Haber Arşivi

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'dan depremzedelere kin kusan paylaşımlara tepki!

Depremzedelere hakaret eden kendini bilmezlere AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’dan tepki geldi. Seçimlerden önce depremzedelere ücretsiz konut dağıtacağını söyleyenlerin depremzedelerin kendilerine oy vermediğini görünce kin kusmaya başladıklarını kaydeden Özcan, “Sosyal medyada yardıma muhtaç insanlara ağıza alınmayacak hakaretler ettiler. Bu yapılanları gördükçe insanlar ne kadar doğru bir karar verdiklerinin farkına varıyor” dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   12:24:54

Gaziantep'te PKK operasyonunda 3 gözaltı

Gaziantep'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 3 şüpheli, gözaltına alındı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   12:22:10

Başkan Erdoğan'dan sosyal medyadaki çirkin kampanyalara tepki: Depremzedeleri sahipsiz bırakmayacağız

Başkan Erdoğan'dan Millet İttifakı'nın 14 Mayıs tiyatrosuna tepki geldi. Başkan Erdoğan sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; "Meclis seçiminin Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanması, Cumhurbaşkanı seçiminde de açık ara bir farkın ortaya çıkması; CHP Genel Başkanı'nın ve yönetiminin dengesini iyice bozdu." ifadelerini kullandı. Sosyal medyada depremzedelere yönelik yürütülen çirkin kampanyaya da tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Depremzedeleri yalnız bırakmayacağız" dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   12:16:22

Fenerbahçe'de Miguel Crespo imzayı atıyor!

Miguel Crespo için Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamak istediği Portekizli orta saha Miguel Crespo'nun menajeri görüşmeler için İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

18 Mayıs 2023 Perşembe   12:11:57

Bakan Soylu: İstanbul'da 386 kilogram uyuşturucu madde yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Başakşehir, Beylikdüzü ve Silivri ilçeleri başta olmak üzere ilçelerde 17 Mayıs'ta yapılan operasyonlarda toplam 386 kilo uyuşturucu madde yakalandığını duyurdu.

18 Mayıs 2023 Perşembe   12:07:28

HDP'den İyi Parti'ye kaybedilen ilk tur suçlaması: İş birliği yapmadılar

HDP'li Mehmet Rüştü Tiryaki, İyi Parti'nin HDP'ye olan tutumu nedeniyle seçim ve sandık güvenliği konusunda Millet İttifakı'yla iş birliği yapamadıklarını söyledi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   11:59:29

Çekmeköy'de 7 aracın karıştığı zincirleme kaza

Çekmeköy, Kuzey Marmara Otoyolu'nda yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda 2 kamyon ve 5 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Edirne yolunda trafik yoğunluğu oluştu.

18 Mayıs 2023 Perşembe   11:55:07

Genel Merkez'deki kriz açığa çıktı: Gürsel Tekin'den CHP'ye rest!

14 Mayıs seçimlerinde büyük hüsrana uğrayan CHP bir yandan küçük ortaklara verdiği tavizler sonucu milletvekili kayıplarına uğrarken, diğer yandan da kendi parti içi hesaplaşma ve kavgalarıyla da kamuoyunun gündeminden düşmüyor. 28 Mayıs'taki ikinci tur için 'hazırlık' yapan CHP'de Gürsel Tekin'in Kars'a görevlendirilmesine rağmen "İstanbul'da çalışmaya devam edeceğim" açıklaması genel merkezdeki büyük krizin bir yansıması olarak yorumlandı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   11:53:15

Sinan Oğan ve Ahmet Davutoğlu görüştü

Sinan Oğan, Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Ankara'daki görüşmede ikinci tur tavrı ele alındı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   11:41:49

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 2 ay daha uzatılan Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nı değerlendirdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin girişimleri ile tahıl tedarikinin bir krize daha yol açmadan yenilenmesi ile ilgili bir değerlendirme yaparken, “Dünya gıda arzı ve ihtiyaç sahibi ülkeler için büyük önem arz eden bu girişime destek sağlayanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   11:32:53

Cesetle birlikte selfie yapıp sosyal medyadan paylaştı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü bulunan kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olay öncesi beraber olduğu gencin cesetle birlikte çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   11:24:59

ATM'lerin üzerine ağaç devrildi: Para çekmeye devam ettiler

Avcılar’da bir bölümü çürüyen dut ağacı gürültü ile 4 ATM kabininin üzerine düştü. Ağacın düşmesine rağmen ATM’de işlemini sürdüren bir adamın kartını almaya çalıştığı, bazı müşterilerin de üzerinde ağaç gövdesi görmelerine rağmen gelip para çektiği görüldü.

18 Mayıs 2023 Perşembe   11:21:42

İsmail Saymaz'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı 11’inci yenilgisini alınca, kendi çevresi tarafından topa tutuldu. CHP’li kimliği ile tanınan gazeteci İsmail Saymaz bile, Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi, özellikle yurt dışı gezilerinden vurdu. Saymaz, “Tam bir fiyaskoydu” dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   11:17:41

Türkiye'deki tüm Apple ürünlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar

iPhone'dan MacBook'a kadar tüm Apple ürünlerinin ülkemizdeki fiyatları zamlandı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   11:09:48

Kayseri'de uyuşturucu operasyonu! 38 şüpheli adliyede

Kayseri’de, 500 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 38 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   11:03:19

Kenya'da ölenlerin sayısı artıyor! Hz. İsa ile tanışma vaadiyle aç bırakmışlardı .

