Haber Arşivi

Kurtulmuş Açıklaması 'Milletimiz Kararlığıyla Karanlığı Aydınlığa Çevirdi'

Ordu’nun Fatsa ilçesinde demokrasi nöbetine katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, "Milletimiz kararlığıyla karanlığı aydınlığa çevirdi” dedi.

5 Ağustos 2016 Cuma   07:59:55

Cips Paketinde Uyuşturucu Hap Sevkiyatı

Kuşadası’nda son dönemde yoğunlaşan uyuşturucuyla mücadele nedeniyle zehir tacirleri tüm yolları denemeye başladı. Son olarak, polis ekipleri cips paketlerinin içerisine saklanmış 880 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

5 Ağustos 2016 Cuma   07:54:55

Afganistan'da Pakistan Helikopteri Düştü

Afganistan'ın Logar vilayetinde Pakistan'a ait bir helikopter düştü.

5 Ağustos 2016 Cuma   07:49:55

Erhan Çelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Huzurunda Hakkındaki İddiaları Dile Getirdi

TRT’nin yeni haber spikeri Erhan Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın huzurunda hakkında yapılan iddiaları dile getirdi. Çelik Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, "Bir defalığına yaptığım tüm başvuruları geri çekerek, temiz bir sayfa açarak, bundan sonrası için önüme bakacağım" dedi.

5 Ağustos 2016 Cuma   07:19:25

Bakan Özlü Kılıçdaroğlu'nu Yenikapı Mitingine Çağırdı

Bursa’da Demokrasi Meydanında gece saatlerinde vatandaşlara seslenen Bakan Özlü, "Sayın Kılıçdaroğlu da kararını bir kere daha gözden geçirecek ve o gün milletimizle buluşacaktır. Böylece tüm dünyaya çok net ve gür bir şekilde Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini haykıracağımıza inanıyorum." dedi.

5 Ağustos 2016 Cuma   07:16:25

İstanbul Emniyeti'nden Şafak Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kartal’da bulunan bir apartman dairesine operasyon düzenledi.

5 Ağustos 2016 Cuma   05:55:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'Amerika Bugüne Kadar Bizden Hangi Teröristi İstediyse Verdik'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullah Gülen’in Türkiye’ye iade edilmesi süreciyle ilgili, “Amerika bugüne kadar bizden hangi teröristi istediyse verdik. ’Bize belgeler gönderin’ demedik. Şu anda da biz Amerika’ya diyoruz ki: Gelin bu işi daha fazla uzatmayın” dedi.

5 Ağustos 2016 Cuma   05:24:24

NBC New York'ta Protesto Edildi

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında asılsız haber yapan NBC, New York'taki genel merkez binası önünde protesto edildi Edmonds: 'Bu demektir ki bu haberi hazırlayıp yaymaları yanlışlıkla olmuş bir olay değil. Bu istenerek olmuş bir olay. Bu da NBC'nin Türkiye'de yapılan darbede isteyerek bir rol oynadığını gösteriyor. Bu ABD'yi ve bütün dünyayı ilgilendiren bir olay' 'Yani kalkıp büyük bir medya kuruluşunun yanlış bir haberi bile bile yaymasının hedefi Türkiye'deki darbeyi gerçekleştirmektir' İş adamı Kurtuluş: 'NBC, neden tereddüt ediyorsunuz? Türkiye Cumhuriyeti'nden ve Türk halkından özür dileyin. Yoksa bizim iadesini istediğimiz bir numaralı teröristin, El Kaide'nin ve DAEŞ'in tarafında mısınız? Bu kadar delile rağmen kimin tarafındasınız NBC?'

5 Ağustos 2016 Cuma   05:13:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, demokrasi gazileriyle yapılan röportajları izlerken gözyaşlarına hakim olamadı. Röportajları izlerken duygulandığını ifade eden Erdoğan, “Gazilerimizin kimisinin kolu kopmuş, kimisinin kolu parçalanmış, kimisinin dizden itibaren ayağı yok. Onların bu halleriyle kullandıkları ifadeler çok ilginç. Tabi bunları görünce milletimle iftihar ediyorum. Darbeler tarihi 15 Temmuz’u çok farklı yazacak” dedi.

5 Ağustos 2016 Cuma   04:35:27

TBMM Dışişleri Komisyonu New York'ta

New York'ta yabancı basın mensuplarıyla bir araya gelen komisyon üyeleri, Türkiye'de halkın yüzde 99'unun darbe girişiminin arkasında FETÖ elebaşı Gülen'in olduğuna inandığı mesajını verdi Komisyon Başkanı Özhan: '11 Eylül saldırılarını yaşamış biri olarak diyorum ki darbe girişimi gecesi yaşadığımız aynısıydı' CHP İstanbul Milletvekili Salıcı: 'İktidar partisiyle pek tabii ki farklılıklarımız var, iktidarı eleştirdiğimiz birçok konu da var ancak şimdi birlik zamanı'.

