Haber Arşivi

Teröre Karşı 'Birlik Ve Beraberlik' Vurgusu

Ankara'daki terör saldırısı, başta hükümet yetkilileri olmak üzere siyasi parti genel başkanları ve parti temsilcileri tarafından 'kınanırken', yapılan açıklamalarda 'birlik' ve beraberlik' vurgusu yapıldı Başbakan Davutoğlu, saldırılar karşısında milletçe birlik ve beraberliği, sabır ve vakarı muhafaza etmenin, terörün varmak istediği hedefe verilecek en doğru cevap olduğunu, milletin, vakur duruşu, sağduyulu tutumu ve basiretiyle tüm karanlık planları bozacağına inancının tam olduğunu vurguladı Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: 'Milletimizin birlik ve beraberliği, sabırlı ve metanetli duruşu bu olayların üstesinden gelebileceğimizin en büyük güvencesidir. Asla başaramayacaklar. Bu terör eylemi zihniyetini lanetliyorum' İçişleri Bakanı Ala: 'Bu ülke ayağındaki bu prangayı da milletin kararlılığıyla, vakur duruşla ve etkili bir mücadeleyle ayağından söküp atacaktır' CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Bu menfur terör eylemini gerçekleştirenler ile saldırının arkasındaki güçler, toplumsal barış ve huzurumuzu bir kez daha hedef almıştır. Ancak köklü dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip milletimizin, ulaşılmak istenen hedefin önünde kararlılıkla duracağına inancım tamdır' MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Türk milleti, zalimlerin planlarına, fitnecilerin hesaplarına ve ölüm tacirlerinin projelerine karşı yekvücuttur' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş: 'Ankara'daki patlama, milletimizi ve ülkemizi hedef alan bir patlamadır. Terörün her türlüsüne ve yapanlara lanet olsun'

14 Mart 2016 Pazartesi   01:11:16

DERLEME - 'Ankara'daki Terör Saldırısına' İlişkin Haberlerimizi Derleyerek Yeniden Yayımlıyoruz. Saygılarımızlaaa

Kızılay Güvenpark'ta, saat 18.45'te bombalı araçla terör saldırısı düzenlendi Başbakan Davutoğlu başkanlığında güvenlik zirvesi toplandı Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:Olay yerinde 30, hastanelerde 4 olmak üzere toplam 34 kişi hayatını kaybetti. Olay yerinde ölen 30 kişiden en az biri, muhtemelen ikisinin terör eylemini gerçekleştiren araçtaki kişi veya kişiler olabileceği değerlendirilecektir. Hastanelerimizde 125 hastamız tedavi görüyor. Bunlardan 19'unun durumu ciddi. 7 hastamız ameliyatta' İçişleri Bakanı Ala:Ciddi bulgular elde edilmiştir. Ama kesin olarak yapan örgüt, sonuçlar tamamen elde edilip, araştırma ve soruşturma bu yönüyle tamamlanınca açıklanacaktır' Cumhurbaşkanı Erdoğan:Vatandaşlarımız endişe etmesin, devletimizin tüm kurumlarının milletimizle işbirliği içinde yürüttüğü terörle mücadele mutlaka başarıyla neticelenecek, terör dize getirilecektir' Başbakan Davutoğlu:Eldeki ilk verilere, saldırının gerçekleştiği mekanda elde edilen bulgulara ve yapılan istihbarat analizlerine dayanarak bu hain saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne dair somut bilgilere ulaşılmıştır. En kısa zamanda, büyük bir titizlikle sürdürülen soruşturmalar kesin neticeye ulaştırılacak ve kamuoyumuzla paylaşılacaktır' CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli, yazılı açıklama yaparak saldırıyı kınadı

14 Mart 2016 Pazartesi   01:06:42

Ankara'daki Terör Saldırılarına Tepkiler

Başkentteki terör saldırısı, birçok ülke tarafından kınandı.

14 Mart 2016 Pazartesi   01:02:12

Aksaray'da Polis Karayollarını Ablukaya Aldı

Ankara’da meydana gelen terör saldırısının ardından Aksaray’da karayolları adeta abluka altına alındı.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:54:14

Ankara Valiliği'nden Kızılay Meydanı kararı

Ankara Valiliği, terör saldırısı ile ilgili olay yeri inceleme çalışmalarının devam edeceği için Atatürk Bulvarı’nın Kızılay civarının trafiğe kapatılacağını duyurdu.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:54:13

Yüksekova'da Yasak Başladı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sokağa çıkma yasağı başladı.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:54:12

Nusaybin'de Yasak Başladı

Mardin Valiliği tarafından Nusaybin’de ilan edilen sokağa çıkma yasağı başladı.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:53:42

Dünya lideri teröre karşı Türkiye'nin yanında

Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı sonrasında bir çok ülke Türkiye'nin yanında olduğunu belirten taziye mesajı yayınladı.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:47:37

