Haber Arşivi

Basketbolda Maçın Ardından

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski:'Daha iyi takım olduklarını gösterdiler. Obradovic başta olmak üzere bütün Fenerbahçe Doğuş takımını kutluyorum” Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic:'Hem Fenerbahçe hem de Banvit taraftarına teşekkür ediyorum'

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:21:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Arkadaşlarımız görüşüyorlar ama ortak MHP zannediyorum çok sıcak bakmıyor. Sıcak bakarsa memnuniyetle ortak miting yaparız” dedi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:20:14

GÜNDEM ÖZETİNE EK

- AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Selçuklu Kültür Merkezi'nde partisinin Ankara milletvekili adayları tanıtım toplantısına katılacak.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:19:14

Bakan Çelik Ramazan Etkinliklerine Katıldı

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana'da ramazan etkinliklerinin düzenlediği alanı ziyaret etti.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:11:44

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Sporcularla İftarda Buluştu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, özel sporcular onuruna verilen iftar programında yaptığı konuşmada, “ Dünya, Özel Sporcular Atletizm Federasyonu sporcularından korkar oldu” dedi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:11:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'MHP Sıcak Bakmıyor, Eğer Sıcak Bakarsa Memnuniyetle Ortak Miting Yaparız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Arkadaşlarımız görüşüyorlar ama ortak MHP zannediyorum çok sıcak bakmıyor. Sıcak bakarsa memnuniyetle ortak miting yaparız” dedi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:10:44

'2021 Yılına Kadar Jandarmayı Profesyonel Hale Getireceğiz'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (2) 'Her yıl 2530 bin civarında talebimize ve ihtiyacımıza göre jandarma alacağız. Jandarma içerisinde hani şu anda 'yükümlü' dediğimiz askere gidenler var ya bunlar kalmayacaklar. Jandarma tamamen polis gibi profesyonel bir teşkilat haline gelecek' '(HDP) Geçen gün eş başkanları çıktı televizyonda 'Çukur süreci bizim direnişimizdir' dedi. Aynı noktadalar, hiçbir şey değişmiş değildir, değişemez. Baskı altındalar çünkü. PKK terör örgütünün baskısı altındalar' 'Uyuşturucu meselesinde Avrupa'nın saldırısı altındayız. Bunu kabul etmek gerekiyor, Hollanda, Belçika, Avusturya... Orada kimyasal uyuşturucu, captagon, ecstasy bütün bunları orada üretiyorlar. Ürettikleri zaman bunları Türkiye ve Orta Doğu'ya gönderiyorlar. Bir hat var burada'

2 Haziran 2018 Cumartesi   01:07:14

Kimliği Belirsiz Kişiler AK Parti Seçim Pankartını Yırttı

Adana’da AK Parti’ye ait seçim pankartı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yırtıldı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:59:44

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker Açıklaması 'Erdoğan İtiraz Ettiği İçin Hedef'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Mehdi Eker 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye’nin kader seçimi olduğunu belirterek, "Çünkü Ortadoğu’ya dönük, terör örgütleri üzerinden gerçekleştirilen vekaletler savaşının hedefinde AK Parti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan bütün bu olan bitene, birtakım senaryolara itiraz ediyor, bizim de söyleyecek bir sözümüz var dediği için esasen hedefe konmuş durumda" dedi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:56:14

Başkan Taşkın Vatandaşlarla İftar Açtı

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Gökçebağ beldesinde vatandaşlarla iftar açtı. Gökçebağ beldesinde taziye evini ziyaret ederek vefat eden Yılmaz Ailesi’ne başsağlığında bulunan Başkan Taşkın, daha sonra taziye binasının üst katında Siirt Belediyesince verilen iftar programına katıldı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:52:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Canlı Yayına Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) 'Kamuoyu araştırmalarında herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Birinci turda biteceği burada çok açık, net görünüyor. Şahsım üzerinde halkımın ciddi bir ittifakı var ve parlamentonun oluşumunda da hamdolsun diğer partilere mukayese edilemeyecek derecede orada da önemli bir fark söz konusu'Ben inanıyorum ki bu 50+1 konusu bundan sonraki süreçlerde Türkiye'de birçok siyasi partiyi de bu seçimlerden sonra bir kenara koyacaktır' 'Hesabını yapmadan hiçbir şeyin sözünü vermem. Muhalefetin bundan önceki seçimlerde de halini gördük. Yani hiçbir yerde esamesi yok. Yani bekara karı boşamak kolaydır. Kalkıyorlar bakıyorsun bol keseden dağıtıyorlar. Sen dur bakalım, bir yetkin yok, neye göre bunları veriyorsun?' 'Biz 2021'de elektrikli ve akıllı sürüşü olan bu otomobili üreteceğiz. Ne yaptık? Ben '5 tane babayiğit' dedim, 5 tane babayiğit çıktı ve bir konsorsiyum oluşturdular. Oluşturdukları bu konsorsiyumla beraber adımı attık. Şimdi başına da Mehmet Gürcan Karakaş diye bir arkadaşımızı Bosch'tan transfer ettik. Bu arkadaşımızla beraber inşallah bu süreci başlatacağız'

