Haber Arşivi

Bakan Ziya Selçuk'tan 'okul' uyarısı!

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, velilere önemli uyarılar yaptı.

6 Mart 2021 Cumartesi   21:59:28

Abiye Elbise, Beyaz veTriko Elbiseler Yeni Modelleri ile Sizlerle

Kadın giyim ürünlerinde elbiseler, diğer tüm alternatiflere göre farklı bir noktada.

6 Mart 2021 Cumartesi   21:55:02

Mine Kırıkkanat'tan skandal mesaj

Kirli kalem Mine Gökçe Kırıkkanat, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın koronavirüse yakalandığı haberine sevinerek, iğrenç bir mesaj paylaştı.

6 Mart 2021 Cumartesi   21:32:12

Galatasaray'da koronavirüs şoku!

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı'ndan 2 oyuncunun yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncularımızın tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

6 Mart 2021 Cumartesi   19:44:57

O illerimizde sokağa çıkma kısıtlaması başladı! Nereler açık?

İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin detayları açıkladı. Peki, sokağa çıkma kısıtlaması hangi saatlerde uygulanacak? Kısıtlamada nereler açık olacak? Kimler muaf? Bakanlık, merak edilen tüm detayları madde madde açıkladı...

6 Mart 2021 Cumartesi   19:36:03

Fenerbahçe'den TFF'ye resmi başvuru!

Fenerbahçe Kulübü, 1959 yılı öncesi Türkiye şampiyonluklarının Süper Lig’e dahil edilerek bundan doğan manevi ve maddi taleplerinin karşılanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) resmi başvuruda bulunduklarını açıkladı.

6 Mart 2021 Cumartesi   18:34:10

Erdoğan'dan NATO Sekreterine teşekkür

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Avrupa'yı koruyor" açıklamasında bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'e sosyal medya hesabından teşekkür etti. Başkan Erdoğan paylaşımında, "NATO Genel Sekreteri'ne Avrupa-Atlantik güvenlik ve savunma konularında objektif değerlendirmeleri için teşekkür ederiz." dedi.

6 Mart 2021 Cumartesi   18:25:04

Türkiye'nin 6 Mart koronavirüs tablosu açıklandı!

Dünya genelinde oluşturduğu salgın sonrasında ülkemizde etkilerini 11 Mart tarihinden bu yana gösteren pandemiye ilişkin koronavirüs vaka sayısı - vefat sayısı bilgileri Sağlık Bakanlığı resmi sitesi aracılığıyla kamuoyuna açıklanıyor. Bakanlık, 6 Mart koronavirüs verilerini "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaştı.

6 Mart 2021 Cumartesi   17:41:34

Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na aşı tepkisi

Fahrettin Koca'dan, Kılıçdaroğlu'na aşı tepkisi geldi. Bakan Koca: TÜRKİYE’NİN İKİ ORDUSU var. Biri ülkeyi, biri 83 milyonun sağlığını koruyor. İkisi de siyasi çıkar amaçlı ithamlarla yıpratılmaya gelmez. Bilhassa, salgınla savaşın silahı olan aşının tedariki boş sözlerle, maksatlı ifşaatla riske atılıyorsa! Söz sırası aşı bekleyenlere de gelir!

6 Mart 2021 Cumartesi   17:34:37

Başkan Erdoğan, şehit ailelerine mesaj

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.

6 Mart 2021 Cumartesi   17:10:50

Bakan Akar'dan Mısır açıklaması: Bu çok önemli bir gelişme!

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Mısır'ın Doğu Akdeniz'de arama faaliyetlerinde Türk kıta sahanlığına saygı göstermesine ilişkin, "Bu çok önemli bir gelişme, bunun devam etmesini bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

6 Mart 2021 Cumartesi   16:42:58

Şehidin vasiyeti yerine getirildi!

Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu 11 askerimiz şehit oldu. Şehit olan askerlerden Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir Kahramanmaraş'ta, Piyade Uzman Çavuş Tolga Demirci (33) memleketi Kayseri'de, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gül (45) memleketi Amasya'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Demirci, "Şehit olursam beni babamın yanına gömün" vasiyeti üzerine babasının mezarının yanında toprağa verildi.

