Haber Arşivi

'Kazanma Arzusunu Ortaya Koyan, Mücadelesini...'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kazanma arzusunu ortaya koyan, mücadele eden asla vazgeçmeyip rakibine bu mücadeleyi her yerde kabul ettirecek bir Trabzonspor istediklerini söyledi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:58:03

Ankara'da Korkutan Deprem

Ankara’nın Kalecik ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:58:02

Bedelli askerlik çıkacak mı ?

Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlik konusundaki tartışmalara son noktayı koyarak, "Bedelli askerlik gündemimizde yok" dedi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:54:32

Başbakan Yıldırım'dan Bedelli Askerlik Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlik konusundaki tartışmalara son noktayı koyarak, "Bedelli askerlik gündemimizde yok" dedi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:53:32

Ersun Yanal'dan Önemli Açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kazanma arzusunu ortaya koyan, mücadele eden asla vazgeçmeyip rakibine bu mücadeleyi her yerde kabul ettirecek bir Trabzonspor istediklerini söyledi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:53:03

Güney Sudan'daki Olaylar

Güney Sudan, ülkede BM Barış Gücü askerlerinin görevlendirilmesi çağrısına tepki gösterdi Hükümet sözcüsü, IGAD'ın Güney Sudan'ı yeniden sömürgeleştirmek için buna başvurduğunu savundu.

2 Ağustos 2016 Salı   23:50:00

Başbakan Yıldırım Açıklaması (2)

'(FETÖ darbe girişimiyle ilgili istihbarat) Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanına sordum. ‘Yani bu nasıl olur’ dedim. ‘Başbakanın haberi yok, Cumhurbaşkanının haberi yok. Tamam Genelkurmay Başkanının bilgisinin olması gayet doğal ama aynı zamanda Başbakana da söylemeniz gerekiyor çünkü siz Başbakana karşı sorumlusunuz, bağlısınız.’ Tabii bunun cevabını veremedi. Herhangi bir şey de söyleyemedi, doğrusu bu' '(FETÖ yapılanması) Bu örgüt o kadar kendisini saklayabiliyor ki ne kadar dikkat ederseniz en yakınınızdakini bile fark edemiyorsunuz. Cumhurbaşkanımızın yaveri, bizim yanımızda çalışanlar. Neticede insanlar bunlar ortaya çıktığında, 'Vay anasını ya bu da mı, hiç aklıma gelmezdi’ diyor' 'Bu darbeye dolaylı destek veren kuruluşlar var. Sadece bunlar devletin içinde değil ki iş aleminde de var, sivil toplum örgütlerinde de var, üniversitelerde de var, sağlık kuruluşlarında da var. Her yerde varlar. Bütün bunlar üzerine yoğun çalışma içindeyiz'Kapalı yapılar, şeffaf olmayan yapılarla mücadele zordur. Yani karanlıkta ıslık çalmak gibi bir şey. Çünkü elinizde bilgi yok, veri yok, bir sürü bilgi kirliliği var. Neresinden bakarsak bakalım bu olay çok büyük tahribat yaptı, en başta ordumuza yaptı' 'TİB’in yerine bir kuruluş gelmeyecek. Zaten TİB istihbarat kuruluşlarına bir anlamda destek veren yapıydı. Bu yapı yeni kurulacak istihbarat sistemi içerisinde zaten yerini almış olacak'

2 Ağustos 2016 Salı   23:47:01

Büyükçekmece Festivali'ne İki Ödül Birden

17’ncisi düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından "Dünyanın En İyi Festivali" ödülünü ve Uluslararası Dans Festivalleri Federasyonu (FIDAF) tarafından "En İyi Dans Festivali" ödülünü aldı.

2 Ağustos 2016 Salı   23:47:00

Başbakan Yıldırım Açıklaması (3)

'(FETÖ'nün darbe girişimi sorgulamaları) Biz bir ölçü koyduk. Ölçüler belli. Doğrudan bunlarla teması olan, hatta temasları devam eden, 1725 Aralık'tan sonra finansal desteğe katkı sağlayan, şu anda bu yapının derneklerinde, partilerinde aktif görev alan bütün bu insanların hepsi zanlı olarak toplanıyor. Daha sonra 'Bu işle benim alakam yok.' diyenler, itirazlarını yaptıkları zaman bunları gözden geçireceğiz. Hakikaten ikna edici bir delil ortaya çıkarsa, o zaman bunlar diğer zanlılardan ayrılacak. Bu konuda işimizin kolay olmadığını söylemek isterim ama biz bir hukuk devletiyiz. Haklı ile haksızı mutlaka birbirinden ayırt etmemiz lazım' '(2010 KPSS'nin Genel YetenekGenel Kültür oturumunun iptaline ilişkin) Burada bir yargı kararı var, yargı kararı da o mağdurlar tarafından açılan dava, 'Buradaki sorular çalındı.' diye. Neyse mahkemeler işte bu kadar sürmüştü, 2010, geldik 2016'ya, bunlar memuriyete girmiş toplam 86 bin kişi. Bunlar şimdi iptal olunca, bunun anlamı nedir? 86 bin kişi çıkarılacak demektir, başka bir tedbir olmasa çıkarılacak. Yani 'Mahkeme karar vermiş ama aradan şu kadar sene geçti, biz bir şey yapamayız.' deme şansımız yok. Ya bir yasa düzenleyeceğiz bu mahkeme kararını etkisiz hale getireceğiz ya da mahkeme kararını uygulayacağız, 86 bin kişinin iş akdini feshedeceğiz' 'Şu anda zannediyorum 20 binin üzerinde, 23 bin civarında öğretmen açığa alındı. Dolayısıyla ders sezonu da geliyor, okullar açılacak, öğretmen ihtiyacı var. Bu yüzden 15 bin öğretmen alınması konusunda Bakanlar Kurulunda bir karar aldık ve Milli Eğitim Bakanına gereğini yapması talimatını verdik'

