Haber Arşivi

Ömer Çelik'ten Belçikalı Bakan Zuhal Demir'e tepki: Avrupa faşistlerinin dilini kullanıyor

Belçikalı Bakan Zuhal Demir'in açıklamalarını kınayan Ömer Çelik, "Belçikalı Bakan Zuhal Demir, Cumhurbaşkanımıza oy vermiş yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızı hedef almış. Bu açıklamayı şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   16:32:19

Google milyonlarca hesabı silmeye hazırlanıyor

Google, milyonlarca hesabı ilgilendiren büyük bir güncellemeyi duyurdu. 2021'den beri kullanılmayan hesapların kalıcı olarak silineceği yeni politikada dolandırıcılık ve hesap hırsızlığına karşı önlem alınması amaçlanıyor.

18 Mayıs 2023 Perşembe   16:30:31

PKK medyasında Kılıçdaroğlu'na destek istedi! HDP'li Eren: Cezaevlerindeki arkadaşlarımızın özgürlükleri için sandığa gidin

HDP, 14 Mayıs seçimleri öncesi cumhurbaşkanlığında Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıklamıştı. Bunun üzerine Kandil'de PKK'nın sözde elebaşları da yaptığı açıklamalarla Kılıçdaroğlu'na destek açıklamaları geldi. Seçimin ikinci tura kalmasının ardından HDP ve PKK'lılar Kılıçdaroğlu'na desteklerini sürdürüyor. Son olarak HDP/YSP milletvekili Serhat Eren PKK'nın yayın organında Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   16:28:41

Hepsi havadan görüntülendi: İstanbul’un hayalet uçakları görenleri hayrete düşürdü

İstanbul’da Atatürk Havalimanı apronunda bekleyen 5 hurda uçak sahiplerini bekliyor. 2021 yılında sayıları 9 olan hurda uçakların 4’ü satılarak kafeterya veya restoran olarak kullanılmıştı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   15:46:32

Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 14 Mayıs seçimleri sonrası Trabzon’da açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, "21 yıllık istikrar, güven, cesaret ve umut kazandı. 14 Mayıs'ta Kandil'den, Pensilvanya'dan talimat alanlarla kol kola gezenler kaybetti. Milletin onurunu, Türkiye'nin bağımsızlığını, bölünmez bütünlüğünü koruyanlar kazandı. İkinci turda sesimiz daha da gür çıkacak. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak. Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

18 Mayıs 2023 Perşembe   15:24:01

Bakan Koca: TUS'a ilişkin 9 bin 2 kontenjan ÖSYM'ye gönderildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 Tıpta Uzmanlık Sınavı'na (TUS) ilişkin toplam 9 bin 2 kontenjanın yayımlanmak üzere Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'ne (ÖSYM) gönderildiğini açıkladı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   15:20:34

Yer: İstanbul! Kamyonet TIR'ın dorse kısmına çarptı: Yol trafiğe kapandı...

Hadımköy - Dursunköy yolu caddesi’nde 3 aracın karıştığı kaza sonucunda kamyonet tırın dorse kısmına çarptı. Sıkışan kamyonet sürücüsün kurtarma çalışmaları devam ederken, yol jandarma ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   15:09:19

Asgari ücretli, emekli ve memurlar dikkat! Seyyanen zam ve refah payı: Milyonlar yeni Meclis'e odaklandı

Seçimlerin ardından şekillenen yeni Meclis'in önüne çok önemli yasalar gelecek. Yapılacak düzenlemeler ile milyonlarca vatandaşın geliri artacak. Haziran ve Temmuz aylarında maaşlar yeniden belirlenecek. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği seyyanen artışlar ve refah payı da maaşlara eklenecek.

18 Mayıs 2023 Perşembe   15:07:41

Kadını diri diri yedi! Pitonun karnını yardıkları anlar kan dondurdu…

Geçtiğimiz yıl Endonezya'da yaşanan kan donduran olay halen tüm dünyanın gündeminde. 2 gün boyunca kendisinden haber alınamayan 56 yaşındaki bir kadının cansız bedeni metrelerce uzunluktaki bir pitonun midesinden çıkmıştı. Arama çalışamaları esnasında ormanda karnı şiş olarak görülen pitonun, Jarrah'ı yediğinden şüphelenen ekipler ve çevre halkı yılanın karnını yardığı görüntüler tüyler ürpeten cinsten...

18 Mayıs 2023 Perşembe   14:49:10

Edirne'de 5 terör şüphelisi yakalandı

Edirne’de son bir haftada yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 5 FETÖ/PDY ve PKK/KCK şüphelisi yakalandı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   14:42:03

Bakan Karaismailoğlu: Depremzede kardeşlerimize hakaretler yağdıranlara en büyük dersi biz vereceğiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Ganita'da düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin sonuçlarının başta Trabzon olmak üzere tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Bakan Karaismailoğlu, burada yaptığı açıklamada "Terör örgütleriyle kol kola girenlere, depremzede kardeşlerimize hakaretler yağdıranlara en büyük dersi biz vereceğiz. Ülkemizi terör örgütlerinin oyuncağı haline getirmeye çalışanların yüzüne sandık sonuçlarını hep birlikte çarpacağız. Biz biriz, bizi bölemezsiniz, terör örgütlerini içimize sokamazsınız, bizi batıya oyuncak edemezsiniz. Biz o oyunu bozarız." dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   14:41:51

Halk TV'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren seçmene hakaret

Sokak röportajlarının vazgeçilmez sloganı, Halk TV’de kaos yarattı. Cumhurbaşkanı’na oy verenleri eleştiren yandaş gazeteci Şirin Payzın’ın “Anadolu insanı 'Bu işi çözerse, Erdoğan çözer' diyor” ifadelerine, CHP'li Hurşit Güneş, hakaretle karşılık verdi. Güneş’in “Nereden çözecek, adam cahil” yorumu, sosyal medyada büyük tepki gördü.

