Haber Arşivi

Afganistan'da Türk Vakfından Ramazan Yardımı

Afganistan'ın kuzeyinde Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, ülkedeki Taavun Derneği ile iş birliğinde ihtiyaç sahibi 430 aileye ramazan paketi dağıttı.

7 Haziran 2018 Perşembe   08:44:26

Elitaş, Kayseri Şeker Çiftçileri İle Şeker Sofrasında Buluştu

Kayseri Şeker merkez çiftçileri ve Kayseri Şeker Çiftçi Meclisi üyelerinin de katıldığı şeker sofrası Kayseri Şeker tesislerinde düzenlendi.

7 Haziran 2018 Perşembe   08:42:56

EPDK'dan 30 Akaryakıt Şirketine 7,9 Milyon Lira Ceza

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), 30 akaryakıt ve otogaz şirketine toplam 7 milyon 915 bin lira para cezası verildi.

7 Haziran 2018 Perşembe   08:40:26

Bu hafta 9 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 9 film vizyona girecek.

7 Haziran 2018 Perşembe   08:38:56

CHP'li Gök, Şehit Yakınları Ve Gazilerle İftar Yaptı

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, şehit yakınları ve gaziler arasında ayrım yapmanın doğru olmadığını, belirterek, “Ülkeler gazileriyle şehitleriyle ve onlara verdikler değerlerle ayakta kalır. Bütün şehitler nerede şehit olduysa, gaziler nerede yaralandıysa herkes aynı haktan yararlanmalıdır. Kimseyi ayırmadan bağrımıza basıyoruz” dedi.

7 Haziran 2018 Perşembe   08:33:56

Enerjide Acele Kamulaştırma Kararı

Artvin'de bulunan bazı taşınmazlar, hidroelektrik santralleri (HES) yapımı nedeniyle acele kamulaştırılacak.

7 Haziran 2018 Perşembe   08:16:55

Sınır Kapılarında Oy Verme İşlemi Başladı

Kapıkule Sınır Kapısı'nda ilk oyu Belçika'dan Konya'ya gitmek üzere Türkiye'ye giriş yapan Süheyla Kara verdi.

7 Haziran 2018 Perşembe   08:14:55

Bağiçi Kültür Merkezi, İftar Programıyla Açıldı

Gölbaşı Belediyesi’nin “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesi kapsamında Bağiçi Mahallesi’nde inşa ettiği “Bağiçi Kültür Merkezi”nin açılışı düzenlenen iftar programıyla gerçekleştirildi.

7 Haziran 2018 Perşembe   08:10:25

Gümrük Kapılarında Oy Verme İşlemi

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarındaki oy verme işlemi saat 08.00'de başladı Yurt dışında yaşayan, seçmen kütüğüne kayıtlı kişiler, pasaport ve kimliklerini ibraz etmelerinin ardından oylarını kullandı

7 Haziran 2018 Perşembe   08:08:56

GÜNDEM ÖZETİNE EK

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarsus'ta Turizm Bölgesi ve 600 Yataklı Devlet Hastanesinin Temel Atma Töreni ile İçel ve Hatay'da düzenlenecek mitinglere katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla iftarda bir araya gelecek.

7 Haziran 2018 Perşembe   07:50:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlerle Sahur Buluşmasında Konuştu (3)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: '(15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılan askeri okullardaki öğrenciler) Türkiye bir hukuk devleti. O gece ölenler var, şehit olanlar var. O gece 2 bin 193 gazimiz var. Bu söyledikleriniz ya yargılanıyor veyahut da onlar suçlu bulunduğu için açığa alındılar veya onların okuldan alınması söz konusu oldu' 'Eğer biz kalkıp da bu tür FETÖ olayına öyle veya böyle karışmış olanlar, ya bakıyorsunuz işte ByLock olayına karışmış veya yeni yeni şimdi bazı bulaşma noktalarını görüyoruz. Hiç benim duymadığım şeyler var' 'Bu dedikleriniz de ya telefon görüşmelerinde veyahut da ByLock'taki telefon numaralarıyla bu işe karışmış olabilirler. Bundan dolayı da askeri okullardan alınmaları söz konusu olabilir' 'Benim ailemi her türlü hakarette yerin dibine sokan bir gazeteci yasalar içinde tutuklanıyorsa, siz ona hala 'gazetecinin özgürlüğü' mü diyeceksiniz' 'Şu anda medya mensubu olup silah taşımaktan dolayı içeride olanları biliyor musun? Ama ne var elinde, sarı basın kartı var. Bankamatikleri soyanları biliyor musun, insan öldürenleri biliyor musun?'

7 Haziran 2018 Perşembe   07:49:25

İsrail'in Filistinli Genç Tamimi'yi Şehit Etmesi

Filistin Hükümet Sözcüsü Yusuf elMahmud:'İsrail askerlerinin, Tamimi'yi infazı, yamyamlığın hüküm sürdüğü çağları hatırlatıyor'.

7 Haziran 2018 Perşembe   07:08:33

Trump'tan Beyaz Saray'da İlk İftar

ABD Başkanı Donald Trump'ın ilk kez düzenlediği iftar yemeğine, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu nüfusunun çoğunluğu Müslüman bazı ülkelerin Washington'daki yabancı misyon temsilcileri katıldı Amerikalı Müslüman sivil toplum temsilcilerinin davet edilmediği organizasyon, Beyaz Saray'ın dışında düzenlenen 'alternatif' bir iftar programı ile protesto edildi.

