Haber Arşivi

Müezzinoğlu'ndan HDP'li vekillere yanıt

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Silopi’de bir aile sağlığı merkezinden teröristler tarafından Türk bayrağının indirildiğini ve yerine paçavra asıldığını belirterek, “Neden sağlık görevlileri görevlerini yapmıyor” eleştirilerine, “Şimdi burada teröristi tedavi edemeyiz, buradaki vatandaşımızı da tedavi edemeyiz. Burada tedavi yapabilmemiz için ay yıldızlığı bayrağın orada dalgalanması lazım” şeklinde cevap verdi.

2 Mart 2016 Çarşamba   23:13:33

Almanya'da Yabancıların 'Yerelde Seçme Hakkı' Talebi

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde yaşayan Türkler, kendilerine yerel seçimlerde seçme hakkı verilmesi için eyalet meclisi önünde miting düzenledi NRW Yeşiller Partisi Milletvekili Ünal: 'Parlamento dışından böyle bir baskının yapılması çok güzel'.

2 Mart 2016 Çarşamba   23:12:04

Diyarbakır Valiliği halka teşekkür etti

Diyarbakır Valiliği, kentte bugün HDP’nin çağrısı üzerine çıkan olaylarda 34 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Valilik, yapılan çağrının boşa çıktığının görüldüğüne de dikkat çekerek, kent halkına gösterdiği sağduyu ve duyarlılık için teşekkür etti.

2 Mart 2016 Çarşamba   23:10:33

Mısır'da Darbe Karşıtlarının Yargılanması

Darbeyle görevinden uzaklaştırılan ülkenin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'nin yeğeni 'Yargı makamına hakaret' suçundan 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2 Mart 2016 Çarşamba   23:08:34

Multigroup Alanyaspor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları

Sportif direktör Savut: 'Gayet istekli ve moralli bir şekilde Karşıyaka maçına hazırlanıyoruz'.

2 Mart 2016 Çarşamba   23:08:33

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklaması (3)

'Şu yanlış algıyı da kırmamız lazım; 'Türkiye savaşa giriyor, savaşa girecek'. Yok böyle bir şey, vatandaşlarımız rahat olsun. Birileri savaş lobisi, savaş sözü üzerinden Türkiye'yi Suriye'deki savaşın bir parçası haline getirmeye çalışabilirler''Hazır ateşkes olmuş, bir an evvel bu iş bitsin. Artık Suriye savaşı geride kalsın. Suriye'de hepsini aşan, Esad'ı da IŞİD'i de Nusra'yı da aşan yeni bir Suriye'nin kurulabilmesi için Türkiye de katkıda bulunsun ama bütün dünya da buna katkıda bulunsun' 'Biz herhangi bir grubun, burada etnik temizlik yapmasına, Arap ya da Türkmen tarihdaşlarımızı o bölgeden uzaklaştıracak, oralarda homojen bir etnik yapıyı ortaya koyabilecek çabalarına karşıyız. Oradan, Türkiye'nin içerisindeki terör örgütüne destek verilmesine karşıyız. Batı'ya da anlatmaya çalıştığımız taraf bu' 'HDP'ye bu kadar oy almış bir parti olarak düşen şey, sokağı provake etmek değil, sokağı sakinleştirmek, onlara ön ayak olmak, yol göstermek ve Türkiye'de demokratik süreçlerin önünün açılması için katkıda bulunmak'

2 Mart 2016 Çarşamba   23:08:03

Diyarbakır'daki Olaylarda 34 Kişi Gözaltına Alındı

Diyarbakır Valiliği, kentte bugün HDP’nin çağrısı üzerine çıkan olaylarda 34 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Valilik, yapılan çağrının boşa çıktığının görüldüğüne de dikkat çekerek, kent halkına gösterdiği sağduyu ve duyarlılık için teşekkür etti.

2 Mart 2016 Çarşamba   23:06:04

Başakşehir'de Silahla Yaralama

Polis memuru Uğur Ç, Dolapdere Sanayi Sitesi'nde, kayınpederinin alacak verecek meselesi nedeniyle arasında husumet bulunduğu belirtilen M.T. tarafından silahla yaralandı

2 Mart 2016 Çarşamba   23:06:03

Adana Demirspor'da Özköylü Dönemi Sona Erdi

Teknik direktör Osman Özköylü: 'Başarısız olarak kabul edilen takımımızın, ligde lider Adanaspor'dan 2, ikinci sırada bulunan ve bu haftaki rakibimiz Kardemir Karabükspor'dan sadece 1 puan geride olduğunu ve son 7 maçta 5 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet aldığını belirtmek istiyor, bu durumu kamuoyunun takdirine bırakıyorum'.

