Haber Arşivi

Denizli Valisi, Kontrollü Normalleşme Denetimlerine Çıktı

Ülke genelinde korona virüs tedbirleri kapsamında yeni kontrollü normalleşme süreci ile birlikte denetimlere çıkan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

7 Mart 2021 Pazar   14:07:16

Vali Makas Kontrollü Normalleşme Denetimi Yaptı

Erzincan Valisi Mehmet Makas, kontrollü normalleşme dönemi kapsamında gerçekleştirilen denetimlere katıldı, vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

7 Mart 2021 Pazar   14:07:15

Tarsus'ta Ev Ve Otomobile Ateş Eden Kişi Yakalandı

İçel’in Tarsus ilçesinde pompalı tüfekle bir eve ve otomobile ateş açan şahıs yakalandı.

7 Mart 2021 Pazar   14:07:14

Metin Feyzioğlu’ndan canlı yayında flaş açıklamalar!

Beyaz TV'de 7. Gün programına konuk olan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Pınar Işık Ardor'un sorularını yanıtladı. Metin Feyzioğlu HDP ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

7 Mart 2021 Pazar   13:55:08

Bursa'da iğrenç olay! 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz ederken yakaladılar

Korkunç olay Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana geldi. 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen H.H.Ü kendisini yakalayan kişilerce darbedildi. Gözaltına alınan taciz şüphelisi, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Darp anları ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

7 Mart 2021 Pazar   13:48:50

Cem Yılmaz'ın evinde yangın çıktı!

ÜNLÜ komedyen Cem Yılmaz’ın Beşiktaş Levent’teki evinin bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

7 Mart 2021 Pazar   13:45:57

İYİ Parti - CHP arasındaki çanta krizinde ikinci perde: Tamamen duygusal

İYİ Parti’de kara listeye alındıktan sonra yaptığı açıklamalarla partinin kirli çamaşırlarını ortaya seren Ümit Özdağ, istifa ederken "Bu partinin kurulmasında Çanakkale Belediyesi’nden gelen çantalar, ihaleler ve makamlar vardır" ifadelerini kullanmıştı. Özdağ’ın açıklamasının ardından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın sessizliğe bürünmesi büyük dikkat çekmişti. CHP ve İYİ Parti arasındaki çanta krizi devam ederken Ak Parti Milletvekili Jülide İskenderoğlu “Çantalar kimden gelmiş, kimden gitmiş, bu çantaların içinde ne vardı. Kime nasıl ihaleler verildi hangi makamlara getirildi. Bunlara tek tek yanıt vermeliler” dedi.

7 Mart 2021 Pazar   13:33:42

Ünlü oyuncu gözaltına alındı!

Ünlü dizi oyuncusu Ayşegül Çınar’ın bulunduğu araçta uyuşturucu aldığı iddiası ile gözaltına alındığı öğrenildi. Çınar'ın İstanbul'da bir mekanda eğlendikten sonra dönerken çevirmeye takıldığı ve uyuşturucu ile yakalandığı belirtiliyor.

7 Mart 2021 Pazar   13:12:53

Alman Deutsche Welle'nin 'Türkiye'de kadın cinayetleri intihar olarak kapatılıyor” başlıklı haberine EGM'den yalanlama

Alman Deutsche Welle'nin internet sitesinde yer alan "Türkiye'de Kadın Cinayetleri İntihar Olarak Kapatılıyor” başlıklı habere Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) yalanlama geldi.

7 Mart 2021 Pazar   12:57:48

Avşar Aslan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajı

Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Avşar Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

7 Mart 2021 Pazar   12:47:39

Özel Harekat'ın 'Nene Hatun'ları: Teröre geçit vermiyorlar

Hakkari'de görevli kadın özel harekat polisleri, vatandaşın huzuru ve vatanın bölünmez bütünlüğü için terörle mücadeleyi başarıyla sürdürüyor. Aldıkları sıkı eğitim sonrası Hakkari'nin zorlu coğrafyasında görev yapan kadın Polis Özel Harekatçılar (PÖH), düzenledikleri operasyonlarla terör örgütü PKK'ya göz açtırmıyor.