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:48:13

Avusturya'da Sığınmacılara Destek

Viyana'da düzenlenen iftarında, iltica başvuruları reddedilen sığınmacıların iç savaşın sürdüğü Afganistan'a iade edilmesine tepki gösterildi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:45:17

8. Uluslararası İnci Kefal Göçü Festivali Başladı

Van’ın Erciş ilçesinde bu yıl 8’incisi düzenlenen Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali yoğun bir katılımla başladı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:42:17

Polis Memuruna Küfür Ve Darp İddiası

AK Parti Bağcılar Gençlik Kolları Başkanı Sinan Erdem Arslan, saldırıya uğradığı görüntüler sosyal medyada yer alan polis memurunu ziyaret etti.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:36:16

Moody's Türkiye'nin Kredi Notunu İzlemeye Aldı

Moody's, Türkiye'nin 'Ba2' seviyesindeki kredi notunu, gelecek dönemdeki makroekonomik politikalara yönelik belirsizlik gerekçesiyle izlemeye aldığını bildirdi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:35:18

Uyuşturucu Kullanan Genç Hayatını Kaybetti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu kullandığı iddia edilen genç kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölen gencin üzerinde yaklaşık 10 gram bonzai diye tabir edilen uyuşturucu madde çıktı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:35:17

Ürdün'de Vergi Yasasına Protesto

Ürdün'deki birçok kentte vergi yasasına tepki nedeniyle gösteriler düzenlendi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:34:16

TİKA'dan Kahire'de El-Ezher Öğrencilerine İftar

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Mısır'ın başkenti Kahire'de ElEzher öğrencilerine iftar verdi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:29:16

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Toplu Açılış Yaptı

Nihat Zeybekci: '10 yıl önce, 15 yıl önce hayal bile edilemeyecek olan şeyler gerçekleşiyor'.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:28:47

'ABD'nin Filistin Tasarısını Veto Etmesi Şaşırtıcı Değil'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın:'ABD yönetiminin, Filistin halkının korunmasına ilişkin tasarıyı veto etmesi şaşırtıcı değil. Bu, haklının değil güçlünün yanında olduklarını bir kez daha teyit ediyor'

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:28:46

Venezuela'da Hapisteki Muhalifler Serbest Bırakıldı

Aralarında eski San Cristobal Belediye Başkanı Daniel Ceballos'un da olduğu 39 siyasi mahkum serbest bırakıldı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:25:16

5 gündür aranan çocuklar bulundu

İstanbul Avcılar’da ikamet eden ve yaklaşık 5 gündür kayıp olarak aranırken Tokat’ın Zile ilçesinde bulunan 3 çocuk koruma altına alındı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:24:47

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Mardin'de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: (2) 'Doğudaki değişim ve gelişim, batıdaki gelişimden hiçbir zaman ayrı olmayacak. Bölgedeki yatırımların daha da artmaya başladığını 24 Haziran'dan sonra daha da artacağını çok net göreceksiniz'Yakılan yerleri yeniden imar ettik. Evleri, spor salonlarını, okulları, hastaneleri, yolları, köprüleri, gençlik merkezlerini, bir sürü yeri imar ettik. Bugün hastanelerde doktor, okullarda öğretmen, şehirlerimizde üniversiteler var'

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:22:17

Trump'ın İlk Yılı 'Kanlı' Geçti

Pentagon’un ABD Kongresine yıllık olarak sunduğu sivil kayıp raporuna göre, ABD’nin denizaşırı operasyonlarında 499 sivil öldürüldü, 169 sivil yaralandı Trump’ın Beyaz Saray’daki ilk yılında ABD’nin Afganistan, Libya, Suriye, Yemen ve Somali’de saldırıları artarken, Libya’daki saldırı sayısı azaldı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:22:16

Fransız Aşırı Sağcı Parti Adını Değiştirdi

Marine Le Pen'in liderliğini yaptığı Ulusal Cephe (Front National) Partisi, gelecek yıl yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde ismini Ulusal Birlik (Rassemblement National) olarak değiştirdi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   00:21:16

 1  2  ...  49  50  51