Haber Arşivi

Fatih Erbakan Açiklamasi 'Allah Bunlara Firsat Vermesin'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, "HDP’nin milletvekili adaylari, ’7’li masa iktidar oldugu zaman, Kiliçdarogu cumhurbaskani seçildigi zaman hapishanelerdeki tutsak arkadaslarimizi özgürlüklerine kavusturacagiz’ diyorlar. Hapishanedeki dedikleri arkadaslari kimler; PKK’li teröristler ve Abdullah Öcalan. Allah bunlara firsat vermesin“ dedi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:59:22

Emre Belözoglu Açiklamasi 'Hiçbir Zaman Galatasaray'i Çalistirmam Demem'

Medipol Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, hayatin kendisine büyük cümleler kurmamayi ögrettigini söyleyerek, "Geçmiste çok büyük cümleler de kullandim. Ben hiçbir zaman Galatasaray’i çalistirmam demem yada baska takimlar çalistirmam demem. Bu Fenerbahçeli oldugum gerçegini de degistirmez. Herkes bunu istedigi gibi algilayabilir" dedi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:56:52

Bakan Kurum'dan Giresunlulara Müjdeler

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani ve Istanbul 1. Bölge Milletvekili Adayi Murat Kurum, Beykoz’da Giresunlularla bulustu. Bakan Kurum, “Giresunlu hemsehrilerimiz için Giresun Kültür Evi’ni yapiyoruz. Yine bu alanda bir mesire alani yapacagiz. Orada hem Giresun hem de Beykozlu kardeslerim gezmeye gelip güzelliklerinden istifade edecek. Buranin ismi Giresunlu kahramanlarimizin ismi olacak. Giresun 42’nci ve 47’nci Gönüllü Alaylari ve Milli Mücadele alani olacak’’ dedi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:51:22

AFAD duyurdu! Adıyaman'da 4,6 büyüklüğünde deprem...

Son dakika haberine göre; Adıyaman'da saat 23.20'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Malatya ve Şanlıurfa'da da hissedildi

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:48:13

Provokasyondan FETÖ izi çıktı!

YeniŞafak'tan Ersin Çelik'in haberine göre; 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferle çıkacağı görülünce ardı ardına provokasyonlarla düğmeye basıldı. En karanlık provokasyon Erzurum’da İmamoğlu’nun otobüsüne taş atılmasıyla yaşandı. Yeni Şafak’ın ulaştığı bilgilere göre taş atanlardan biri istihbaratta görevli Uzman Çavuş Muhammet Akif K. çıktı. Akif K. FETÖ’den işlem görmüş.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:45:25

Okan Buruk Açiklamasi 'Hak Ettigimiz Bir Galibiyet Aldik'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Basaksehir karsisinda hak ettikleri bir galibiyet aldiklarini söyledi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:43:22

Cumhurbaskani Erdogan Metronun Merdivenlerini Yürüyerek Çikan Hüseyin Bayraktar'la Telefonda Görüstü

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Büyük Istanbul Mitingi’ne katilmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çiktigi görüntülerle gündeme gelen 85 yasindaki Hüseyin Bayraktar’la bir telefon görüsmesi gerçeklestirdi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:40:52

Sancaktepe'de Korkutan Yangin

Sancaktepe’de bir binada çikan yangin panige yol açti. Yangin itfaiye ekiplerinin çalismasi sonucu kontrol altina alinirken, dumandan etkilenen 5 kisi hastaneye kaldirildi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:40:51

Aliyev Ve Pasinyan 14 Mayis'ta Brüksel'de Bir Araya Gelecek

Avrupa Birligi (AB) Konseyi, Azerbaycan Cumhurbaskani Ilham Aliyev, Ermenistan Basbakani Nikol Pasinyan ve AB Konseyi Baskani Charles Michel’in 14 Mayis’ta Belçika’nin baskenti Brüksel’de bir araya gelecegini açikladi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:24:51

PKK destekçileri İzmir’de AK Parti otobüsüne saldırdı. AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan sosyal medya hesabından duyurdu.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından "Bugün saat: 21:00 sularında Buca’da mahalle mitinginden dönerken PKK sloganı ve işaretleri ile seçim otobüsümüzün camını kırdılar. Lanet saldırıda çalışma ekibimden Üç arkadaşımı yaraladılar, bu vahşeti kınıyoruz" açıklamasında bulundu. Savcı Sayan A Haber canlı yayınında da, daha önce saldırılar olduğunu kaydederek, 5 kişinin gözaltına alındığını ifade etti.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:22:36

Okul Bahçesindeki Motor Yangini Alarma Geçirdi

Mugla’nin Mentese ilçesinde bir okulun bahçesinde bulunan plakasiz bir motosiklet henüz tespit edilemeyen bir nedenden yanmaya basladi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:21:51

Beyoglu'nda Kamyon Asiri Yük Nedeniyle Yan Yatti

Beyoglu’nda demir yüklü kamyon, sokaga girecegi esnada asiri yük nedeniyle yan yatti.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:19:21