2 Mart 2016 Çarşamba   23:02:34

Karabük'te Proje Tanıtım Toplantısı

Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Bilinçli İnternet, Güvenli Gelecek”, “Okuyarak Yaşıyorum” ve “Değerimiz, Değerlerimiz” adlı projeler için tanıtım toplantısı düzenlendi.

2 Mart 2016 Çarşamba   23:00:34

Emine Erdoğan, Nijerya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya'nın başkenti Abuja'da onarımı TİKA tarafından yapılan bir yetimhanenin açılışını gerçekleştirdi.

2 Mart 2016 Çarşamba   23:00:33

Bakan Müezzinoğlu'ndan HDP'li Milletvekillerine Cevap

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Silopi’de bir aile sağlığı merkezinden teröristler tarafından Türk bayrağının indirildiğini ve yerine paçavra asıldığını belirterek, “Neden sağlık görevlileri görevlerini yapmıyor” eleştirilerine, “Şimdi burada teröristi tedavi edemeyiz, buradaki vatandaşımızı da tedavi edemeyiz. Burada tedavi yapabilmemiz için ay yıldızlığı bayrağın orada dalgalanması lazım” şeklinde cevap verdi.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:59:33

Mısırlı Milletvekili Akkaşe'nin Milletvekilliği Düşürüldü

Mısır parlamentosu, İsrail’in Kahire Büyükelçisi Koren'i geçen çarşamba günü evinde kabul ettiği gerekçesiyle bağımsız milletvekili Akkaşe’nin milletvekilliğini, oy çokluğuyla düşürdü.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:58:33

Kamyonet Yayaların Arasına Daldı

Çin’de inanılmaz bir kaza yaşandı. Kum yüklü kamyonet yayaların arasına daldı.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:54:33

Halterin 'Yıldızları' Bursa'da

8 ülkeden 55 sporcunun katılacağı Uluslararası Yıldız Erkekler Halter Turnuvası, Bursa’da düzenleniyor. Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğini yapacağı dünyanın en önemli halter organizasyonlarından birisi olan turnuva Türkiye’de halter sporunun tekrar canlanması için önemli bir adım olarak görülüyor.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:53:03

Sığınmacı Sporcular İçin Olimpiyat Takımı

2016 Rio Olimpiyatları'na katılım hakkı kazanan sığınmacı sporcular, 'Sığınmacı Olimpik Sporcular Takımı' adına yarışacak.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:51:03

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklaması (2)

'Eğer bizim tasarladığımız bir başkanlık sistemi olursa çok açık söyleyeyim, bugünkü cumhurbaşkanlığı sisteminden çok daha sorumluluk altında olan bir başkanlık modeli olacaktır, ki doğrusu budur. Çünkü parlamentoya karşı sorumlu olacaktır doğrudan doğruya başkan. Yasama ile yürütme tamamen birbirinden ayrı olacaktır. Hatta yürütmede bulunanlar yasama organının içinden olmayacaktır belki. Bu, Türkiye için bundan sonra çok daha hızlı yürüyebilmesinin araçlarından birisi olacaktır' 'Söylediğimiz 'Esadsız Suriye' tezi de uçuşa yasak bölge meselesi de güvenli bölge meselesi de ne kadar haklı olduğumuzu ortaya çıkardı. Ben bu anlamda dünyanın da yavaş yavaş bizim tezlerimize geleceğini görüyorum, ama sonuç itibarıyla da gerçekten olan Suriye halkına oluyor. Ümit ediyorum ki ilan edilmiş olan iyi kötü bir ateşkes süreci devam eder ve inşallah bu görüşmeler başladıktan sonra, görüşme masasında ilgili taraflar yer alır, Suriye'nin ılımlı muhalefeti orada kendisini ifade edebilecek zeminleri bulur ve Suriye'de barışın önü açılır'

2 Mart 2016 Çarşamba   22:50:03

Fed 'Bej Kitap' Raporunu Yayımladı

Fed'in 'Bej Kitap' raporu, Amerikan ekonomisinin son aylarda yavaşladığını ortaya koydu.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:49:33

'Zigetvar'da Minare Yapılsın Mı Paneli'