7 Haziran 2018 Perşembe   07:00:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlerle Sahur Buluşmasında Konuştu (2)

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Şu anda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığını, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığıyla birleştiriyoruz' '(KYK yurtlarında yaz döneminde öğrencilerden alınan ücret) Şimdi Sinan Bey'e talimatı verdim. Onlar da bu düzenlemeyi yapmışlar. Bundan sonra yaz sezonunda sizlerden ücret alınmayacak' 'Şu anda uzay bilimleriyle alakalı, öncelikle uzaya uydu fırlatma çalışmalarını başlattık. Bu ne demektir; bizim size ihtiyacımız var. Bu dönem başladığına göre, bundan sonraki, bizzat belki sizler gibi gençlerimizi, uzaya belki biz de astronot gönderme noktasına geleceğiz' '(Üniversitelerdeki fiziki şartların yetersizliği) Yeni üniversitelerde böyle bir sorun yok. Bunlar maalesef eski dönemlerden kalma üniversitelerin sorunu ve bu üniversitelerde gerek dekanlarımızın, gerek rektörlerimizin çok büyük vebali var' '(Üniversite Tıp Fakültelerinin borçları) Kardeşim batırıyorsunuz bizi, maliyet çok yüksek. Biz bunun altından kalkamayız ki'

7 Haziran 2018 Perşembe   06:43:26

'Hepsi Bir Ağızdan Selahattin Demirtaş İçin Ağlıyor'

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: '(Selahattin Demirtaş) Neymiş efendim cezaevindeymiş, olmaması gerekiyormuş. 54 vatandaşımızın, 67 Ekim Kobani olayları sırasında onları sokağa çağıran kararın altına imza atan bu adam değil mi? Yasin Börü 14 yaşındayken başı taşla ezilerek dördüncü kattan aşağı atılarak üzerinden 4 defa arabayla geçilirken bu adam ya da siz neredeydiniz?' '(CHP) Sen seçim beyannamesi hazırlıyorsun, bir tane PKK, DHKPC, FETÖ yok ama FETÖ'cülere karşı ilan edilmiş olağanüstü hali 20 Temmuz darbesi olarak adlandırıyorsun. Bunlara biz ülke teslim edemeyiz; açık ve net'

7 Haziran 2018 Perşembe   06:25:55

Filistin'in, Uluslararası Örgütlere Katılması İçin Yeni Anlaşmalar İmzalandı

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistin'in yeni uluslararası örgütlere katılması için 7 anlaşma ve sözleşme imzaladı.

7 Haziran 2018 Perşembe   06:20:25

Aykut Kocaman'dan istifa açıklaması

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, istifa iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

7 Haziran 2018 Perşembe   06:05:31

Terör Bölgesine Geniş Çaplı Operasyon

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü pkk’ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Sıcak bölgeden sabahın ilk ışıklarıyla helikopter sevkiyatı başladı.

7 Haziran 2018 Perşembe   05:57:25

Adana'da Karpuz Hırsızlarına Operasyon

Karataş ilçesindeki tarlalardan çaldıkları ileri sürülen 7 ton karpuzu piyasa sürmeye çalışan şüpheliler, jandarma ve polis ekiplerinin ortak çalışması sonucu suçüstü yakalandı.

7 Haziran 2018 Perşembe   05:51:56

Yemen Açıklarında Afrikalı Göçmenleri Taşıyan Tekne Battı Açıklaması 40 Ölü

Etiyopya, Cibuti, Somali ve Eritre'nin yer aldığı bölgeden gelen grubun bindiği teknenin batmasının ardından kayıp 16 kişi için arama çalışması başlatıldı.

7 Haziran 2018 Perşembe   05:51:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlerle Sahur Buluşmasında buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben, Bay Kemal değilim. Bay Kemal ne diyor? 'Atama bekleyen bütün öğretmen adaylarını atayacağım' diyor. İnanın, iki kere iki dört, yalan söylüyor. Biz gelmeden önce, bunca yıldır iktidarda oldukları zaman, CHP'yi söylüyorum, acaba niye bizim okullarımızda sınıflarımız boştu, öğretmenlerimiz yoktu? Bizim nice derslerimiz boş geçerdi." dedi.

7 Haziran 2018 Perşembe   05:38:26

Okullarda Öğretilen Yabancı Dillere Yenileri Ekleniyor

Örgün ve yaygın eğitim kurumlarında öğretilen yabancı dillere yenilerinin eklenmesini içeren Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

7 Haziran 2018 Perşembe   05:36:56

'Bu Seçim Bu Ülke İçin Bir Beka Meselesidir'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: 'Cumhurbaşkanımızın özellikle bu yeni dönemde Kürt kardeşlerimizin desteğine çok ihtiyacı var. Bakın biz bin yıldır bu topraklarda barış içerisinde, huzur içerisinde yaşadık. Hep birlikte Selahattin Eyyubi'nin ordusunda yan yana mücadele verdik' 'Vesayet odaklarını bu ülkeden temizleyelim. Bunun için, güçlü bir sistem değişikliği için anayasa değişikliği yapmak üzere milletimizin huzuruna gittik. 24 Haziran seçimleri seçimlerden bir seçim değil, bu seçim bu ülke için bir beka meselesidir'

7 Haziran 2018 Perşembe   05:30:26

Beşinci Katın Balkonundan Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

Konya’da, 5’inci kattaki evlerinin balkonundan düşen 1 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

7 Haziran 2018 Perşembe   04:58:25

Suudi Arabistan-BAE Koordinasyon Konseyi'nin İlk Toplantısı

Konseyin ilk toplantısı, Cidde kentinde düzenlendi.

7 Haziran 2018 Perşembe   04:36:56

 1  2  ...  78  79  80  ...  81  82