18 Mayıs 2023 Perşembe   14:33:57

SSB Başkanı İsmail Demir açıkladı: F-16 ÖZGÜR için ilk teslimat gerçekleştirildi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Özgür Projesi kapsamında aviyonik modernizasyonu yapılan ilk F-16 uçaklarının Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini duyurdu.

18 Mayıs 2023 Perşembe   14:33:01

İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul Havalimanı’nda düzenlenen operasyonlarda farklı türden toplam 7 kilo 600 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 kişi tutuklandı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   14:25:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4. kez Malatya’ya gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 Mayıs Salı günü Malatya’ya gidecek. Bu ziyaret Erdoğan’ın 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya’ya dördüncü gidişi olacak. Erdoğan’ın Malatya’da konteyner kentte vatandaşlarla bir araya geleceği öğrenildi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   14:08:13

Bakan Bozdağ: Değişmesi gereken iktidar değil, muhalefettir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “14 Mayıs seçim sonuçları bir değişim sürecinin de başlangıç tarihidir. 28 Mayıs'tan sonra pek çok partide tartışma olacak, yönetimlerinde değişim olacaktır. Bu milletin de gördüğü, sandıkta verdiği bir talimattır. 'Ya bırakın ya da aranızda bu işi halledin' talimatı vermiştir. Türkiye'de iktidar sorunu değil muhalefet sorunu var. Değişmesi gereken iktidar değil muhalefettir” dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   14:00:45

MHP'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Küplere bindi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kılıçdaroğlu'na sert ifadelerle tepki gösterdi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   13:38:51

Fahrettin Altun'dan, gazetecileri gözaltına alan Almanya'ya tepki: Bozacının şahidi şıracı

İletişim Başkanı Altun, basın mensuplarına yönelik operasyon ile 14 Mayıs arasındaki bağlantıya dikkati çekti. Altun, "Türkiye’nin büyük bir devlet olduğunu seve seve hazmedeceksiniz" dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   13:31:01

TCG Anadolu tatbikata çıkıyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın son üyesi TCG Anadolu ilk tatbikatına çıkıyor.

18 Mayıs 2023 Perşembe   13:27:18

Borsa günün ilk yarısında geriledi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,14 değer kaybederek 4.655,17 puana geriledi. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,55 ile spor, en çok gerileyen ise yüzde 1,87 ile madencilik oldu.

18 Mayıs 2023 Perşembe   13:26:43

Kılıçdaroğlu 14 Mayıs seçimleri sonrası ağız değiştirdi: Ben terör örgütleriyle masaya asla oturmadım, oturmam

14 Mayıs seçimlerinde hezimete uğrayan Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tur seçimleri için adeta yeni bir strateji geliştirdi. Sırtını HDP'ye dayadığını açıkça her fırsatta ifade eden, 'Demirtaş'ı serbest bırakacağız' diyerek PKK'ye göz kırpan ve Kandil'deki terör elebaşlarının açıkça desteklediği Kılıçdaroğlu, seçmenin aklıyla alay edercesine bir açıklama yaptı. Söylemlerini milliyetçi ifadelere çeviren Kılıçdaroğlu, "Ben terör örgütleriyle masaya asla oturmadım, oturmam" dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   13:08:30

Sinan Oğan ile Kılıçdaroğlu görüşecek

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, yarın 7'li masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

18 Mayıs 2023 Perşembe   12:51:49

YÖK'ten bahar dönemi sınavları ile ilgili flaş karar!

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Bahar dönemi sınavları ile ilgili son dakika açıklamada bulundu. Buna göre, üniversitelerde bahar dönemi sınavları 1 Haziran tarihinden sonra başlayacak

18 Mayıs 2023 Perşembe   12:50:57

Depremzedelerden sonra şehide de hakaret: “Müstahak size şehit olmak”

Ekşi Sözlük isimli internet sitesinde “Şehit cenazesinde CHP çelenginin parçalanması” başlıklı bir konu açıldı. Birçok kişi bu başlık altında yorum yazarken bir kullanıcı şehide küfür ve hakaret içeren bir yorum yazarak "A…sığırları müstahak size şehit olmak" dedi. Hakaret yorumları bununla da sınırlı kalmadı. Ekşi Sözlük’teki bu ağır küfür ve hakaretlere ise sosyal medya platformu Twitter’dan büyük tepki gösterildi. Bir tepkide ise “Ha Charlie Hebdo ha Ekşi Sözlük... Aynı bataklık...” denildi. İşte detaylar...

18 Mayıs 2023 Perşembe   12:27:21

Kaftancıoğlu 14 Mayıs'tan sonra Milliyetçiliği hatırladı: Öcalan'ı çıkarmayacağız

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin yankıları sürüyor. Fox Tv'nin canlı yayınına katılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu çelişkili açıklamalar yapmaya devam etti. HDP ile yapılan ortaklık sonrası aylardır 'Öcalan'ı serbest bırakacağız' söylemlerine ses çıkarmayan CHP, seçimlerdeki ağır yenilginin ardından Milliyetçi oyları alabilmek için 'Öcalan'ı çıkarmayacağız' mesajı vermeye başladı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   12:26:14

 1  2  3  4