6 Mart 2021 Cumartesi   15:49:32

Hastane yoluna bütçem yok diyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tango için kesenin ağzını açtı

Sürekli "ekonomik krizden" dem vuran ve "millet aç" diyerek prim kasma peşinde olan CHP zihniyetinin maskesi bir kez daha düştü. Hastane yoluna "bütçem yok" diyen, pandemi sürecinde İBB'nin gelirlerinin azaldığını söyleyerek şikayet eden ve halkın tek gündeminin yoksulluk olduğunu ileri süren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "TangoNeva" konser etkinliği için 25 bin lira ayırdı. Tangoyu öncelik sıralamasında en başa koyan CHP zihniyeti, Türkiye için hayati öneme sahip olan uzay yolculuğu, yerli otomobil, doğalgaz keşfi, otoyol ve köprüler, tüneller ve barajlar gibi mega projeleri "gereksiz" olarak görüyor.

6 Mart 2021 Cumartesi   15:32:58

Bakan Koca paylaştı! İşte il il haftalık vaka sayıları

Sağlık Bakanı Koca, 27 Şubat-5 Mart haftasında illere göre 100 bin kişiye düşen Kovid-19 vaka sayısının güncel haritasını paylaştı. İllere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 111,57, Ankara'da 54,83, İzmir'de 66,47 oldu.

6 Mart 2021 Cumartesi   15:10:02

Cumhuriyet'ten yine algı operasyonu! TÜGVA'yı hedef aldılar! Sert tepki: Aciz haber anlayışı...

Yalan ve iftira kampanyaları üzerinden ülkesine hizmet etmek isteyen tüm kurum ve kuruluşları hedef gösteren Cumhuriyet gazetesi yine büyük bir skandala imza attı. Gazete bugünkü manşetinden verdiği "Eski TÜGVA'cı vurgunu" başlıklı haberinde, olayları tek tek kurgulayarak büyük operasyona kalkıştı. İstanbul Mali Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir dolandırıcılık operasyonu kapsamında Soner Çokyiğit ismine ulaşıldı. Çokyiğit'in geçmişte hiçbir resmi bağı ve görevi olmadığı halde yalnızca gönüllü olarak TÜGVA'da bulunmuş olmasını fırsat bilen Cumhuriyet gazetesi, dolandırıcılığın faturasını TÜGVA'ya kesmeye çalıştı. Gazetenin yaptığı mesnetsiz habere karşı TÜGVA yetkilileri harekete geçerek, hukuki süreci başlattığını duyurdu.

6 Mart 2021 Cumartesi   14:41:13

İstanbul kırmızıya döndü!

İstanbul'da hafta sonu kısıtlamasının kaldırıldığı ilk Cumartesi trafik tam anlamıyla kilitlendi. Koronavirüs risk haritasına göre turuncu kategoride bulunan İstanbul'un trafik haritası kırmızıya döndü. Adeta kentin işlek caddeleri ve güzergahlarında araçlar adım adım bile ilerlemiyor. Şehirde trafik yoğunluğu yüzde 80'i geçti. Üstelik bu yoğunluk giderek artıyor. İşte son dakika İstanbul trafiği haberinin ayrıntıları ve detaylar...

6 Mart 2021 Cumartesi   14:32:28

Aydın'daki cinayette korkunç ayrıntı! Öldürdüğü yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunmuş!

Aydın'da yaşanan cinayet kan dondurdu. 92 yaşındaki Hanım Pınarlı, yalnız yaşadığı evinde boğularak öldürüldü. Yaşlı kadının ziynet eşyalarının çalındığı belirlendi. Güvenlik kamera kayıtları ile mobese görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelinin çok sayıda hırsızlık kaydı bulunan A.Ç. (23) olduğunu belirlendi. Katilin, yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. A.Ç. "Eve girdiğimde kendisini tutup itekledim. Yere düşünce de kaçıp gittim" diyerek, alkollü olduğu için evde yaşanılanları hatırlamadığını öne sürdü.

6 Mart 2021 Cumartesi   13:58:24

Ali Erbaş koronavirüse yakalandı!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, corona virüse yakalandı. Üç gün önce belirti gösteren Erbaş’ın yapılan testi pozitif çıktı ve tedavi altına alındı. 60 yaşındaki Erbaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve yakından izlendiği bildirildi.

