Haber Arşivi

İstanbul'da korku dolu anlar! Demirleri keserek kurtarabildiler

İstanbul'un Güngören ilçesinde bir binada çıkan yangında aklı dengesi yerinde olmayan bir kişi dumanların arasından demir korkuluklar kesilerek güçlükle kurtarıldı.

7 Mart 2021 Pazar   08:25:29

Aksakallı kazada şehit olan Korgeneral Osman Erbaş’ı anlattı: Hedefteki bir kaleydi

Eski Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı, helikopter kazasında şehit olan arkadaşı Korgeneral Osman Erbaş’ı ın 15 Temmuz'da önemli bir rol oynadığını belirterek, “Emperyalist uşakların hedefindeki bir kaleydi” dedi.

7 Mart 2021 Pazar   08:13:30

İran yancısı Şii lider çıldırdı! 'Türkiye'ye karşı savaşmaya hazırım'

Terör örgütü PKK bitme noktasına geldikçe bölgede yeni maşalar ortaya çıkıp Türkiye'ye meydan okumaya başlıyor. Son olarak İran’a yakınlığı ile bilinen Esayibi el Hak lideri Qays Gazali, Türkiye'ye aklınca meydan okudu.

7 Mart 2021 Pazar   08:03:18

HDP İstanbul il binasında ‘PKK sığınağı’

HDP İstanbul İl Binası’ndan PKK’ya eleman gönderildiği ve binadaki sığınağın toplama merkezi gibi kullanıldığı yönündeki tanık ifadeleri sonrası, mahkeme binada polisin keşif yapmasına karar verdi

7 Mart 2021 Pazar   07:44:07

Samsun'da eski eşini öldüresiye döven cani tutuklandı!

Samsun'da 3 yıl önce boşandığı eski eşi E.M.'yi (24) sokak ortasında saldırıp, 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde tekme tokat döven İbrahim Z. (27), adliyeye sevkl edildi. Saldrıgan, polisteki ifadesinde "Kızımı teslim ederken bana, 'Sana bir daha kızı göstermeyeceğim' gibi şeyler söyledi. Bir anda gözüm döndü ve sinir krizi geçirmişim. O yüzden böyle yaptım. Olaydan sonra çevredekiler beni darp etti. Eğer kimlikleri tespit edilebilirse hepsinden şikayetçi olacağım" dedi.

7 Mart 2021 Pazar   07:39:46

Irak'ta Türkiye'ye karşı sinsi plan! NATO şemsiyesi altında PKK'ya teknoloji yığını

Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Hicran Kazancı, "İlk olarak Sincar’da bulunan 2 bin 500 PKK’lı Eğit-Donat’a dâhil edilecek. Daha sonra Irak’ın kuzeyinde yeni tabela yapılanmalar kurup NATO şemsiyesi altında bu terörist oluşumlara eğitim verilecek’’ dedi. Hicran Kazancı, NATO’nun personel artırma kararının yakın dönemde başlayacak Eğit-Donat programı için olduğunu kaydetti.

7 Mart 2021 Pazar   07:17:49

Kılıçdaroğlu HDP sevgisinde vites yükseltti! 'Evet ihanet olur'

Terör sevici HDP ile ittifak kuran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'ye getirilen dokunulmazlık fezlekeleriyle ilgili yaptığı açıklamada 'evet' demenin ihanet olacağını söyledi.

7 Mart 2021 Pazar   07:14:02

 1  2  ...  23  24