Haber Arşivi

Deniz Savunma Konferansı Ve Fuarı DIMDEX 2016

Katar, silahlı kuvetlerini güçlendirmek için uluslararası şirketlerle 983 milyon dolar değerinde bir dizi mutabakat zaptı imzaladı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:51:17

Denize Düşen Araçtan İki Ceset Çıkarıldı

Sarıyer sahili Kireçburnu mevkinde denize düşen otomobilden iki ceset çıkarıldı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:48:40

Bakanlık Somali'deki Saldırıyı Kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Somali’nin başkenti Mogadişu’da Türk vatandaşlarında içinde bulunduğu bir araca yapılan saldırıyı kınadı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:47:40

Dışişleri Bakanlığı Somali'deki Saldırıyı Kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Somali’nin başkenti Mogadişu’da Türk vatandaşlarında içinde bulunduğu bir araca yapılan saldırıyı kınadı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:46:10

Emine Erdoğan, SETA konferansında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nükleer Güvenlik Zirvesi amacıyla ABD’ye yaptığı ziyarete refakat eden Emine Erdoğan, ziyaretin ilk gününde Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı SETA’nın Washington D.C temsilciliği tarafından düzenlenen Suriyeli Mülteciler Krizi Paneli’ne konuşmacı olarak katıldı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:42:11

Ftö/Pdy Operasyonunda 4 Tutuklama

Muş merkezli 8 ilde eş zamanlı yapılan ‘Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’ (FTÖ/PDY) operasyonunda 4 daha tutuklandı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:39:41

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklaması (3)

'Anayasa konusunda kimseyle kirli, pasaklı, kapalı bir pazarlığın içerisinde asla olmayız. Çünkü anayasa AK Parti'nin anayasası değil, milletin anayasası olacak' 'İnşallah terörün yakıp yıktığı, taş taş üstüne koymadığı, insanlarımıza hayatı zehir ettiği bu ilçelerimizde, bu yerleşim yerlerinde hayatı eskisinde daha güzel hale getireceğiz'(Nusaybin'de devam eden operasyon) Burada hem sivillere zarar verilmemesi hem de kayıplarımızın mümkünse hiç olmaması ya da milimize edilmesi bakımından böyle adım adım ilerleniyor' 'Sur'un yeniden imarı konusunda TOKİ'nin hiçbir fonksiyonu olmayacak, tarihi binalar tek tek korunacak'

30 Mart 2016 Çarşamba   23:38:10

Halk Eğitim Merkezine bombalı saldırı!

Batman’da PKK’lı teröristler tarafından halk eğitim merkezine 2 adet el yapımı patlayıcı atıldı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:24:10

'Vargas Llosa Açıklaması Kültür, Fikirler Ve Özgürlük Semineri'

Nobel Edebiyat Ödüllü iki yazar Orhan Pamuk ve Vargas Llosa, Madrid'de Amerikan Evi'nde düzenlenen seminerde buluştu Orhan Pamuk: 'Yaratıcılığı, Borges başta olmak üzere Latin Amerikalı yazarlardan öğrendim' 'Hayatımın en büyük ayrıcalığı 63 yılımın 60'ını İstanbul'da geçirmek oldu' Vargas Llosa: 'Latin Amerikalı olduğumu Paris sayesinde öğrendim'.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:19:10

Batman'da Halk Eğitim Merkezine Bombalı Saldırı

BATMAN – Batman’da PKK’lı teröristler tarafından halk eğitim merkezine 2 adet el yapımı patlayıcı atıldı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:16:41

'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' Filminin Galası Yapıldı

Kürşat Kızbaz'ın yönetmenliğini yaptığı, Furkan Palalı, Ali Sürmeli, Altan Gördüm ve Gürkan Uygun gibi ünlü isimlerin rol aldığı film 60 ülkede vizyona girecek Yönetmen ve yapımcı Kızbaz: 'Sevgiyi, barışı, aşkı anlatan, günümüzde ihtiyaç duyduğumuz değerleri anlatan bir film yaptık'.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:12:40

Beratcan'ın annesi gözaltına alındı

Kartal’da kaybolduktan sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün öldürülmesine ilişkin hakkında yakalama kararı çıkarılan annesi yeniden gözaltına alındı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:12:10

Sur'da 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesinde operasyonun tamamlandığı bölgede, arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine bir grup terörist tarafından ateş açılması sonucu 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi Valilik: 'Çatışmada 1 erkek, 1 kadın olmak üzere 2 terörist etkisiz hale getirildi. Arama tarama faaliyeti sırasında, tamamlanan Sur operasyonu esnasında etkisiz hale getirilen ve diğer örgüt mensupları tarafından gömüldüğü değerlendirilen 5 örgüt mensubunun cenazesine ulaşılmıştır'

30 Mart 2016 Çarşamba   23:10:40

Beratcan'ın Annesi Yeniden Gözaltına Alındı

Kartal’da kaybolduktan sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün öldürülmesine ilişkin hakkında yakalama kararı çıkarılan annesi yeniden gözaltına alındı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:10:11

GÜNCELLEME - Kartal'da Kaybolan Beratcan'ın Öldürülmesi

Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, 10 yaşındaki Beratcan'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve serbest bırakılan annesi T.K. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı Şüpheli T.K, gözaltına alındıŞÜPHELİNİN GÖZALTINA ALINMASI EKLENDİ

