Haber Arşivi

Mısır Ve Fransa, Libya Seçimlerinde Hemfikir

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah esSisi ile Fransa Cumhurbaşkanı JeanYves Le Drian, Libya seçimlerinin yapılması konusunda fikir birliğinde.

29 Haziran 2018 Cuma   00:51:10

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce ve İBB açıklaması

Telefonla bağlandığı canlı yayında Muaharrem İnce'nin İBB'ye aday gösterilip gösterilmeyeceği sorusuna Kılıçdaroğlu net bir cevap vermedi, adayları özel bir çalışmayla belirleyeceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu ayrıca kimsenin CHP'ye 'başarısız' diyemeyeceğini de vurguladı.

29 Haziran 2018 Cuma   00:50:48

Kızılcahamam Öğretmenevi Müdürü Hacı Ünal Oldu

Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Hacı Ünal, Kızılcahamam Öğretmenevi Müdürlüğüne atandı.

29 Haziran 2018 Cuma   00:50:11

En Büyük Hayalini Gerçekleştirdiler

Çorum’un Sungurlu ilçesinde engelli İsmail Koçak’ın en büyük hayali asker olmaktı. Ailesinin müracaatı sonucunda Koçak hayali gerçek oldu ve bir günlük askerlik yaptı.

29 Haziran 2018 Cuma   00:49:42

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde İntihar Girişimi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Polisin 5 saat süren çabası sonucu intihar girişiminde bulunan kişi ikna edilerek korkuluklardan indirildi. İntihar girişimi nedeniyle Anadolu yakası istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı.

29 Haziran 2018 Cuma   00:49:41

CHP'de istifa depremi! Tüm yönetim bıraktı

24 Haziran seçimlerinde partinin başarısız olduğu gerekçesiyle topluca istifa ettiler..

29 Haziran 2018 Cuma   00:49:23

Nijerya'da Akaryakıt Tankeri Faciası

Akaryakıt tankerinin otomobil ile çarpışması sonucu 9 kişi öldü Patlamanın ardından çıkan yangında en az 50 araç yandı.

29 Haziran 2018 Cuma   00:42:11

ABD Kongresinde Trump'ın Göçmen Politikasına Protesto

'Kadın Yürüyüşü' adlı sivil inisiyatif grubu, ailelerinden koparılan yasa dışı göçmen çocuklar için ABD Kongre binasında 'sivil itaatsizlik' eylemi başlattı Bine yakın kadın göstericinin katıldığı eylemde, polisin uyarılarına rağmen binayı terk etmeyen 630 protestocu gözaltına alındı.

29 Haziran 2018 Cuma   00:24:41

ABD'de Gazete Binasına Saldırı Açıklaması 5 Ölü

ABD’nin Maryland eyaletindeki gazete binasına düzenlenen saldırıda 5 kişinin öldüğü, çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

29 Haziran 2018 Cuma   00:21:12

Ürdün'den BM'ye Destek Sözü

Ürdün Hükümet Sözcüsü Cumana Ganimat: 'Suriye'de çözümün barışçıl olması gerektiğini her daim vurguladık. Buradan hareketle BM'nin Suriye'de yerlerinden edilmiş sığınmacılara yönelik yardım çabalarına, sınırları açmadan destek vermeye hazır olduğumuzu vurguluyoruz'

29 Haziran 2018 Cuma   00:16:11

'Yüzyılın Anlaşması, Filistinlileri Kendi Topraklarından Kovmayı Amaçlamaktadır'

BM Genel Sekreter Vekili Dr. Rima Khalef AlHinedi: 'Yüzyılın anlaşması olarak ifade edilen anlaşma, Filistinlileri kendi topraklarından kovmayı amaçlamaktadır. Biz yurt dışında yaşayan Filistinliler olarak ve dünyadaki dost halklarla birlikte bu anlaşmanın başarısızlığa uğratılması için her türlü çabayı sarf etmek zorundayız' 'İsrail, ırki olarak tam bir soykırım yapacağını ve Filistinlileri tamamen o topraklardan yok edip çıkaracağını düşünüyor. Filistin’i halksız hale getireceğini ve nüfusunu da boşaltacağını söylüyor. Filistinlilere toprakları terk etmeleri için her türlü baskıyı gerçekleştiriyor' 'Biz Filistinliler, Araplar, Müslümanlar, dost ve zulmü reddeden halklar olarak Amerikan, İsrail politikasını başarısızlığa uğratmak için elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız. Filistin halkının, uluslararası kararlar doğrultusunda kabul edilen haklarını müdafaa etmek zorundayız'

29 Haziran 2018 Cuma   00:14:11

'Mali Savaşta Olan Bir Ülke Değil'

Mali Başbakanı Soumeylou Boubey Maiga:'Mali savaşta olan bir ülke değil. Bazı güvenlik sorunları var ancak insanların rahat oy kullanabilmesi için güvenlik önlemlerini artıracağız' 'Mali’nin kuzeyinde yenilgiye uğrayan terör grupları, ülkenin merkezde yer alan Mopti bölgesini arka bahçe olarak kullanıyor'

29 Haziran 2018 Cuma   00:05:41

GÜNCELLEME - ABD'de Silahlı Saldırı

ABD'nin Maryland eyaletinde yerel bir gazeteye bir kişinin düzenlediği silahlı saldırıda çok sayıda kişinin vurulduğu bildirildi Maryland Valisi Larry Hogan, saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğunu açıkladı Polis yetkilisi Steve Schuh, saldırgan olduğu düşünülen bir şüphelinin gözaltında olduğunu bildirdi ÖLÜ SAYISI GÜNCELLENDİ, YETKİLİLERİN AÇIKLAMALARI EKLENDİ.

29 Haziran 2018 Cuma   00:02:41

 1  2  ...  69  70