7 Mart 2021 Pazar   12:39:31

'Teşkilat' dizisi başlıyor!

TRT 1’in, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği yeni dizisi ‘Teşkilat’ ekran yolculuğuna bu akşam (7 Mart Pazar) başlıyor.

7 Mart 2021 Pazar   12:36:14

Papa'ya Irak ordusundan Hristiyan askerler tahsis edildi

Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus’un, 8 Mart’a kadar sürecek Irak ziyareti için 10 binden fazla güvenlik gücü mensubu görevlendirildi. Papa'ya Irak ordusundan, üzerlerinde haç işareti taşıyan Hristiyan askerler de tahsis edildi.

7 Mart 2021 Pazar   12:28:43

Diyarbakır annelerinden CHP’li Özel’in sözlerine tepki: HDP'yi PKK'yı lanetleyip kınamasını istedik bize cevap vermedi

Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan aileler, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in kendilerini ziyaretinin ardından yaptığı "Biz buraya geldiğimizde aileler tepki göstermedi. Gösterenler de aile değildi" açıklamasına tepki gösterdi. Annelerden Ayşgegül Biçer, "Tepki gösterenler ailelerdi. HDP'yi, PKK'yı lanetleyip kınamanızı istiyoruz. Bize bir cevap vermediniz. Yaptığınız Twitter açıklamasında bile diyorsunuz ki 'Evlatları için mücadele eden...' HDP'nin kandırarak PKK'ya verdiği çocuklar için demiyorsunuz. Gelişinizi hiç samimi bulmadık" dedi.

7 Mart 2021 Pazar   12:18:15

SİHA'dan milli MAM-L füzesiyle en uzun menzilli atış Mavi Vatan 2021 Tatbikatı’nda yapıldı

‘Mavi Vatan 2021 Tatbikatı’nda milli imkânlarla üretilen lazer güdümlü MAM-L füzesinin kullanımıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Milli Savunma Bakanlığı, SİHA’dan MAM-L füzesi ile bugüne kadarki en uzun menzilli atışın yapıldığı ve hedefin tam isabetle vurulduğunu açıkladı.

7 Mart 2021 Pazar   11:51:56

Bakan Selçuk duyurdu: Güzel bir adım attık

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medyadan önemli bir açıklama yaptı. Bakan Selçuk, "979 özel uygulama okulumuzun tamamına en az bir tane olmak üzere Tasarım Beceri Atölyesi kuruyoruz. Kendilerini daha iyi tanımak üretkenliklerini artıracak" ifadelerini kullandı. İşte son dakika açıklamasının detayları...

7 Mart 2021 Pazar   11:31:58

Başkan Erdoğan'dan taziye mesajı

Başkan Erdoğan, Bitlis’te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Uzman Çavuş Hakan Gül’ün eşiyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

7 Mart 2021 Pazar   11:23:53

Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu paylaşımı

Fenerbahçe'den son dakika haberleri peş peşe geliyor. Bazı yayın organlarında ve sosyal medyada Emre Belözoğlu'nun Sportif Direktörlük görevinden ayrılacağı, Samandıra'daki eşyalarını topladığı iddia edilmişti. Fenerbahçe Spor Kulübü, bu iddiaları yalanladı. Fenerbahçe resmi hesabı Emre Belözoğlu'nun fotoğrafını paylaşarak 'Sonuna kadar Fenerbahçe' notunu düştü.

7 Mart 2021 Pazar   11:20:28

Türkiye'den 5 tarihi hamle! Devreye sokuluyor

Türkiye bu ay ve önümüzdeki aylarda enerji sektöründe çığır açacak olan 5 yerli üretim ve sistemi resmen hayata geçirecek.

