Haber Arşivi

Çorlu'daki Cinayetin Şüphelisi Tutuklandı

Çorlu’da iki grup arasında yaşanan ve bir kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına neden olan kavgayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:32:54

Hüseyin Avni Mutlu tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin sürdürülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tutuklandı.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:31:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması (4)

'Terörün tehditlerinin sona ermesi diye bir şey olmaz. Kanser hücresi diyoruz ya. O virüs kazılıp atılırsa ancak ondan sonra 'temizlendi' diyebiliriz. Şu anda böyle bir şey henüz yok. Daha yolun başındayız' '10 bine yakın gözaltında olan insan var. Bu basit bir rakam değil. Burada kalır mı? Söyleyeyim, kalmaz. Bu daha devam eder. Konuştukça bir şeyler çıkıyor. Yani halkalar sökülmeye başladı' 'Ben doğrusu tüm iş adamlarımızı kararlı gördüm, birlikten, beraberlikten yana olduklarını gördüm. Bu birlik ve beraberlik bizde olduktan sonra Allah'ın izniyle biz bu işi aşarız'

5 Ağustos 2016 Cuma   00:28:23

Kahraman Şehit Halisdemir İçin Mevlit Okundu

Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir için memleketi Niğde'de mevlit okutuldu.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:24:23

Yanal Açıklaması 'Geleceğe Umutlu Bakıyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, çok uyumlu bir kamp dönemi geçirdiklerini, takımda herkesin dostluğu, arkadaşlığı ve iletişimin oldukça iyi olduğunu belirterek geleceğe umutla baktığını söyledi.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:20:24

Yıldızdoğan, Milyonlara Tercüman Olan 'Türkiyem'i Vatandaşlarla Söyledi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla meydanlarda 'demokrasi nöbet'i tutanların en çok dinlediği eserler arasında yer alan 'Türkiyem'i besteleyen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, türküyü vatandaşlarla seslendirdi.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:15:54

Zika Aşısı Maymunlarda İşe Yaradı

Zika virüsüne karşı geliştirilen deneysel üç aşının, maymunları virüsün neden olduğu enfeksiyona karşı koruduğu bildirildi.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:12:24

Hakkari'de 2 PKK Üyesinin Cesedi Bulundu

Hakkari Çukurca kırsalında güvenlik güçleri tarafından yürütülen arama ve tarama faaliyetleri sırasında biri kadın olmak üzere iki PKK üyesinin cesedi bulundu. Cesetler Hakkari Devlet Hastanesi morguna getirildi.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:10:24

'Bunlar En Büyük Parayı Dershanelerden Kazandı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Nabi Avcı Bey dönemine kadar biz dershaneler konusunda adım atamadık. Bunlar bizim kayıp yıllarımızdır. Tabii şimdi siz de başbakansınız ama bir yere kadar arkadaşlarınıza bir şeyi anlatıyorsunuz. Israr, ısrar, ısrar...Tabii daha fazla ileri gidemiyorsunuz ve en ciddi, en büyük parayı bu adamlar bu dershanelerden kazandı" dedi.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:10:24

FETÖ'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kütahya ve Bilecik'te vatandaşların 'demokrasi nöbeti' sürüyor.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:06:55

FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturmalar

Soruşturma kapsamında Sakarya'da bir öğretmen tutuklandı.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:06:24

Çankırı'da Midibüs Devrildi Açıklaması 14 Yaralı

Çankırı'da midibüsün devrilmesi sonucu 14 kişi yaralandı.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:04:55

Futbol Açıklaması UEFA Avrupa Ligi

Üçüncü ön eleme turunda rövanş maçları tamamlandı.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:04:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması (3)

'İstihbarat örgütü yıpratılacak bir örgüt değildir. Eğer istihbarat örgütü ile ilgili atılacak veya yapılacak bir iş varsa bunun hükümet değerlendirmesini yapar, ona göre de bizimle de istişare ederse istişare eder, kararını alır. Sürekli televizyon programlarında istihbarat teşkilatımızın üzerine bu denli yüklenirsek, istihbarat teşkilatımızı çalışamaz hale getiririz. Ben baştan beri bir şey söyledim, 'bir istihbarat zaafı vardır' dedim. Ama dünyada istihbarat zaafının olmadığı ülke var mıdır? Alın Amerika'yı, alın Rusya'yı, alın Avrupa'nın Almanyasını, Fransasını, İngilteresini hepsini. Hepsinde birçok terör eylemlerinde vesaire istihbarat zaaflarının olduğunu görürsünüz' '(FETÖ'nün darbe girişimi gecesi MİT yetkilileriyle temas) Benim irtibat kuramayışım, o anda tabi kendilerinin bulunduğu şartlar sebebiyle olabilir. Kendileri de bunu bu şekilde ifade ediyorlar ve kendileri benim koruma müdürüme ulaştılar. Koruma müdürüme ulaşmak suretiyle bazı soruları kendisine, yani 'Bulunduğunuz yerde o anda herhangi bir sıkıntı var mı yok mu?' o tür şeyleri sordular. Tabi gönlüm arzu ederdi ki keşke o anda, ben istirahatteydim, benim kaldırılmamı, benimle böyle bir görüşme yapmayı isteyebilirdi' 'Bizim tüm istihbarat teşkilatını gerek MİT, gerek emniyet, gerekse jandarma istihbarat... Şimdi jandarmayla malum polisin İçişleri Bakanlığına bağlanması süreci var ya. Dolayısıyla burada istihbaratı da aynı çatı altında koordine edebiliriz. Böyle bir çalışma. Buna yönelik bir çalışmayı bugün bana sundular. Bunu aynı zamanda Sayın Başbakan ile de değerlendireceğiz, paylaşacağız. Bundan sonra da ne gibi adımlar atarız bunları konuşacağız'

5 Ağustos 2016 Cuma   00:03:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'da Yaşananları Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişimi sırasında Eskişehir’den kalkan savaş uçaklarıyla Akıncılar Üssü’nün vurulması süreciyle ilgili, “Sayın Başbakan Eskişehir’le kurduğu irtibatta ‘Söylüyorum Akıncılar’ı vurmuyorlar, bizden yazılı talimat bekliyorlar’ gibi bazı şeyler söyledi. Ümit Paşa’yla bunu konuştuktan sonra, Ümit Paşa Eskişehir’e gerekli talimatı verdi. O talimattan sonra Akıncılar’a bombalama başladı. 3-3 buçuk saat içerisinde Akıncılar’a 12 bomba atıldı. Pist kullanılamaz hale geldi, helikopterler de uçamaz hale geldi; çünkü endişe ettiler. Dolayısıyla Akıncılar atıl hale gelince daha da rahatlamış olduk” dedi.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:02:55

GÜNDEM ÖZETİ / 5 AĞUSTOS 2016

ANADOLU AJANSI.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:02:54

Çukurca Kırsalında 2 PKK Üyesinin Cesedi Bulundu

Hakkari Çukurca kırsalında güvenlik güçleri tarafından yürütülen arama ve tarama faaliyetleri sırasında biri kadın olmak üzere iki PKK üyesinin cesedi bulundu. Cesetler Hakkari Devlet Hastanesi morguna getirildi.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:02:23

FETÖ'nün Destekçilerine Kayyum Atandı

Fethullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) destek olan Sakarya’da 10 şirket ve bu şirketlerin yurt dışında ortaklıkları olduğu belirtilen 5 şirkete kayyum ataması gerçekleşti.

5 Ağustos 2016 Cuma   00:00:53

 1  2  ...  66  67