaminda sözlü sinava girmeye hak kazanan adaylarin sinav merkezleri açiklandi. Adaylarin sözlü sinav giris belgeleri de erisime açildi.

Ankara 10 Haziran 2024 Pazartesi

Hasta Köpekleri Ankara'ya Tasinmasi Sorusturmasinda, 1 Kisi Tutuklandi

Sanliurfa’nin Siverek ilçesindeki barinakta kuduz oldugu iddia edilen köpekleri bakimsiz kaldiklari gerekçesiyle alarak Ankara’ya tasiyan Yasama Tutunan Patiler Dernegi Baskani Buket Özgünlü tutuklanirken dernek çalisani ise serbest birak

Ankara 10 Haziran 2024 Pazartesi

Meteorolojiden Manisa'ya Sicak Hava Uyarisi

Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan Izmir, Aydin, Manisa, Balikesir ve Çanakkale için sicak hava uyarisi yapildi. Mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerindeki sicakliklarin etkili olacagi 5 il içinde Manisa, çarsamba günü gölgede 45

Manisa 10 Haziran 2024 Pazartesi

Hastane Tuvaletinde Kiz Çocugunun Fotografini Çeken Hastane Personeli Tutuklandi

Burdur Devlet Hastanesi’nde idrar tahlili için tuvalete giren 15 yasindaki kiz çocugunun kapi altindan fotografini çeken hastane su tesisati personeli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur 10 Haziran 2024 Pazartesi

Sivas'ta 30 Araç Trafikten Men Edildi, Onlarca Araca Ceza Yagdi

Sivas’ta çesitli nedenlerden dolayi 30 araç trafikten men edilirken 123 araca toplam 564 bin 129 lira idari para cezasi kesildi.

Sivas 10 Haziran 2024 Pazartesi

Evrak Eksikliginden Baglanan Motorlarini Yedieminden Çaldilar Açiklamasi 4 Tutuklama

Sakarya’nin Hendek ilçesinde denetim sirasinda evrak eksikligi sebebiyle baglanan ve yediemin otoparkina çekilen 3 motosiklet, gece saatlerinde sahipleri tarafindan çalindi. Polis ekiplerince gözaltina alinan 4 süpheli, çikarildigi mahkemece

Sakarya 10 Haziran 2024 Pazartesi

Kuduz Köpekleri Ankara'ya Getiren Süpheliler Tutuklama Talebiyle Hakimlige Sevk Edildi

Sanliurfa’da kuduz karantinasi ilan edilmis bölgedeki 35 hasta köpegi Ankara’ya getiren Buket Özgünlü ile M.S.D. savcilik ifadesinin ardindan tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligine sevk edildi.

Ankara 10 Haziran 2024 Pazartesi

Kars'ta AFAD'tan Ögretmenlere Iple Kayadan Inis Egitimi

Kars’ta AFAD ekiplerince ögretmenlere yönelik kayadan iple inme egitimi verildi. Verilen egitime çok sayida ögretmen katildi.

Kars 10 Haziran 2024 Pazartesi

KPSS Çalisma Evlerinde Kalan FETÖ Üyesi Yakayi Ele Verdi

Sivas’ta KPSS çalisma evlerinde kaldigi tespit edilen FETÖ üyesi bir kisi yakalandi.

Sivas 10 Haziran 2024 Pazartesi

Fiziksel Tip Ve Rehabilitasyon Uzmanindan Uyari Açiklamasi 'Egzersiz Ilaç Gibidir, Reçete Edilmeli'

Acibadem Ankara Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hekimi Doç. Dr. Yesim Garip Çimen, yanlis ve bilinçsiz yapilan egzersizin yaralanmalara yol açtigina dikkati çekerek, "Egzersiz ilaç gibidir, reçete edilmeli" dedi.

Ankara 10 Haziran 2024 Pazartesi

Bakan Göktas Açiklamasi 'Kurban Bayrami Öncesinde Ihtiyaç Sahipleri Için SYDV'lere 847,6 Milyon TL Ek Kaynak Aktardik'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, Kurban Bayrami öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin temel gida gereksinimlerini karsilayabilmesi için Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakiflarina (SYDV) toplam 847,6 milyon TL ek kaynak aktar

Ankara 10 Haziran 2024 Pazartesi

Mayis Ayi Ihracat Lideri Istanbul

Ticaret Bakanligi, mayis ayinda en fazla ihracat gerçeklestirilen ilin 5 milyar 642 milyon dolar ile Istanbul oldugunu duyurdu. Ikinci sirada 2 milyar 851 milyon dolarla Kocaeli, üçüncü sirada ise 2 milyar 214 milyon dolarla Izmir yer aldi.

Ankara 10 Haziran 2024 Pazartesi
 1  2  ...  3  4  5  ...  32  33