Haber Arşivi

AK Parti'ye Yeşil Mahalle'de Konfetili, Meşaleli Karşılama

AK Parti Zonguldak İl ve İlçe Teşkilatı Yeşilmahalle’de miting düzenledi. Düzenlenen mitinge vatandaş büyük ilgi gösterirken, mahalleli partilileri meşale ve konfetilerle karşıladı.

20 Haziran 2018 Çarşamba   23:00:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Radyo Programına Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) '(Muhalefetin parlamenter sisteme dönüş söylemi) Bir defa 16 Nisan'da biz Türkiye'de bir anayasa oylaması yapmadık mı? Millet o defteri kapattı. Artık bir parlamenter demokrasi diye bir şey söz konusu değil' 'Türkiye özellikle imtihan sistemlerini oturtma düzeyini yakaladı. Son imtihanlarda da yine önce bir öyle gürültüler falan oldu, sonradan da 'Bu doğruymuş' demeye başladılar. Bunun olumlu tepkilerini almaya başladık'Bağımsız kurumlar havasıyla kendilerine göre adımlar atıyorlar. Peki faturayı kim ödüyor? Faturayı siyasetçi ödüyor. Burayı çok iyi düşünmemiz lazım. Faturayı ödeyen, istişaresini yaptıktan sonra kararını da o verir'

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:59:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dönmem Geri' Paylaşımı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim kampanyası kapsamında hazırlanan 'Dönmem Geri' klibini sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan paylaştı Milletin her kesiminden insanların gönüllü olarak yer aldığı klipte, hep bir ağızdan 'Dönmem geri' şarkısına eşlik ediliyor.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:58:53

Libya Açıklarında 82 Göçmen Kurtarıldı

Libya'da Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne bağlı donanmanın 82 göçmeni kurtardığı bildirildi.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:57:22

Rusların Güneş Enerjili Yarış Arabası, Testi Geçti

Rusya için prestij meselesi haline gelen ve Devlet Başkanı Vladimir Putin’in üzerine imzasını attığı güneş enerjisiyle çalışan solar yarış aracı, Soçi formula pistinde gerçekleşen test sürüşünü başarıyla tamamladı.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:56:23

TSK'nın Menbiç'te Devriye Faaliyetleri Sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Münbiç’in terör örgütü YPG/PKK’dan arındırılması faaliyetleri kapsamında bugün ikinci devriye görevini tamamladı.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:54:22

Safet Susic, Akhisarspor Yolunda

Spor Toto Süper Lig temsilcisi teknik direktörlük için Safet Susic ile prensip anlaşmasına vardı.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:53:53

Samsun'da Depo Yangını

Samsun'da özel bir limandaki küspe dolu 2 depoda çıkan yangın hasara neden oldu.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:51:54

'Türkiye Ekonomisi Güçlü Durumda'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: 'Uluslararası gelişmelerden dolayı zaman zaman Türk piyasalarında da dalgalanmalar oluyor, ancak genel olarak Türk ekonomisi güçlü durumda'.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:51:53

TSK'nın Münbiç'te Devriye Faaliyetleri Sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Münbiç’in terör örgütü YPG/PKK’dan arındırılması faaliyetleri kapsamında bugün ikinci devriye görevini tamamladı.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:51:22

HDP Mitinglerinde Terör Örgütü PKK Propagandası

Diyarbakır ve Batman'da düzenlenen mitinglerde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçası açıldı, PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atıldı.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:50:23

Başkentte Yarın Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

AK Parti'nin Ankara İl Başkanlığınca gerçekleştirilecek etkinlikler dolayısıyla Mamak, Keçiören, Yenimahalle, Sincan, Polatlı ilçelerinde bazı yollar trafiğe kapatılacak.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:50:22

'Kim Ki Onun Ayağına Giderse PKK'nın Ayağına Gitmiş Olur'

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: 'Kim ki Selahattin Demirtaş'a özgürlük derse kim ki onun ayağına giderse PKK'nın ayağına gitmiş olur, örgüt elemanı için özgürlük istemiş olur' 'Bu kararlılık sürdüğü sürece hem içeride hem dışarıda PKK'nın kökünü Mehmetçiklerimiz kazıyacak' 'Terörle mücadele devletimizin birinci önceliği, bu bir siyaset konusu değil ama şu uyarıyı da yapmak lazım; PKK bir terör örgütüdür ve PKK ne ise HDP odur. Kim ki HDP'yi meşru görürse PKK'yı meşru görmüş olur'