5 Ağustos 2016 Cuma   04:33:28

Yargıtay 22. Ceza Dairesi kapatıldı

Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulunca, 22. Ceza Dairesinin kapatılmasına yönelik alınan karar, Resmi Gazete'de yayımlandı

5 Ağustos 2016 Cuma   04:21:27

Sosyal Medyada Tartıştığı Kişiye Pompalı Tüfekle Ateş Açtı

Kocaeli’de bir şahıs, sosyal medya üzerinden tartıştığı kişinin evine giderek pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralandı.

5 Ağustos 2016 Cuma   04:14:58

Kahramanmaraş'ta İkisi Profesör 12 Akademisyen Tutuklandı

FETÖ’nün darbe kalkışmasına ilişkin Kahramanmaraş’ta yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 akademisyenden 12’si tutuklandı.

5 Ağustos 2016 Cuma   04:14:57

Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman Açıklaması

Antalya’da, “demokrasi nöbeti’” ne katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, “Fetullah Gülen Türkiye’ye getirilip, Türkiye’nin en büyük meydanında idam edilmeden benim yüreğim soğumayacak. Çünkü dünya böyle bir hainliği, böyle bir namussuzluğu görmedi” dedi.

5 Ağustos 2016 Cuma   03:45:27

Başkentte Demokrasi Nöbeti Sürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay: 'Belki de dünyada bir istisna olacaksa bunu Türk milleti yapmıştır, demokrasisini söke söke almıştır.

5 Ağustos 2016 Cuma   03:32:57

ABD Başkanı Obama Açıklaması

“ABD, Suriye’de şiddeti azaltmayı denemek ve DAEŞ ile ElKaide’ye karşı çabaları güçlendirmek için Rusya'yla çalışmaya hazır durumda. Ancak Rusya gerekli adımları atmakta başarısız oldu” “Ruslara ve Vladimir Putin’e güvenebileceğimiz konusunda emin değilim” “(ABD'nin İran'a fidye ödediği iddası) Rehineler için fidye ödemiyoruz. Burada da ödemedik, gelecekte de ödemeyeceğiz” “(Trump’ın seçimlerde hile olabileceğini söylemesi) Tabii ki seçimlerde hile olmayacak. Ne demek bu şimdi?”

5 Ağustos 2016 Cuma   02:59:58

Vali Hüseyin Avni Mutlu'nun Mahkemede Verdiği İfade Ortaya Çıktı

Darbe girişimi soruşturmasında tutuklanan İstanbul eski valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya mahkemede, Gezi Olayları döneminde attığı tweetler, Fetullah Gülen ile yaptığı telefon görüşmesi ve cep telefonunda Akın Öztürk’ün kayıtlı olmasına ilişkin sorular soruldu. Vali Mutlu, Gezi olayları dönemindeki tweetleri çevreci gençler için attığını savunurken, Fetullah Gülen ile bir kez geçmiş olsun dileğinde bulunmak için görüştüğünü söyledi.

5 Ağustos 2016 Cuma   02:55:58

Mümtazer Türköne'nin De Aralarında Bulunduğu 12 Şüpheli Tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan ve aralarında kapatılan Zaman gazetesi eski yazarlarından Mümtazer Türköne’nin de bulunduğu 12 şüpheli tutuklandı.

5 Ağustos 2016 Cuma   02:55:27

Sakarya'da Telefonla Dolandırıcılık

Hendek'te yaşayan bir kadını polis olduğuna inandırıp ziynet eşyaları ile 4 bin lirasını alan ve İstanbul'da gözaltına alınan kişi tutuklandı.

5 Ağustos 2016 Cuma   02:48:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabulü

Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman'ı kabul etti.

5 Ağustos 2016 Cuma   02:37:26

Aydın'da Bir Asker Kaza Kurşunuyla Öldü

Didim ilçesi Garnizon Komutanlığında bir asker, silah arkadaşının tüfeğinin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

5 Ağustos 2016 Cuma   02:35:27

Sakarya'da Yol Kenarına Atılan Çantadan Mühimmat Çıktı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, bir araçtan yol kenarına atılan çantada uçaksavar ve uzun namlulu silah mermileri ile boş kovanlar bulundu.

5 Ağustos 2016 Cuma   02:30:56

Bilecik'te Otomobil Devrildi Açıklaması 5 Yaralı

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bir otomobilin devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

5 Ağustos 2016 Cuma   02:27:27

Irak'taki Olaylar

Başkent Bağdat ve güneydeki kentlerde düzenlenmesi planlanan bombalı saldırılar, ordu güçlerince önlendi Düzenlenen hava operasyonunda 38 DAEŞ militanını etkisiz hale getirildi.

5 Ağustos 2016 Cuma   02:25:26

İsrail Hapishanelerindeki Filistinlilerden Açlık Grevi

Fas'taki İslami Ulusal Kongre, Filistinli tutukluların hayatlarının kurtarılması için çağrıda bulundu.

5 Ağustos 2016 Cuma   02:21:27

 1  2  ...  64  65  66  67