Selahattin Demirtaş'ın bölücü paylaşımına Ümit Özdağ'dan yanıt

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Selahattin Demirtaş'ın bölücü paylaşımına, "Aleviler özbeöz Türk'tür. PKK'nın Mezopotamya Aleviliği masalına inanmazlar. Dahi sen topukla Selo. Türk-Kürt-Alevi-Sünni kardeştir. PKK ve Yeşil Sol kalleştir" şeklinde yanıt verdi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:17:57

Kanada, Çinli Diplomati Istenmeyen Kisi Ilan Etti

Kanada, Çin’in Uygur Türklerine yönelik politikalarini elestiren Kanadali milletvekilini hedef aldigi gerekçesiyle Çinli diplomat Zhao Wei’yi istenmeyen kisi ilan etti.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:16:21

Agir Hasarli Bina Az Hasarliya Döndü Iddiasi

Diyarbakir’in Kayapinar ilçesinde zemin katta dükkani bulunan 7 katli apartmanin yikici depremler sonrasi agir hasarli oldugu gerekçesiyle mühürlendigini söyleyen mülk sahibi, bir müddet sonra binanin sistemde ‘az hasarli’ görüldügünü ileri sürdü.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:10:52

Bjelica Açiklamasi 'Skordan Memnunum Ama Oyundan Memnun Degilim'

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, skordan memnun oldugunu ancak oyundan memnun olmadigini söyledi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:10:52

Gökhan Geylani Açiklamasi 'Oyuncularimiz Ellerinden Geleni Yapti'

MKE Ankaragücü Yardimci Antrenör Gökhan Geylani, oyuncularin ellerinden geleni yaptigini ancak skoru degistirme anlaminda muvaffak olamadiklarini söyledi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:10:51

Umut Bozok Açiklamasi 'Iki Gol Attim, Çok Mutluyum'

Trabzonspor’un basarili futbolcusu Umut Bozok, bu yil fazla gol atamadigini ancak elinden geleni yapmaya çalistigini ifade ederek, iki gol attigi için mutlu oldugunu söyledi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:07:50

Bandirmaspor'da Olagan Genel Kurul Yapildi

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Bandirmaspor’da Olagan Genel Kurul Baris Manço Kültür Merkezi’nde yapildi. Tek liste halinde girilen seçimleri Onur Göçmez ve ekibi kazandi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:05:21

Kütahya'da Cam Silerken 3. Kattan Düsen Genç Kadin Hayatini Kaybetti

Kütahya’da 3. kattaki evde cam silerken beton zemine düsen kadin, bir haftadir tedavi gördügü hastanede kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:05:21

Hamza Dağ vatandaşın Başkan Erdoğan'a duygulandıran mektubunu paylaştı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, duygulandıran bir mektubu paylaştı. Dağ "Kütahya'da bir mektup ulaştı elime. Mektupta, 1996'da vefat eden babasını çok para talep edildiği için Afyonkarahisar'a götüremeyen bir vatandaşımız, cenazesini Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu sistem sayesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ücretsiz bir şekilde memleketine götürüp defnedebildiğini anlatıyor. İnsana dokunmak, geleceğe atılan en doğru adımdır. Doğrudan şaşma" ifadelerini kullandı.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:02:25

AK Parti Genel Baskanvekili Yildirim Açiklamasi 'Siirt'te Batiya Yaptiklarimizin Üç Kati Yatirim Yaptik'

AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, “Son 20 yildir kalkinma alaninda Siirt’te batiya yaptiklarimizin tam üç kati yatirim yaptik. Niye üç katini yaptik? Çünkü terör yüzünden buralara yatirim yapamadik. Ama artik terörün kökünü kazidik" dedi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   23:02:20

THY'nin Agri-Istanbul Seferinde Bagaj Krizi

Türk Hava Yollari’nin (THY) gerçeklestirdigi Agri-Istanbul seferinin ardindan yolculardan bazilarinin bagajlarinin Agri’da unutuldugu ögrenilince yolcular ile yetkililer arasinda bagaj krizi yasandi. Bagaji Agri’da unutulan yolculardan Miraç Çilbas, ’’Rezalet, valizimizi alamadik. Yetkililerden yardim istiyoruz, bizim yapabilecegimiz bir sey yok diyorlar’’ dedi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   22:38:20

Dergi yetmedi Twitter'a da kapak yaptı: The Economist'in Erdoğan düşmanlığı bitmiyor

Geçtiğimiz günlerde hazırladığı dergi kapağıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldıran ve Türkiye siyasetine yön vermeye çabalayan İngiliz The Economist dergisi skandal hareketinde ısrarı sürdürüyor. Derginin Twitter hesabında kullandığı kapak görselinde, "Erdoğan gitmeli" ve "Demokrasiyi koru" ifadelerine yer verildi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   22:37:44

Galibiyet 3'Lüsü Mauro Icardi'den

Basaksehir maçinin ardindan galibiyet golünü atan Galatasaray’in Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, taraftarlara 3’lü çektirdi.

8 Mayıs 2023 Pazartesi   22:35:20

 1  2  ...  32  33