Haber Arşivi

Fransa Dışişleri Bakanı Ayrault, Tunus'ta

Ayrault: 'Tunus tüm Arap dünyasına örnek teşkil ediyor. Tunus'un demokratik başarısı DAEŞ'in nefrete dayalı söylemini başarısızlığa uğrattı'

17 Mart 2016 Perşembe   23:59:35

ABD'de Müslüman Kardeşler'in 'Terör Örgütü' Kabul Edilmesini Öngören Tasarı

Müslüman Kardeşler'in ABD Kongresi'nde 'terör örgütü' kabul edilmesini öngören tasarıyla ilgili Washington'da gerçekleştirilen toplantıda katılımcılar, bu tür bir kararın en çok da Ortadoğu'daki şiddet yanlısı aşırılıkçılara yarayacağı fikrinde birleşti.

17 Mart 2016 Perşembe   23:53:06

Nadine Shah Sevenleriyle Buluştu

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Nadine Shah, sevenleriyle buluştu.

17 Mart 2016 Perşembe   23:52:37

'Mısır'da Değişim Girişimleri'

Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek için Ulusal İttifak, Cumhurbaşkanı Sisi'nin görevden uzaklaşmasını sağlayacak her türlü girişimden yana olduklarını açıkladı.

17 Mart 2016 Perşembe   23:52:36

Mısır'da Fiyatların Korunması İçin Ordu Görevlendirildi

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, fiyat artışının önüne geçmesi için orduya talimat verdi.

17 Mart 2016 Perşembe   23:44:35

Beyaz Saray Sözcüsü Earnest Açıklaması

“ABD, DAEŞ'in yaptığı soykırıma dair yapılacak araştırmayı bağımsız bir çaba ile destekleyecektir”.

17 Mart 2016 Perşembe   23:42:35

Hırvat hakem maçı katletti

Braga ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Avrupa Ligi mücadelesini yöneten hakem Ivan Bebek, verdiği kararlarla taraftarları kızdırdı.

17 Mart 2016 Perşembe   23:42:07

Silivri'de Baraka Yangını

Silivri'de yanan baraka, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

17 Mart 2016 Perşembe   23:40:35

Başbakan Davutoğlu Açıklaması (3)

'Türkiye'nin demokratik standartlardan geri adım atacağı gibi bir kanaati yaymaya çalışanlar açıkçası terörle mücadelemizi istismar etmek isteyenlerdir. Kesinlikle demokratik standartlardan vazgeçmeyiz, insan hak ve özgürlüklerinden vazgeçmeyiz ama terör ve terörist bu anlamda eğer yeni boyutlar kazanmışsa onları da tanımlarız'Biz mülteciler sorununu istismar ederek bir şey yapmak niyetinde olmadık. Mültecilere ne yaptığımız zaten belli. Nasıl insani bir yöntemle onlara davrandığımıza dünya alem şahit. Dolayısıyla bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Öte taraftan Türkiye'yi bir açık göçmen hapishanesi haline getirecek hiçbir teklife de pabucu bırakmayız. Bunu da herkesin bilmesi lazım' 'Bazı söylentiler, özellikle sosyal medya üzerinden halkı kaosa veya karamsarlığa düşürecek şekilde yapılan yayınlara da kimsenin itibar etmemesi gerekir'

17 Mart 2016 Perşembe   23:39:06

FIFA'nın Mali Raporu Açıklandı

FIFA, yaşanan rüşvet skandallarının etkisiyle geçen yıl 122 milyon dolar zarar ettiğini duyurdu Eski başkan Blatter'e geçen yıl 3 milyon 634 bin dolar ödeme yapıldı.

17 Mart 2016 Perşembe   23:39:05

Davutoğlu'ndan Terörle Mücadele Talimatı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "terör" ve "terörist" tanımıyla ilgili Türk Ceza Kanunu’nun değiştirilmesi gerektiği çağrısına ilişkin, "Yeni boyutlar dolayısıyla son Bakanlar Kurulumuzda da alınması gereken ek tedbirler bağlamında ne gerekiyorsa terörle mücadele için arkadaşlarıma da söyledim, ’gerekli çalışmaları yapın’ dedim" dedi.

17 Mart 2016 Perşembe   23:37:35

12. Uluslararası Kar Film Festivali

Yeşilçam'ın emektarları ve Türk sinemasının usta isimleri Taşdöğen, Meteer, Sezgin ve Alço, Kar Film Festivali kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

17 Mart 2016 Perşembe   23:35:05

Isparta Merkezli 6 İldeki Fetö-Pdy Operasyonu

Isparta merkezli 6 ilde yapılan FETÖ-PDY’ye yönelik 52 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 14 kişi tutuklandı.

17 Mart 2016 Perşembe   23:32:35

GÜNCELLEME - Siirt'te Terör Operasyonu

PKK'ya yönelik operasyonda, sansasyonel eylem hazırlığında oldukları belirlenen 2 terörist yakalandı Teröristlere yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla bir kadın gözaltına alındıGÖZALTI SAYISINDAKİ ARTIŞ EKLENDİ.

17 Mart 2016 Perşembe   23:31:40

Samsun'da 'Barok Müzik Konseri'

Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB) tarafından Samsun'da Barok dönemi klasik eserlerin seslendirildiği 'Barok Müzik Konseri' verildi.