Kenya’da yaşanan garip olay dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Dinleyicilerini "Hz. İsa ile tanışma" vaadiyle kandıran ve aralarında çocukların da olduğu “açlık tarikatı” soruşturmasında ceset sayısı 227’ye yükseldi. Müritlerini ölüm orucuna sevk eden tarikatın olduğu Kenya'daki kasabada hala 611 kişi kayıp.

18 Mayıs 2023 Perşembe   10:57:54

Danıştay'dan skandal karar! Küçük esnaf hedefte: Bakanlık itiraz etti! Meclis'te 'Evet' diyen CHP bakın nasıl çark etti

Ticaret Bakanlığı, yerli firmaların rekabetini sağlamak, küçük esnafı korumak için çıkarılan E-Ticaret Yönetmeliği'nin yürütmesini durduran Danıştay kararına itiraz etti. Bakanlık, "Lobilere geçit yok" diyor. AK Parti'nin küçük esnafın korunması için geçen yıl Meclis'e sunduğu "Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" tüm partilerin "evet" oyu ile Meclis'te kabul edilmiş, ardından CHP Meclis'te evet oyu verdiği düzenlemeyi Anayasa Mahkemesi'ne taşıyarak rant çetelerine boyun eğmişti.

18 Mayıs 2023 Perşembe   10:49:35

Dünyada nadir bölgelerde yetişiyor! Türkiye’nin çatısında açan “kurt kulağı” çiçeği göz kamaştırıyor

Dünyada nadir bölgelerde yetiştiği bilinen ve Türkiye'nin doğusunda da yetişen “iris çiçeği”, açtığı arazilere renk katıyor. Ağrı Dağı'nın eteklerinde açan ve halk arasında "kurt kulağı" olarak bilinen çiçek göz kamaştırıyor. .

18 Mayıs 2023 Perşembe   10:44:05

Suikast kurgusu CHP organizasyonu çıktı! Kılıçdaroğlu önce şikayet etti kendi adamları çıkınca şikayeti geri aldı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerin öncesinde 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Samsun'da çelik yelek giydiği haberleri sızdırılarak Kılıçdaroğlu'nun suikaste uğrayacağı algısı yapıldı. Ankara Tandoğan mitinginde ise miting alanının fotoğraflarını çeken emekli özel kuvvetler mensubu gözaltına alındı. Kemal Kılıçdaroğlu adına dilekçe veren avukatı, Kılıçdaroğlu hakkında suikast iddialarının olduğunu gözaltına alınan emekli askerinde bu suikastlerle bağlantılı olduğunu belirten dilekçe verdi. Ankara Emniyeti tarafından gözaltına alınan emekli özel kuvvetler mensubunun telefonunu inceleyen polis, şüphelinin CHP tarafından bir güvenlik şirketi aracılığıyla tutulduğunu ortaya çıkardı. Polis, emekli askerin CHP ile bütün bağlantılarını deşifre edince Kılıçdaroğlu'nun avukatı ise apar topar yeniden dilekçe verip "telefonunun imajını almayın şikayetten vazgeçiyoruz" dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   10:43:32

Galatasaray'dan Fatih Terim'e davet!

Galatasaray'da futbolculuk ve teknik direktörlük yapan ve birçok başarıya imza atan Fatih Terim'e Galatasaray'dan, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni için davet geldi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   10:35:10

Depremzedelere hakaret edenler gözaltına alındı

Adana’da deprem bölgesinde seçime katılıp oy veren afetzedelere sosyal medya hesabından hakaret ettiği ve provokatif paylaşım yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheli serbest bırakıldı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   10:30:09

ABD'den Akdeniz'de kriz çıkaran hamle! KKTC ve Türkiye'den sert tepki...

ABD donanmasına ait USS Arleigh Burke isimli güdümlü füze destroyerinin Güney Kıbrıs Rum yönetimi (GKRY) kontrolündeki Limasol Limanı'nı ziyaret etti. ABD'nin bu hamlesi, ortalığı bir anda karıştırdı. KKTC, sözde "ortaklık" ve "planlı ziyaret" gibi gerekçelerinin inandırıcılıktan uzak olduğuna dikkat çekerek ABD'ye tepki gösterirken Türkiye KKTC'den yapılan açıklamayı destekledi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   10:29:34

Murat Kurum açıkladı! Yapı denetimde pilot bölge İstanbul

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremlerin ardından daha güvenli bir ortam oluşturmak amacıyla binaların denetiminin çok daha etkin bir şekilde yapılabilmesi için pilot olarak İstanbul'da başladıklarını duyurdu.

18 Mayıs 2023 Perşembe   10:20:50

Diyarbakır'da uyuşturucu tatlı kutularında ve zeytin kovalarında çıktı

Kentte yapılan tatlı kutularının içinde uyuşturucu operasyonunda 4 kilogram metamfetamin, 3 kilo 620 gram skunk ve 1 kilo 945 gram toz esrar ele geçirildi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   10:17:26

İrem Sak: Mekanın sahibi geri geldi

İrem Sak, önceki gün arkadaşı ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir kafede arkadaşı ile kahve içen ünlü oyuncu, mekan çıkışında basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

18 Mayıs 2023 Perşembe   10:14:41

 1  2  3  4