'Hacamat Mizah Dergisi'

3. CNR Kitap Fuarı'nda takipçileriyle buluşan Hacamat mizah dergisi ekibinden Elif Büşra Doğan, Emre Bilgiç ve Yavuz Girgin derginin hazırlanış sürecini anlattı

14 Mart 2016 Pazartesi   00:44:12

ABD'den Ankara saldırısı açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı, Ankara'da düzenlenen terör saldırına ilişkin açıklama yaptı.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:41:30

İtalya'dan Terör Saldırılarına Tepki

İtalya Başbakanı Renzi, Ankara ve Fildişi Sahili'nde meydana gelen terör saldırılarını kınadı Renzi:Teröristler bilmeliler ki nefretleri ne kadar kanlı olursa olsun bizi asla eğipbüküp, sarsamayacaklar'.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:38:12

Tunus'taki Saldırı

Tunus Nahda Hareketi Partisi Başkanı Gannuşi: 'Tunus terörle mücadelede savunmadan hücum pozisyonuna geçmiştir'.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:29:13

Saldırı Terör Örgütlerinin 'Güç Birliğini' Akla Getirdi

Başkentteki terör saldırısı, bölücü terör örgütü PKK'nın, aşırı sol örgütlerle Türkiye'ye karşı hain saldırılar için yaptığı güç birliğini akıllara getirdi Türkiye'ye karşı güç birliğini dün ilan eden terör örgütü PKK üyesi Kalkan, 'Önümüzdeki mart süreci büyük bir direniş sürecidir. 2016 baharı Kürt'ün baharı olacaktır' tehdidinde bulunmuştu PKK'lı Karayılan, 10 Ekim 2015'te Ankara Garı'nda meydana gelen terör saldırısı öncesi yaptığı açıklamada 'Ölümsüzler taburu metropollere saldırır' demişti

14 Mart 2016 Pazartesi   00:26:13

Fenerbahçe'nin Rakibi Braga, Deplasmanda Kaybetti

Braga, Portekiz Birinci Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda Belenenses'e 30 yenildi

14 Mart 2016 Pazartesi   00:26:12

Başbakan Davutoğlu'ndan 'Bombalı Saldırı' Açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Otobüs bekleyen sivilleri hedef alacak kadar gözü dönmüş bu insanlık ve vicdan yoksunu katilleri, ülkem, milletim ve hükümetim adına lanetliyorum” dedi.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:20:12

Suudi Arabistan'dan Hizbullah İle İlişkisi Olanlara Ağır Cezalar

Suudi Arabistan'ın Hizbullah'ı destekleyen ve her türlü ilişkisi ortaya çıkarılan kişilere 'ağır cezalar' uygulayacağı bildirildi.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:17:13

Karaman'daki İstismar İddiası

Ensar Vakfı: 'Olayın faili olarak zikredilen kişinin vakfımızla üyelik dahil hiçbir irtibatı bulunmamaktadır' 'Failin hakkındaki söz konusu iddiaların gerçek çıkması halinde hak ettiği en ağır cezayı alması için gereken mücadeleyi vereceğiz' 'Bu çirkin hadiseyi kendileri ve siyasi görüşleri için bir fırsata çevirmek isteyenler, Ensar Vakfı'na, yöneticilerine, bağışçılarına ve Ensar camiasına yönelik ahlaksızca bir linç kampanyası başlatmışlardır' 'Bu iğrenç olayı kullanarak Vakfımızın adını karalamaya çalışan, itibar suikastı için tüm çirkefliklerini ortaya saçan kötü niyetli kişi ve gruplara yönelik hukuki haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz'.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:11:17

İspanyol Şarkıcı Buika Müzikseverlerle Buluştu

İspanyol şarkıcı Buika, yeni çıkan 'Vivir Sin Miedo' isimli albümünün dünya turnesi kapsamında İstanbul'da müzikseverlerle buluştu.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:07:43

Antalya Ve Muğla İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Antalya ve Muğla'nın bazı ilçeleri için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Batı Akdeniz'de parçalı çok bulutlu, yer yer kuvvetli aralıklı ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.Hava sıcaklığı 3 ila 6 derece azalacak. Yağışlar, Muğla'nın Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde kuvvetli, Antalya'nın Manavgat, Alanya, Gazipaşa ilçelerinde çok kuvvetli olacak. Rüzgar, güney ve batı, akşam saatlerinden itibaren kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette, yağış anında kuvvetlice esecek.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:07:42

Başbakan Davutoğlu: Hainler en ağır biçimde cezalandırılacak

Başbakan Davutoğlu, Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin bir açıklama yaptı.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:07:02

GÜNDEM ÖZETİ / 14 Mart 2016

ANADOLU AJANSI.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:02:12

Kılıçdaroğlu: İnancım tamdır

CHP Lideri, Ankara'da düzenlenen saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

14 Mart 2016 Pazartesi   00:00:33

 1  2  ...  77  78