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:48:53

AK Parti'nin Buca Mitingi

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım:'(Cumhur İttifakı) Bölücü terör örgütünün korkulu rüyasıdır. Muhalefet adaylarının hiç terörden bahsettiğini gördünüz mü? Terörle mücadeleden bahsettiğini duydunuz mu? Duyamazsınız, çünkü el altından iş birliği yapıyorlar' 'Türkiye'nin etrafında bir plan kuruluyor, bir oyun planlanıyor. Oyun şudur; Türkiye'yi bölgede güçsüzleştirmek, Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan indirmek. İçeride, dışarıda söz birliği yapmışlar'

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:45:23

İGAM'dan Dünya Mülteciler Günü Etkinliği

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger:AB'nin, Türkiye’ye ve Türkiye’deki mültecilere desteği sürüyor ve bunun devam edeceğini belirtmek istiyorum' İGAM Başkanı Metin Çorabatır: 'Dünyanın her yerinde sınırlarda duvarlar örülüyor. Çocuklar ailelerinden ayrılıyor, teknelerin güvenli limanlara girişleri engelleniyor'

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:42:54

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul’da 25 Haziran’da “Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi” sloganıyla başlayacak olan Yaz Kur’an Kursları dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:42:23

Yenişehir Emniyetinden Huzur Operasyonu

Bursa Yenişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan huzur operasyonu ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında şehrin birçok noktasında arama gerçekleştirildi.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:41:53

'Sonuna Kadar Terörle Ve Teröristlerle Mücadele Edeceğiz'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: 'Sonuna kadar terörle ve teröristlerle mücadele edeceğiz. Şimdi ise sıra geldi Kandil'e. Nasıl şehirlerde çukurlara gömdüysek, nasıl dağlarda inlerine gömdüysek, nasıl Afrin'de tepelerine bindiysek, şimdi ise Kandil'de yine tepelerine binip Kandil'i başlarına yıkacağız, dümdüz edeceğiz' 'Bu topraklarda her tür etnik grup olabilir. Laz da var, Arap da var, Çerkez de var, Boşnak da var, Balkanlar'dan gelenler de var. Bizim derdimiz ülkeyi bölmeye çalışanlar, yurt dışında başkalarının maşası olanlar ve de teröristler. Bizim derdimiz teröristlerdir'

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:40:53

'Muhalefet Terör Demez, El Altından İşbirliği Yapıyorlar'

Başbakan Binali Yıldırım, muhalefetin terörle mücadele ile ilgili tek bir söz bile söylemediklerini belirterek, “Muhalefet adayları hiç terörle mücadeleden bahsediyor mu? Duyamazsınız çünkü el altından işbirliği yapıyorlar. Türkiye’de tek bir terörist kalmayana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:40:24

Genç Kıza Tren Çarptı

Manisa’da hemzemin geçitte trenin çarptığı genç kız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:40:23

'Tunus'ta Darbe Yaşanmadı Ve Yaşanmayacak'

Tunus Savunma Bakanı Abdulkerim Zubeydi, ülkesinde 'darbe olmadığını ve olmayacağını' söyledi.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:39:23

'Hakkari'yi Sporla, Sporcuyla Anılacak Bir Noktaya Getirdik'

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hakkari'de çeşitli branşlarda faaliyet gösteren 25 amatör spor kulübüne maddi destekte bulundu Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak: 'Tenis, badminton, güreş, kayak, kayaklı koşu, futbol, voleybol, basketbol gibi 20 civarında branşta çocuklarımız sporla iç içe. İlimiz genelinde toplam 25 bin civarında çocuğumuza, gencimize ulaşmış bulunuyoruz. Bu da çok önemli bir rakam'

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:36:52

İngiliz Komutandan Afganistan Açıklaması

Kararlı Destek Misyonu Komutan Yardımcısı Korgeneral Richard Cripwell:'Taliban'ın içerisinde bazı kişi ve grupların uzlaşma arayışında olduğunu gördük. Bu ülkenin tamamında olan bir durum ancak özellikle de Herat ve Badgis gibi batı bölgelerinde Taliban gruplarının hükümetle ve valilerle uzaklaşmak istediklerini ve bunun için çıkageldiklerini gördük'

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:34:23

Yurt Dışında Kullanılan Oylar Türkiye'ye Getirildi

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yurt dışında kullanılan oylar Türkiye'ye getirildi

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:30:22

İntihar girişimini çekirdek çitleyerek izlediler

ESKİŞEHİR’de psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Gülten U. (22) intihara kalkıştı. Genç kız, psikolog kadın tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçirildi. Bu sırada çevrede toplanan vatandaşlardan bazıları yaşanan olayı çekirdek çitleyerek izledi.

20 Haziran 2018 Çarşamba   22:29:39

 1  2  3  4  ...  76  77