Yerel Haberler

23 Nisan Kastamonu'da Coskuyla Kutlanacak

Kastamonu Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami düzenlenecek etkinliklerde coskuyla kutlanacak.

Kastamonu 22 Nisan 2024 Pazartesi

Sahte Kira Sözlesmesi Düzenleyen 6 Süpheli Gözaltina Alindi

Yabanci uyruklu kisilerin ikamet izni alabilmeleri için düzenlenen sahte kira sözlesmelerinin Ankara Il Göç Idaresi Müdürlügü’ne ibraz ederek göçmen kaçakçiliginin önünü açan 6 süpheli yakalanarak gözaltina alindi.

Ankara 22 Nisan 2024 Pazartesi

Afyonspor Ligde Kalmayi Garantiledi

TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor hafta sonu oynadigi Bursaspor karsilasmasindan aldigi 3-0’lik galibiyet ile puanini yükseltip ligde kalmayi garantiledi.

Afyon 22 Nisan 2024 Pazartesi

20 Yasindaki Muhammet Yazici, Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti

Zonguldak’ta 20 yasindaki Muhammet Yazici, kullandigi otomobille yaptigi kazada hayatini kaybetti.

Zonguldak 22 Nisan 2024 Pazartesi

Konya Merkezli 5 Ilde FETÖ/PDY Operasyonu Açiklamasi 6 Gözalti

Konya merkezli 5 ilde Fetullahçi Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapilanmasi (FETÖ/PDY) silahli terör örgütünün askeri mahrem yapilanmasina yönelik yürütülen çalismalar neticesinde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonlard

Konya 22 Nisan 2024 Pazartesi

Ankara Büyüksehir Belediyesi'nden 'Izmir 1-2 Caddeleri Kentsel Tasarim' Projesi

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Baskentin simge noktalarini güzellestirmeye devam ediyor. Fen Isleri Daire Baskanligi, Kizilay Mahallesine bagli “Izmir 1-2 Caddeleri Kentsel Tasarim” projesi için dügmeye basti. Proje kapsaminda; caddelerin üs

Ankara 22 Nisan 2024 Pazartesi

23 Nisan Coskusu Harikalar Sahili'nde Yasanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, Derince Harikalar Sahili’nde yer alan Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek etkinliklerle cosku içerisinde kutlanacak.

Kocaeli 22 Nisan 2024 Pazartesi

Bursa'da 23 Nisan Coskuyla Yasanacak

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘23 Nisan Çocuk Senligi’nde Bursali çocuklar, birbirinden renkli programlar, konserler ve gösterilerle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni büyük bir coskuyla yasayacak.

Bursa 22 Nisan 2024 Pazartesi

Ankara Merkezli 4 Ildeki FETÖ Operasyonlarinda 16 Gözalti Karari Verildi

Silahli terör örgütü FETÖ’nün güncel finans yapilanmasina yönelik olarak yürütülen iki ayri sorusturmada, Ankara merkezli 4 ildeki operasyonlarda 16 süpheli hakkinda gözalti karari verildi.

Ankara 22 Nisan 2024 Pazartesi

8 Ilde 'Bozdogan-28' Operasyonlarinda 82 Magara, Siginak Ve Barinma Alani Imha Edildi

Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin 8 ilde bahar aylarinda kirsalda eylem yapmak amaciyla magara ve siginaklara sakladiklari çesitli silah, mühimmat ve patlayicilarin yok edilmesine yönelik düzenlenen "Bozdogan-28" operasyonl

Ankara 22 Nisan 2024 Pazartesi

Ankara'da Iki Grup Arasinda Kavga Açiklamasi Sokakta Yumruklarin Konustugu Anlar Kamerada

Baskentte iki grup arasinda kaldirimda çikan tartismanin büyümesi ile sokak ortasinda yumruklar konustu. Sokak ortasinda yasanan kavga anlari kameraya yansidi.

Ankara 22 Nisan 2024 Pazartesi

Volkan Demirel Açiklamasi 'Düsme Hattinin Içinde Olmamiz Üzüyor'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Antalyaspor maçinin ardindan, “Antalyaspor’u tebrik ediyorum. Düsme hattinin içinde olmamiz bizi üzüyor. 15 puanlik bir durum var. Hatay’i küme düsürmeden en iyi yerde bitirmek istiyoruz” d

Antalya 21 Nisan 2024 Pazar

Sergen Yalçin Açiklamasi 'Düsme Hatti Ile Baglantimizi Kestik'

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçin, Hatayspor galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, “Kazandigimiz için çok mutluyum. Düsme hatti ile baglantimizi kestik. Artik siralama için oynayacagiz. Ilk 10’da bitirmek basari olacaktir”

Antalya 21 Nisan 2024 Pazar

Bilge Yilmaz, IYI Parti'den Istifa Ettigini Duyurdu

IYI Partili Bilge Yilmaz, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla partisinden istifa ettigini duyurdu.

Ankara 21 Nisan 2024 Pazar

Diyarbakir Sur Belediyesindeki Olaylarla Ilgili 1 Kisi Tutuklandi

Adalet Bakani Yilmaz Tunç, Diyarbakir Sur Belediyesi makam odasinda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a yönelik hakaretleri nedeniyle 1 kisinin tutuklandigini bildirdi.

Ankara 21 Nisan 2024 Pazar
 1  2  ...  31  32  33