2 Ağustos 2016 Salı   23:46:00

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay'dan TÜRKSAT'a Ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TÜRKSAT’ı ziyaret ederek Genel Müdür Cenk Şen’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

2 Ağustos 2016 Salı   23:43:00

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Dünya Takviminde

Türkiye'de düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, UCI tarafından 2017 Dünya Turu takvimine dahil edildi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:42:30

Çanakkale'de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Çanakkale’de demokrasi nöbeti devam ediyor. Yüzlerce vatandaş, demokrasi nöbeti için İskele Meydanı’nda buluştu.

2 Ağustos 2016 Salı   23:41:01

Samsun'da Demokrasi Nöbeti

Samsun’da demokrasi nöbeti 19. gündür devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, “Bu millet olduğu müddetçe Türkiye’de hiç kimse kendi borusunu öttüremez” dedi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:41:00

Kilis'te Demokrasi Nöbeti Sürüyor

Kilis’te demokrasi nöbeti 19. gününde sürerken, ses sanatçısı Murat Fındık nöbet tutan vatandaşlar için birbirinden güzel türküler söyledi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:40:59

'Dink Cinayeti 15 Temmuz'a Giden Süreçte Attırılan İlk Kurşun'

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı, Dink cinayetinin 15 Temmuz darbe girişimine giden süreçte attırılan ilk kurşun olduğunu belirterek, Fethullah Gülen’i ‘meczup’ ve ‘sapkın dini inançlara sahip biri’ olarak niteledi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:39:29

'30 Ağustos İçin Henüz Karar Verilmedi'

Başbakan Binali Yıldırım, “Bizim hükümet olarak 30 Ağustos törenleri konusunda aldığımız bir karar henüz yok. Bunu oturup konuşacağız. Bir olay yaşadık diye 30 Ağustos’u yok sayamayız. Bugüne kadar yapıldığı şeklin dışında bir uygulama henüz kararlaştırılmış değil” dedi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:36:30

Yüreği Büyük Çocuktan Hainlere Mesaj

Kırşehir’de demokrasi nöbetinin 19. gününde vatan hainlerine okuduğu İstiklal Marşı ile seslenen ve bu sırada ağlamaya başlayan küçük çocuk herkesi duygulandırdı.

2 Ağustos 2016 Salı   23:36:00

Dink Soruşturması Savcısı Açıklaması 'Dink Cinayeti 15 Temmuz'a Giden Süreçte Attırılan İlk Kurşun'

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı, Dink cinayetinin 15 Temmuz darbe girişimine giden süreçte attırılan ilk kurşun olduğunu belirterek, Fethullah Gülen’i ‘meczup’ ve ‘sapkın dini inançlara sahip biri’ olarak niteledi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:35:00

Saray İlçe Jandarma Komutanı Bulut Göreve Başladı

Tekirdağ’ın Saray Jandarma Komutanlığı’na Jandarma Yüzbaşı Ahmet Bulut atandı.

2 Ağustos 2016 Salı   23:34:30

Jagland Türkiye Yolcusu

Dışişleri Bankalığı, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland’ın Türkiye’yi ziyaret edeceğini açıkladı.

2 Ağustos 2016 Salı   23:33:00

New York Borsası Düşüşe Kapandı

New York borsası, petrol fiyatlarındaki azalma ve Avrupa borsalarındaki kayıpların piyasalarda yarattığı olumsuz havayla günü düşüşle tamamladı.

2 Ağustos 2016 Salı   23:30:59

Efsane Futbolcular Nöbette

Yurdun dört bir yanında demokrasi nöbetleri devam ederken, efsane futbolcular da destek verdi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:30:00

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığından Açıklama Açıklaması

'(Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın'ın) Gözaltı kararıyla aynı zamanda atama yapıldığı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır' 'Adı geçen kişi, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Bölge Müdürlüğü görevinden alınarak, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 18'inci maddesi uyarınca başmüfettişliğe atanmıştır'.

2 Ağustos 2016 Salı   23:29:30

Darbecilere Geçit Vermeyen Tanker Sürücüsü Ödüllendirildi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, darbe girişiminin yaşandığı gece tankerini Tuzla Orhanlı gişelerine park ederek Yalova’dan getirilen Hava Harp Okulu öğrencilerini taşıyan otobüslerin geçişine engel olan Mevlüt Kandemir'i cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

2 Ağustos 2016 Salı   23:26:30

TBMM Dışişleri Komisyonu Üyeleri Anvers'te

Belçika'nın Anvers kentinde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen TBMM Dışişleri Komisyonu üyeleri darbe girişiminde yaşadıklarını ve daha sonra alınan önlemlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu AK Parti Antalya Milletvekili Çelik:Batı medyasında Türkiye'de olanlarla ilgili bir takım karalamalarla karşı karşı karşıyayız' MHP İstanbul Milletvekili İhsanoğlu:Darbe girişiminden bir hayır tecelli etti. Muhalefet ile iktidar arasında bir milli birlik cephesi oluştu' CHP Uşak Milletvekili Yalım:Biz darbenin her türlüsüne sonuna kadar karşıyız'

2 Ağustos 2016 Salı   23:25:59

 1  2  ...  63  64