Haber Arşivi

Sinop'ta Erbakan Vakfı'ndan İftar

Erbakan Vakfı Sinop İl Temsilciliği tarafından iftar organizasyonu düzenlendi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:52:02

İzmir'de Baraja Düşen Dana Kurtarıldı

İzmir’in Aliaga ilçesinde, baraja düşen 6 aylık dana itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:37:34

ABD'nin Veto Ettiği Tasarıyı Genel Kurula Taşıma Seçeneği Kuveyt'in Masasında

Kuveyt'in BM Daimi Temsilcisi Mansour AlOtaibi: 'BM Genel Kuruluna gitmeyi düşüneceğiz' ABD, Filistin halkı için koruma talep eden tasarıyı veto ederek, BM Güvenlik Konseyini İsrailFilistin sorunu konusunda yine kilitledi ancak Gazze'deki şiddet olaylarından sorumlu tuttuğu Hamas'ın kınanmasını istediği tasarısına ise hiçbir ülkeden destek alamadı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:30:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da

Erdoğan, Taksim Meydanı'nda yapımı devam eden cami ve yeni yapılacak opera binasının inşaat alanında incelemede bulundu.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:25:04

Son seçim anketinde Millet İttifakı'na Ankara'da şok!

Melih Gökçek elindeki son genel seçim Ankara seçim anketinin sonuçlarını Beyaz Tv canlı yayınında açıkladı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:18:32

Türkiye'den ABD'nin Filistin Tasarısını Veto Etmesine Tepki

Dışişleri Bakanlığı: 'Gazze'de 14 Mayıs'ta yaşanan katliam sonrası Kuveyt'in BM Güvenlik Konseyine sunduğu karar tasarısının ABD'nin oyuyla veto edilmesini esefle karşılıyoruz' 'BM Genel Sekreterine işgal altında yaşayan Filistinlilerin güvenlik, korunma ve refahının sağlanmasını teminen uluslararası koruma mekanizması dahil önerilerde bulunma çağrısında bulunan tasarının veto edilmesinin izahı yoktur'.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:04:03

Bakan Albayrak, Mardin'de Gençlerle

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Bakan Albayrak, Mardin’in dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğuna işaret ederek, "İnşallah turist gelecek, ekonomimiz büyüyecek, işsizlik azalacak, istihdam artacak." dedi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Meydanında Vatandaşlarla Sohbet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve Star TV ortak yayının ardından Taksim Meydanına gelerek vatandaşlarla sohbet etti.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:01:05

SETBİR Üyeleri 1 Haziran Dünya Süt Gününü Kutladı

Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Tezel, “Süt sağlıktır ama pastörize edilmiş, hijyenik ambalaja konulmuş süt ve süt ürünleri sağlıktır. Sokakta satılan ve pastörize edilmemiş her türlü çiğ sütten yapılan süt ürünü ise tehlikelidir, sakıncalıdır, sağlıksızdır” dedi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:01:04

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Gaziantep'te Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Çeşitli programlar için Gaziantep’te bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz eğitim camiasıyla iftarda buluştu. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı iftar programında konuşma yapan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Geldiğimiz zaman eğitimde kendimize bir hedef koymuştuk, şimdi bu süreçte bu hedefi çoktan geride bırakmış bulunuyoruz" dedi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:01:03

Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı Açıklaması 5 Yaralı

Kastamonu’da Tosya Kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   02:00:34

Melih Gökçek Ankara seçim anketini açıkladı! Erdoğan açık ara önde

Melih Gökçek elindeki son Cumhurbaşkanlığı Ankara seçim anketinin sonuçlarını Beyaz Tv canlı yayınında açıkladı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:59:44

İstanbul'da dev operasyon

İstanbul İstanbul’da "Yeditepe Huzur 8 " adlı asayiş uygulaması kapsamında 39 ilçede 3 bin polisin katılımıyla 200 noktada denetim yapıldı. Polis helikopterinin ve özel harekat birimlerinin katıldığı uygulama gece geç saatlere kadar sürecek

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:58:03

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu Açıklaması

'(MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin af talebi) Genel Başkanımızın sözünü ettiği, cezaevlerindeki insanlık onuruna sığmayan yaşam şartlarında, gerçek suçlularla birlikte kader mağdurlarının da bulunduğu basit suçlar işleyenler var. Bunların içerisinde kendini korumak, savunmak için olabilir. Fakirlikten bir takım hafif suçlar olabilir. FETÖ'cü savcıların ve hakimlerin, emniyet güçlerinin mağdur ettiği insanlar olabilir. Dosyalarına tekrar bakılsın ve suçlu bulunmadığına kanaat getirilirse affedilsin.'