Budapeşte'deki panelde, Osmanlı döneminde Zigetvar Kalesi'nde inşa edilen Kanuni Sultan Süleyman Camisi'nin minaresinin aslına uygun restore edilmesi konusu tartışıldı.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:46:03

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklaması (1)

'Anayasa Mahkemesi burada esasa taalluk eden şeyler söylemeseydi kendi yetkisi içerisinde kalmış olurdu. Dolayısıyla Anayasa Mahkemesi sadece tutuksuz yargılanmayla ilgili kısmını söylemiş olsaydı, kendi yetkileri içerisinde hareket etmiş olurdu. Bildiğimiz kadarıyla Anayasa Mahkemesi esasa taalluk eden konularda görüş beyan etmiş, gerekçeli karar henüz açıklanmadığı için bu şekilde söylüyoruz. İşi usulen değil, esasen görüşmüş. Bir yerde kendisini mahkeme yerine koymuş olduğu anlaşılıyor' 'Herhangi bir bilgi olmadan bunu söylemek çok mümkün değil. Türkiye 1725 Aralık'ı, MİT tırları operasyonunu unutmayacak. Bu dönemde ortaya konulan hükümeti yıkma teşebbüslerini hiç olmamış varsayarak yoluna devam ederse, başımıza çok daha fazla sıkıntılar gelebilir. Dolayısıyla bu ayrı bir şey, Anayasa Mahkemesinin bu kararını böyle bir etkiyle alıp alınmadığıyla ilgili somut bilgimizin olması lazım. En azından ben kendi adıma bunu söyleyeyim' 'Sonuçta bu Paralel Yapı'nın da 1725 Aralık geride kaldıktan sonra bütünüyle bittiği, böyle bir tehlikenin, tehdidin olmadığı, bu tehdidin devletin farklı kademeleri içerisinde olmadığını söylemek de saflık olur. Yargıda, emniyetin içinde, başka yerlerde de çok sayıda, bir kısmı açık, bir kısmı gizli olan Paralel Yapı mensuplarının varlığı biliniyor, bunlar seziliyor. Bunu söyleyebilmem için benim somut bir bilgiye sahip olmam lazım' 'Belli bir noktaya gelinir, eğer buradan bir sonuç alınamayacağına net kanaat getirilirse, AK Parti olarak teklifimizi parlamentoya sunarız. Önce 367, bulamazsak 330'u bulmaya çalışırız ve millete gideriz. Dolayısıyla nihayetinde anayasanın sahibi millet olacağına göre her halükarda millete gidecek bir yolun önünü açmaya gayret ederiz'

2 Mart 2016 Çarşamba   22:42:38

Voleybol Açıklaması Erkekler Denizbank CEV Şampiyonlar Ligi

Ziraat Bankası: 3 PGE Skra: 2 İlk maçı 31 kaybeden Türk temsilcisi, kupaya veda etti.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:42:38

Şanlıurfa'da PKK'ya Eleman Temin Eden Kişi Yakalandı

Şanlıurfa'da Viranşehir ilçesinde terör örgütü PKK'ya eleman temin eden kadın yakalandı.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:40:03

Arap İçişleri Bakanlarından 'Hizbullah' Açıklaması

Arap İçişleri Bakanları Kurulu, Lübnan'daki Hizbullah'ı terörist örgüt olarak nitelendirdi.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:38:34

Kütleçekim Dalgalarının Varlığı BÜ'de Tartışıldı

Bilim dünyasında yeni keşfedilen 'kütleçekim dalgalarının varlığı', Boğaziçi Üniversitesinde (BÜ) düzenlenen konferansta ele alındı.

2 Mart 2016 Çarşamba   22:38:33

Maçın Ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Atik:'Deplasmanda aldığımız 21'lik skoru koruma ya da buna göre oynama düşüncesinden uzak olmayı amaçladık' 'Bundan 39 yıl önce 10 yaşında gelmiş bir Galatasaray neferiyim. Galatasaray'ın çocuğuyum. Galatasaray benim tutkum. Yönetimimiz bana destek veriyor' Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan:'İkinci yarı önemli pozisyonlar yakaladık. Maç, uzatmaya gidebilirdi. Hatta turu da geçebilirdik ama olmadı. Biraz da şanssızlığımız vardı' 'Maalesef Türkiye'de hocalar değişiyor ama anlayış ve grup değişmiyor. Galatasaray'da grubun değişmesi lazım, hocaların değil'

2 Mart 2016 Çarşamba   22:36:33

 1  2  3  ...  83  84