30 Mart 2016 Çarşamba   23:06:40

BM'nin 480 Bin Suriyeli Sığınmacı Çağrısı 6 Binde Kaldı

BMMYK'nın Suriye'ye komşu ülkelerdeki 4,8 milyon sığınmacının 480 binin üç yıl içinde başka ülkere yerleştirilmesi çağrısı yaptığı konferansta, uluslararası toplum sadece 6 bin sığınmacıyı kabul etme taahhüdünde bulundu.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:05:12

Çankırı'da Cinsel İstismar İddiası

Eldivan Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla kurumda çalışan bakıcı gözaltına alındı Zanlı, sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:05:10

Diyarbakır’da polisle çatışmaya giren 2 PKK’lı öldürüldü

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi’nde sürdürülen arama tarama faaliyetleri sırasında bir apartmana gizlenen 2 PKK’lı polisle girdiği çatışmada öldürüldü.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:03:03

IŞİD’den Almanya’ya saldırı tehdidi

ŞİD terör örgütünden Almanya’ya saldırı tehdidi geldi. Brüksel saldırılarının ardından sıranın Almanya’da olduğu yönünde sözlü mesajlar gönderen IŞİD, bu kez Twitter üzerinden fotoğraf paylaşarak Almanya’yı terör eylemi yapmakla tehdit etti.

30 Mart 2016 Çarşamba   23:02:09

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklaması (2)

'Cizre'de yaptırdığımız bir kamuoyu yoklamasında, Cizre halkının büyük bir kısmı operasyonlara destek veriyor, yüzde 80'in üstünde bir kısmı 'Tekrar geri döneceğim' diyor' 'Birbirini hiç tanımayan hücrelerin, hatta birbirleriyle hiç tanışmamış insanların bile bu terör eylemlerinde bir araya gelmesi, hatta ideolojik olarak birbirinden çok farklı örgütlerin birbirleriyle işbirliği yaparak işlerini kolaylaştırdığı çok sayıda örneklerle karşı karşıyayız' 'Terör örgütleri ilk sefer Türkiye'de şehir savaşı veriyor. Kobani ve Kuzey Suriye'de aldıkları eğitimle de profesyonelleştikleri görülüyor'

30 Mart 2016 Çarşamba   23:01:40

İlişki yaşadığı kadını boğarak öldürdü!

Şanlıurfa’da servis şoförü okula taşıdığı öğrencilerden birinin annesi olan Sibel Çadırcı’yı boğarak öldürdü

30 Mart 2016 Çarşamba   22:59:19

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklaması (1)

'Devlet, ele geçirilmesi gereken bir mekanizma gibi değil, devlet, hizmet edilmesi gereken, hizmet etmek için milletten oy alınarak iktidar olunan bir alan haline getirilmesi gerekir. Bununla ilgili AK Parti'nin geçtiğimiz 1314 yılda attığı önemli adımlar var. Ama sonuçta ilanihaye sadece bir PDY meselesi olarak değil, bunu devletin ele geçirilmesinin önlenmesi olarak görmek gerekir. Sağdan say birkaç kişi soldan say birkaç kişi, bir araya gelip, 'devleti ele geçirmeye' kalkmasın. Herkes, siyasetçiyse gitsin oy alsın gelsin, iktidar olsun. Burada aslolan şey, devletin artık ele geçirilmesi mümkün olan bir kurum olmaktan çıkarılmasını sağlamaktır. Onun için bu mücadeleyi veriyoruz. Kim olursa olsun.' ' (PDY ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı) Bakanlıklar arasında koordinasyonla daha da kapsamlı bir şekilde ilk sefer yapılmış olabilir. Ama zaten bu bir devlet politikası. Hükümet politikası olmanın üstünde bir devlet politikası olarak, MGK'da defaatle konuşulmuş ve tavsiye kararları alınmış. Bu konuyla ilgili olarak da yapılan bütün icraatların MGK Sekreterliği bünyesinde de takip edildiği konulardan birisi.' 'Terör nasılsa bana dokunmuyor, uzakta bir yerlerde duruyor.' derseniz ya da terör örgütlerini 'Nasılsa Asya'nın, Afrika'nın Ortadoğu'nun bol sayıda mebzul miktarda insanlarını yok ediyor, bize ne?' diye umursamaz davranırsanız ya da 'Terör örgütlerinin bir kısmından istifade ederiz.' diye düşünürseniz, gelip bumerang gibi sizi vuruyor. Dolayısıyla burada terör örgütlerine karşı dünyanın bir insanlık cephesinde buluşması lazım, buluşmak mecburiyetindedir.'

30 Mart 2016 Çarşamba   22:57:40

HDP’nin kirli oyunu deşifre oldu

Hakkari Yüksekova’da, “Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle müşterek operasyonu” devam ediyor.

30 Mart 2016 Çarşamba   22:55:24

Ergin Ataman Açıklaması 'Kupayı Galatasaray Müzesine Getireceğiz'

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, İspanya’ya sayı farkını korumak için değil, kendi oyunlarını oynamak için gideceklerini belirterek, “Bu kupayı inşallah Galatasaray müzesine getireceğiz” dedi.

30 Mart 2016 Çarşamba   22:54:10

'Nerede Bir Afet Olsa Oraya Koşuyoruz'

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Irak’ından Suriye’sine hatta Afrika ülkelerine kadar gıda yardımlarımız oluyor. Nerede bir afet olsa oraya koşuyoruz” dedi.

30 Mart 2016 Çarşamba   22:52:41

 1  2  ...  78  79