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:56:04

'Gençleri İyi Eğitip İş Alanları Oluşturursak Türkiye'nin Önü Açık'

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ:'Sahip olduğumuz genç nüfusu çok iyi eğitebilirsek, iyi iş alanları oluşturup doğru ve kaliteli üretim yaparsak, rekabeti başarabilirsek Türkiye'nin önü gerçekten çok açık. Bu anlamda özel sektörün kabiliyeti, müteşebbisin korunması çok önemli. Buna hükümet olarak her zaman büyük önem verdik' 'Özel sektörün büyümesini ve güçlenmesini çok önemsiyoruz. İnşallah 24 Haziran'dan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek'

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:56:03

İsrail Askerleri Bir Filistinliyi Yaraladı

İsrail askerlerinin, işgal altındaki Kudüs'ün Ebu Dis beldesinde açtığı ateş sonucu bir Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:53:03

Libya, Nijer, Çad Ve Sudan Arasında 'Sınır' Anlaşması

Libya, Nijer, Çad ve Sudan arasında "ortak sınırların izlenmesi" için dörtlü anlaşma imzalandı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:45:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'Atatürk Havalimanı Var, Olmayanı Vermek Çok Daha İsabetli Olur'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Havalimanının ismine ilişkin “Atatürk Havalimanı olarak görüyorsunuz zaten, Atatürk Havalimanı İstanbul’da var. Birçok yerde de var. Olmayanı buraya vermek çok daha isabetli olur. Yeni yeni bazı isimlerle temayüze etmekte fayda var” dedi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:44:14

'Bugün Bize Muhalefet Eskiyi Vadediyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: 'Biz 24 Haziran'da değişimi ve dönüşümü yönetebilecek miyiz, yoksa eskiye mi döneceğiz, bunu oylayacağız. Bugün bize muhalefet eskiyi vadediyor' 'Malazgirt'te atının üzerinde dimdik duran Sultan Alparslan'ı hatırlamak zorundayız. Çünkü o gün Sultan Alparslan'ın iddiası neyse bugün de burada bulunan gençlerin iddiası odur, o yüzden hatırlayacağız' 'Şu anda İngiltere, Rusya ve Türkiye önümüzdeki 10 yıla hazırlık yapan ülkeler olarak öne çıkıyor'

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:42:14

Suudi Arabistan'ın Yemen Sınırındaki Olaylar

Suudi Arabistan, Yemen sınırında 4 askerinin öldüğünü duyurdu.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:33:14

'Cumhurbaşkanlığı Sisteminin Amacı Türkiye'yi Üst Ülkeler Ligine Taşımak'

SETA Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran: '(Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin amacı) Türkiye'de bürokratik oligarşinin vesayetinden kurtulmaktır. Türkiye'de etkin ve verimli bir yönetim biçimini oluşturabilmektir. Sivil iradenin, milletin iradesinin tümüyle gerçekleştiği bir yönetim modelini ortaya koyabilmektir' 'Siyasi partilere farklı muamele yapması Alman demokrasisi açısından da sağlıksız bir durum. Demokratik bir ülkede olmaması gereken bir şey Türkiye'ye karşı 'Erdoğan ile mücadele' adı altında yapılıyor'

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:32:44

Kelebek Hastası Çocuklar İçin Etkinlik Düzenlendi

Hayaller Gerçek Olsa Derneği tarafından kelebek hastası çocuklar yararına etkinlik düzenlendi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:31:14

Gürcistan'daki Cinayet Davasındaki Tahliye Kararına Protestolar Sürüyor

Başkent Tiflis'te çok sayıda vatandaşın başlattığı protesto 2'nci gününde devam etti Protestocular, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili ile tüm kabine üyelerinin istifa etmesini istiyor.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:29:14

Bakan Albayrak; 'Kudüs'ün İntikamını Almak İçin Bizlere Operasyon Yapıyorlar'

Mardin’de sivil toplum kuruluşları ve iş adamları ile iftarda bir araya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Güneydoğu’dan terör örgütlerine sert mesajlar verdi. Bakan Albayrak Deaş terör örgütünün Müslümanları hedef aldığının altını çizerken Mezopotamya ve Ortadoğu’da yaşanan terör olayları için “Kudüs’ün intikamını almak için bizlere operasyon yapıyorlar” dedi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:24:44

Facia kıl payı atlatıldı

Şanlıurfa’da kontrolden çıkan hafif ticari araç miting için toplanan kalabalığı teğet geçip başka bir araçla çarpışarak takla atarken diğer araç ise kalabalık tarafından park edilen araçların arasına daldı. Facianın kıl payı atlatıldığı kazada 3 kişi yaralandı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:21:45

 1  2  ...  48  49  50  51