Haber Arşivi

Ramazanda Makedonya'daki Yetim Ve Yoksullar Unutulmadı

Makedonya'da ramazan ayı süresince başta İHH İnsani Yardım Vakfı olmak üzere birçok Türk kuruluşu yetim ve yoksulların yüzünü güldürdü.

12 Haziran 2018 Salı   23:59:46

Uçar, 'Esnafların İşlerinin Yoğun Olması Sevindirici'

AK Parti Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı ve AK Parti Önceki Dönem Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri öncesinde Kdz. Ereğli’de Belen Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, destek istedi. Belen Sanayi Sitesi esnaf ziyaretinde esnaflarla tek tek tokalaşarak projelerini anlatan Uçar, “Belen Sanayi Sitesindeki esnafların işlerinin yoğun olması bizleri sevindirdi.” dedi

12 Haziran 2018 Salı   23:59:16

Yunanistan'da Makedonya İle Varılan Anlaşma Tartışma Yarattı

Yeni Demokrasi (ND) Partisi Başkanı Kiriakos Miçotakis: 'Üzerine varılan anlaşma kötü bir mutabakat. Yunanların çoğunluğuyla çelişiyor'

12 Haziran 2018 Salı   23:57:17

'En Önemli Hususlardan Biri Milli Kültürel Bağımsızlık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş: 'Her birimizin özellikle üzerinde durması gereken en önemli hususlardan birisinin de milli kültürel bağımsızlık olduğunu bir kez daha yakinen görüyoruz' 'Medeniyetlerden geriye kalanların sadece eserler ve binalar değil, bununla birlikte müzikten yemeğine, giyim kuşamından şarkılarına, türkülerine, destanlarına kadar çok farklı birikimlerin de bu ülkeye bir şekilde miras olarak kaldığını biliyoruz ve bu zenginlik, çeşitlililik ve derinlik karşısında gerçekten hayranlıkla, gıptayla ait olduğumuz bu ülkeye karşı bağlılığımızı arttırıyoruz' 'Allah'a çok şükür bu sene 5 büyük eseri yurt dışından getirdik. Şu anda 54 eserimiz bekleme listesinde. Bunların hepsini de Türkiye'ye getirmek için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Bu büyük hazinelerin her birisi ait olduğu yerde değerlidir. Bu hazineleri Türkiye'ye yeniden kazandırmak için ciddi bir şekilde gayret sarf ediyoruz' 'Orada (Suriye) bombalandığı iddia edilen ya da bombalanan antik kentlerin önemli bir kısmınının birkaç sene sonra Avrupa'daki müzelerde sergileneceğinden adım kadar eminim. Bu alanda bütün uluslararası camianın ortak bir kararlılıkla mücadele etmesi lazım'

12 Haziran 2018 Salı   23:55:47

Madrid Lemar transferini resmen açıkladı

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid, Monaco’da forma giyen Thomas Lemar’ın transferi için prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

12 Haziran 2018 Salı   23:52:54

Macaristan'da Sokakta Yaşamak Yasaklanabilir

Macaristan'da hükümet partisi Macar Yurttaş Birliği (Fidesz) milletvekili İstvan Bajkai, kamusal alanda yaşamanın yasaklanması ve bu konuda anayasaya değişikliği yapılması gerektiğini söyledi.

12 Haziran 2018 Salı   23:51:16

Tren Yaşlı Adama Böyle Çarptı

Tren yaşlı adama çarptı. O anlar kameraya böyle yansıdı.

12 Haziran 2018 Salı   23:49:17

Şanlıurfa Yeni Yatırımlarla Hayvancılığın Da Merkezi Olmaya Hazırlanıyor

ŞANLIURFA – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla Şanlıurfa’da Et ve Süt Kurumu Et Kombinası, Yem Fabrikası ve Tarıma Dayalı İhtisas Besi Bölgesi Üst Yapı temel atma töreni düzenlendi.

12 Haziran 2018 Salı   23:48:16

Ankara'da Yeni Bekçileri İlk Düdüğü Çaldı

Başkentte mahalle ve çarşılarında geceleri görev yapacak bin bekçi, göreve başladı.

12 Haziran 2018 Salı   23:47:17

Trump Açıklaması 'Tarihin Defalarca Gösterdiği Gibi Düşmanlar Bir Gün Dost Olabilir'

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un ile yaptığı tarihi zirveye ilişkin, “Tarihin defalarca gösterdiği gibi düşmanlar bir gün dost olabilir” dedi.

12 Haziran 2018 Salı   23:42:18

'Genç Sporculara Fayda Sağlamak İstiyoruz'

AK Parti Sakarya milletvekili adayı Kenan Sofuoğlu:'Sakarya ve Türkiye genelinde spora bir şeyler kazandırmak istiyorum. Futbolun dışında da sporların olduğunu hatırlatmak istiyoruz.'

12 Haziran 2018 Salı   23:42:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerli otomobil paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: '2021'de yollara çıkacak olan elektrikli yerli otomobilimiz, gayri safi yurtiçi hasılamıza 50 milyar avro katkı sağlayacak, petrol bağımlılığımızı azaltacak'.

12 Haziran 2018 Salı   23:41:47

'FBI Bir Soruşturma Başlattı'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya’nın FETÖ belası gerçeğini görmeye başladığını belirterek, “Aynı şey Amerika için de geçerlidir. Şimdi Amerika, FBI bir soruşturma başlattı” dedi.