7 Mart 2021 Pazar   11:03:46

Ve Kılıçdaroğlu itiraf etti: Biz kazanmasak da olur

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partiden ayrılanların "CHP’nin iktidar olma derdi yok" eleştirilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, iktidar için bir partinin kazanmasını istemediklerini resmen belli etti.

7 Mart 2021 Pazar   10:49:16

FETÖ'nün mahrem belleğinin sırrı çözüldü! Şok detaylar ortaya çıktı...

FETÖ'nün Jandarma Marmara Bölge Müdürü'nün çöpe attığı diskte yer alan bilgilerin ayrıntıları ortaya çıktı. Yanlış şifre girildiğinde içerisindeki verileri silen 50 GB'lık diskte, aktif görevde olan ve ihraç edilen Jandarma Genel Komutanlığı personeli 4 bin kişi ile bin imamın adının yanı sıra, örgütün topladığı himmetleri muhasebe kayıtları adı altında tuttuğu "kutsal hoca payı" adı altında Gülen'e de pay ayrıldığı ortaya çıktı.

7 Mart 2021 Pazar   09:57:37

Şehit annesi Özbey: Kılıçdaroğlu bizim için yürüyüş yapacağını söyledi ama yapmadı

Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen Astsubay Başçavuş Semih Özbey'in annesi Sadiye Özbey, oğluna kavuşmak için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yanına gittiğini söyledi. Anne Özbey, "Kılıçdaroğlu'na 'Bizim için yürüyüş yap' dedim, 'Tamam yapacağız' dedi. Yürüyüş yapacaklar mı diye gözüm kulağım her dakika haberlerdeydi. Bizi kandırdı. Aldığım mektubu Ankara'ya Kılıçdaroğlu'na götürdüm ama onlar zahmet edip mektuba bakmadılar" dedi.

7 Mart 2021 Pazar   09:43:31

CHP'nin kanalı Halk TV'den 'yalan haber' itirafı! Eyüp Belediyesi'nden cevap

CHP'nin yalan ve iftiralarını ekrana taşıyan Halk TV, "Kanser hastası kadına Eyüp Belediyesi'den cevap: Önce AKP üyesi ol!" başlıklı haberin tamamen yalan olduğunun ardından yeniden yeni haber yayınladı. Halk TV sunucusu Özlem Gürses, ana haber bülteninde yalan haber yaptığını açıkladı. Eyüp Belediyesi Basın Danışmanı Burak Öztürk, kanser hastası Güliz Meyveci'nin yardımlarından dolayı Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken’e teşekkür ettiğine ilişkin yazışmaları yayınladı. Deniz Köken’in, Güliz Meyveci’nin, “Ocak, yatak, baza ve gardırop geldi. Allah sizlerden razı olsun. İnşaallah yolunuz ve bahtınız açık olsun” şeklindeki sözlere, “Güle güle kullanın” dediği yer alıyor.

7 Mart 2021 Pazar   09:16:24

Uraz Kaygılaroğlu yeni aşkını böyle duyurdu!

Geçtiğimiz ay Ali Yörenç ile ilişkisini noktalayan Berrak Tüzünataç'ın, Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ancak bir kanıt ortaya çıkmamıştı. Öte yandan Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Gediz karakterine veda eden Uraz Kaygılaroğlu'nın adı da Aslı Enver, Mehtap Algül, Cemre Ebüzziya gibi isimlerle anılsa da herhangi bir ilişkisi netliğe kavuşmamıştı. Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen ikiliden Kaygılaroğlu, nihayet aşkını ilan etti. Ancak çift ilan-ı aşkı, günümüze uyarladı.

7 Mart 2021 Pazar   09:11:21

Kılıçdaroğlu’ndan ‘yeni parti’ açıklaması: Demokrasiden yanalarsa ayrı parti kurmamaları gerekir

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP ve İYİ Parti'den ayrılan siyasetçilerin yeni parti kurma çalışmalarının demokrasi istemine karşı bir tutum olduğunu savundu.

7 Mart 2021 Pazar   08:38:52

 1  2  ...  22  23  24