6 Mart 2021 Cumartesi   13:46:37

Öğrencinin başını zorla açtırıp okuldan çıkardılar! İzmir'de 28 Şubat dönemini aratmayan olay

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde bir ilkokulda 28 Şubat'ı aratmayan bir olay yaşandı. İddiaya göre Cemil Atlas İlköğretim Okulu Müdür yardımcısı Nilay P., 4. Sınıf öğrencisi H.N.H. isimli kız çocuğunu başörtüsü taktığı gerekçesiyle okula almadı.

6 Mart 2021 Cumartesi   13:29:54

Başkan Erdoğan'dan Mavi Vatan 2021 Tatbikatında önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden Mavi Vatan 2021 Taktik Tatbikatı'na canlı bağlantıyla katıldı, önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Suriye'de sınır ötesi harekatlarla terör zincirini 3 farklı yerde parçaladık'' dedi. ''Türkiye'yi her alanda olduğu gibi denizcilik alanında da dünyanın süper ligine taşımakta kararlıyız'' diyen Erdoğan, ''Bugün İHA'larda dünyanın en iyi 3-4 ülkesinden biriyiz. Kendi savaş gemisini yapabilen 10 ülke içinde yer alıyoruz'' ifadelerini kullandı.

6 Mart 2021 Cumartesi   12:38:22

Mavi Vatan 2021 Tatbikatı'ndan sıcak görüntüler!

Mavi Vatan 2021 Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü faaliyeti, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesinin Ege Denizi açıklarındaki TCG Oruçreis'e helikopterle inlemelerinin ardından başladı. "Mavi Vatan Tatbikatı" yerli ve milli silah sistemlerinin, gemilerin etkinliğinin test edilmesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin harekata hazırlık eğitimlerinin yapılması ve kuvvetler arasında müşterek çalışabilirlik anlayışının artırılması maksadıyla gerçekleştiriliyor. 462 bin kilometrekarelik Mavi Vatan'ı korumak için düzenlenen tatbikata 87 gemi, 27 uçak ve 20 helikopter ile İHA'lar da katılıyor.

6 Mart 2021 Cumartesi   12:29:42

İl Başkanı çağrı yaptı gençler Ayasofya’ya akın etti!

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin yaptığı çağrı sonrasında partili gençler Ayasofya Camii’ne akın etti. Burada gençlerle birlikte namaz kılan Kabaktepe, her türlü bağımlılığa dikkat çekmek amacıyla Yeşilay Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

6 Mart 2021 Cumartesi   11:48:51

Beşiktaş Kulübü’nün toplam borcu açıklandı!

Beşiktaş Kulübü’nün borcu açıklandı. Divan kurulu toplantısında yapılan açıklamaya göre siyah-beyazlı ekibin toplam borcu 3 milyar 570 milyon 822 bin TL.

6 Mart 2021 Cumartesi   11:29:45

Facebook’a “sistematik ırkçılık” soruşturması! İşe alma ve primlerde tepki çeken ayrımcılık

Son zamanlarda izinsiz veri satışı skandallarıyla tepki toplayan Facebook'un şimdi de ırkçılık soruşturması ile başı dertte. Çalışanlarının sadece yüzde 3.9'u siyahi olan sosyal medya devi Facebook, işe alma ve primlerde ırkçı önyargıyla hareket etmekle suçlanıyor. Şirket politikalarının yaygın ayrımcılığa neden olduğu iddia ediliyor. Geçen Aralık ayında, Adalet Bakanlığı Facebook'u ABD'li işçilere genel anlamda ayrımcılık yapmakla suçlayarak, H-1B vizesi sahipleri gibi geçici işçileri işe almayı tercih ettiğini söylemişti.

6 Mart 2021 Cumartesi   10:57:36

Millet İttifakı'nda çanta krizi! Ümit Özdağ'ın açıklamaları sonrası birbirlerine girdiler...

Eski milletvekili Ümit Özdağ'ın İyi Parti'den istifa ederken söylediği 'Bu partinin kurulmasında Çanakkale Belediyesi'nden gelen çantalar, ihalaler ve makamlar vardır' sözleri Çanakkale'yi karıştırdı. İyi Parti Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Burak Kunt meclis toplantısında, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı hedef alarak, "Ben çanta falan almadım. Başkan birilerine çanta verdi mi bilmiyorum" dedi. Kunt'un bu sözleri mecliste tartışmalara neden oldu.

6 Mart 2021 Cumartesi   10:12:37

 1  2