12 Haziran 2018 Salı   23:40:47

Lemar, Atletico Madrid Yolunda

İspanya ekibi Atletico Madrid, Fransız futbolcu Lemar'ı transfer etmek için Monaco ile ön anlaşmaya vardı.

12 Haziran 2018 Salı   23:38:17

Cezayir'deki Ahmediye Cemaati Mensuplarına Hapis Cezası

Cezayir'de mahkemenin, "İslam dinine hakaret ettiği" gerekçesiyle Ahmediyye (Kadıyanilik) Cemaati'ne mensup 24 kişi hakkında 3 ila 6 ay arasında değişen hapis cezaları verdiği belirtildi.

12 Haziran 2018 Salı   23:36:47

'Kanatlarınızı Takın Uçmaya Hazırlanın Kardeşlerim'

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: 'Nuri Demirağ 1939 yılında uçak yaptı. Tek parti CHP'si vardı o zaman. O uçak İstanbul'dan uçtu Eskişehir'e kondu, Sivas'a kondu. Niye kapattınız o uçak fabrikasını? Niye gaz fabrikasına döndürdünüz açıklayın' 'Allah'ın izniyle 24 Haziran'da koalisyonlar bitecek, istikrar başlayacak, vesayet güruhu tamamen tasfiye olacak ve Türkiye şaha kalkacak'

12 Haziran 2018 Salı   23:36:17

Erdoğan'dan Tiryakizade Kıraathanesi'ne Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eskişehir, yerelde bu büyükşehir belediyesini kaldıramaz, çekemez. Çünkü Eskişehir'i tanıyorum, verdiği bir şey yok. Sadece, malum bazı çevrelerin vermiş olduğu destek ki onlarla beraber ayakta durdu." dedi.

12 Haziran 2018 Salı   23:34:17

Katmerciler'den 24,4 Milyon Liralık Anlaşma

Firma ile Milli Savunma Bakanlığı arasında 24,4 milyon liralık sözleşme imzalandı.

12 Haziran 2018 Salı   23:32:47

Malazgirt'te İş Yerleri Sular Altında Kaldı

Muş’un Malazgirt ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış sebebiyle dükkânlar su altında kaldı.

12 Haziran 2018 Salı   23:27:47

Bosch Termoteknik Geleneksel İftar Yemeğinde İş Ortaklarıyla Buluştu

Bosch Termoteknik, yetkili bayileri, servisleri, iş ortakları, gaz şirketlerinden yetkilileri ve çalışanlarına iftar daveti düzenledi.

12 Haziran 2018 Salı   23:25:47

Çamaşır makinasından ceset çıktı!

İstanbul Fatih'teki bir evin banyosunda, üzeri betonla kapatılmış çamaşır makinesinin içinde, bir bavula yerleştirilmiş olarak bulunan cesedin Tunuslu Rochdi Teboulbi’ye ait olduğu belirlendi. Teboulbi’nin, 20 gün önce, evdeki arkadaşlarıyla uyuşturucu aldıktan sonra fenalaşarak hayatını kaybettiği öne sürüldü

12 Haziran 2018 Salı   23:25:38

Bakan Kaya Eyüpsultan'da Gençlerle Buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: 'Artık ayağımızdaki bütün prangalardan kurtulacağımız gün 24 Haziran'dır. İnşallah Cumhurbaşkanımızı başkan yapınca ülkemizin önü çok açık'

12 Haziran 2018 Salı   23:23:17

Bakan Çavuşoğlu'ndan FETÖ Açıklaması Açıklaması 'Şimdi Amerika, FBI Bir Soruşturma Başlattı.'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya’nın FETÖ belası gerçeğini görmeye başladığını belirterek “Aynı şey Amerika için de geçerlidir. Şimdi Amerika, FBI bir soruşturma başlattı. Amerika’daki ihlalleri, vergiden vize kaçakçılığına kadar her tülü ihlalleri görmeye başladılar ve ciddi bir soruşturma olduğunu Dışişleri Bakanı bana söyledi. İade konusunda da var gücümüzle çalışıyoruz. Bir komisyon kurduk. ABD bu sorunları taca atamaz. Tıpkı Münbiç meselesinde de olduğu gibi. Münbiç’te oturduk yol haritasında uzlaştık. Burada YPG’li PKK’lı teröristleri çıkaracağız ve gerçek sahiplerine teslim edeceğiz. Ama sadece Münbiç’ten gitmeleri yetmez. Rakka’dan da göndereceğiz. Oldukları her yerden onları temizleyeceğiz. Sınırımızın karşısında bizim teröristlere tahammülümüz olamaz. Kandil’de de Kuzey Irak’ta da gerekeni yapıyoruz. Tertemiz yapacağımız sürece kadar tüm güçlerimizle peşlerini bırakmayacağız. Tertemiz olana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

12 Haziran 2018 Salı   23:22:47

New York Borsası, Fed Öncesi Alış Ağırlıklı Seyretti

New York borsası, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı öncesinde alış ağırlıklı seyretti.

12 Haziran 2018 Salı   23:21:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşlarla Sohbet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de gerçekleştirdiği açılış ve toplantıların ardından bir kıraathanede vatandaşlar ile sohbet etti.

12 Haziran 2018 Salı   23:20:47

 1  2  ...  73  74