17 Mart 2016 Perşembe   23:28:05

Medya Derneği Başkanı Kızıltaş Açıklaması

'Türkiye'de bazı basın yayın organları darbe ve muhtıralara zemin hazırladı. Bu darbeler olmasaydı, bugün kişi başına düşen milli geliri 10 bin dolar olan Türkiye yerine 2025 bin dolar olan bir Türkiye'den bahsediyor olabilirdik. Çünkü her darbe, her muhtıra ve her darbe girişimi Türkiye'yi geriye götürmüştür'Medya, Gezi olaylarında, 1725 Aralık operasyonlarında, Kobani'de ve son olarak Ankara'da yaşanan terör saldırısında da darbe ve muhtıra dönemlerinde olduğu gibi yayınlar yaptı ama başarılı olamadı''

17 Mart 2016 Perşembe   23:27:35

Ağrılı Öğrencilerden Sakaryalı Miniklere Teşekkür

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde anasınıfı öğrencilerinin düzenledikleri kampanya sonucu toplanan kışlık giyecekler, Ağrılı öğrencilere ulaştı. Aldıkları hediyeler karşısında oldukça mutlu oldukları gözlenen Ağrılı öğrenciler, Sakaryalı miniklere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

17 Mart 2016 Perşembe   23:26:35

'Çanakkale'den Sur'a Şehitlerimize Dua' Programı

Fatih Camisi'nde şehitler için, 'Şehid olamıyorsan şahid ol temalı dua programı düzenledi.

17 Mart 2016 Perşembe   23:26:07

Futbol Açıklaması UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri

19 Yaş Altı Milli Takımı, aday kadrosu açıklandı.

17 Mart 2016 Perşembe   23:26:06

'Bir Neslin Ağabeyi (Fethi Gemuhluoğlu)' Paneli

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, “Fethi ağabey gölgesinde pek çok insanı barındıran bir insandı. Her meşrepten, her meslekten insanlar onun yanında huzur bulurlardı. Fethi ağabey mutasavvıf bir ağabeyimizdi” dedi.

17 Mart 2016 Perşembe   23:26:05

Muğla'da Üniversite Ve Askeri Bando Konser Verdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı ve Aksaz Deniz Üs Komutanlığı bandoları tarafından Çanakkale Deniz Zaferi ve Türk Silahlı Kuvvetleri şehitlerini anma konseri gerçekleştirildi.

17 Mart 2016 Perşembe   23:25:35

Bab-I Ali Toplantıları

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: 'Türkiye'nin son 13, 14 yıldır yakaladığı milli irade istikrarının ve güvenli ortamın sarsılması ve güvenli ortamın sarsılmasıyla, bozulabilmesiyle ilgili oynanan oyunlar var'Kurulan tuzaklar var ama bu milletin vicdanı, feraseti, sağ duyusu, tarihi geçmişten getirdiği değerleri ve tarihi geleceğe de taşımak istediği hedefleri, inanıyorum ki tüm bunların üstesinden gelecek iradeyi gösterecektir'.

17 Mart 2016 Perşembe   23:24:06

Başbakan Davutoğlu Açıklaması (1)

'(Dokunulmazlıklara ilişkin çağrısına yönelik muhalefetten gelen yanıtlar) Gördüğüm kadarıyla kimse açık bir şekilde 'hayır' diyemiyor, diyemez de. Buna 'hayır' demek millet vicdanında karşılık bulmaz'Eğer onlardan olumsuz gelirse dahi biz bu süreci işletiriz. Şu anda bir olumsuzluk yok gördüğüm kadarıyla ama işletiriz. Herkes de Mecliste kimin ne yönde oy kullandığını görür, kimin dokunulmazlıklardan korktuğunu, kimin korkmadığını, kimin teröre destek verenleri yargıya göndermekte tereddüt etmediğini, kimin ettiğini açık, net bir şekilde görür' 'Grup başkanvekillerimizi çağırdım, onlara muhatapları, grup başkanvekilleriyle konuşmaları talimatını verdim'

17 Mart 2016 Perşembe   23:22:35

Başbakan Davutoğlu Açıklaması (2)

' Bizim bu açık ve insani teklifimiz hala masadadır. Bugün ve yarın AB Zirvesi'nde yaşanacak gelişmeleri birlikte izleyeceğiz. Eğer bu teklifimiz paket olarak kabul görürse, Türkiye Ege Denizi'nden aldığı her mülteci karşılığında bir mülteciyi kamplardan Avrupa'ya gönderecek. Dolayısıyla Türkiye hiçbir şekilde bazı muhalefet partilerinin iddia ettiği gibi 'bir göçmen deposu haline gelecek' gibi tabirler kullanıyorlar. Bu söz konusu bile olmayacak' 'Meşru yollarla Avrupa'ya iltica etmek isteyenlerin önünü açacağız. Bu insanların hayatları üzerinden para kazanarak yapılan illegal geçişleri de tümüyle engellemeye yönelik bir tedbir. Dolayısıyla bu tedbirin nihai hedefi insani boyutudur ancak bu gerçekleşirken ortaya çıkan maliyetleri de AB ile birlikte karşılamamız lazım. Ayrıca böylece geri kabul anlaşmasını öncelikli olarak uygulamaya başladığımız için de vizesiz muafiyetin haziran ayına alınması içinde ciddi bir girişimimiz var'

17 Mart 2016 Perşembe   23:22:05

Başbakan Ahmet Davutoğlu Açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "terör" ve "terörist" tanımıyla ilgili Türk Ceza Kanunu’nun değiştirilmesi gerektiği çağrısına ilişkin, "Yeni boyutlar dolayısıyla son Bakanlar Kurulumuzda da alınması gereken ek tedbirler bağlamında ne gerekiyorsa terörle mücadele için arkadaşlarıma da söyledim, ’gerekli çalışmaları yapın’ dedim" dedi.

17 Mart 2016 Perşembe   23:20:05

 1  2  ...  87  88