Haber Arşivi

Kalaycılar Mahalle Gençliğinden 2 Bin Kişilik İftar Sofrası

Yenice ilçesinde Kalaycılar Mahallesi gençleri bir araya gelerek geleneksel hale getirdikleri toplu iftar yemeğinin bu yıl 6’ncısı yaptı. Kalaycılar mahallesi gençleri, 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:26:04

Devrek Belediyesi Sokak İftarları Devam Ediyor

Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarları kesintisiz olarak devam ediyor.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:26:03

Bakan Arslan Açıklaması 'Üniversite Demek Fabrika Demek'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır’da esnaf ziyaretinin ardından düzenlenen iftar programına katıldı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:26:02

'Değil Apoletlerini Sökmeyi, Düğmesine Bile El Uzatamazsın'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: 'Sen ancak rüyanda görürsün iktidar olmayı, başkomutan olmayı. Onun için değil apoletlerini sökmeyi düğmesine bile el uzatamazsın çünkü o milletin bağrından çıkmış ordunun komutanı' 'Başkomutana alkış tutmasından doğal bir şey yok. Dolayısıyla yalanların, iftiraların ve kirli siyasetinle ancak avucunu yalarsın. Senin liderin Kemal Kılıçdaroğlu'na yalan yakışıyordu, dün söylediğini bugün inkar etme noktasında ders aldığın belli. Bir başkomutana laf söylemek senin haddine de değil, haddin de değil'

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:25:02

Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı Açıklaması 1 Ölü

Muğla’nın Fethiye İlçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:22:03

Tatlısu'ya Akıllı Şehir, Düzler'e Ro-Ro Limanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Bandırma ilçesinde düzenlediği iftar yemeğine katılmak üzere ilçeye geldi. İftar davetine 5 bin dolayında Bandırmalı katılırken, 18 yemek dağıtım noktasında 230 görevli iftar saatinde vatandaşlara yemek dağıtımında bulundu.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:22:02

'Bu Ülke En İyi Ve Hızlı Karar Mekanizmalarıyla İdare Edilecek'

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan: 'Allah'ın izniyle 24 Haziran'da milletimiz yine kenetlenecek, yine kendi geleceğinin arkasında duracak ve inşallah Cumhurbaşkanımız çok güçlü bir şekilde seçilerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bu ülkeyi en iyi şekilde ve en hızlı karar mekanizmalarıyla idare edecek'.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:20:31

Orgeneral Akar, Hakkari'de Birlikleri Denetledi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar ile Hakkari’nin Yüksekova bölgesinde bulunan birlik ve karargahlarda denetlemelerde bulundu.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:18:03

'Bu Aziz Millet Tarihi Boyunca Asla 'Aman' Demedi'

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: 'Allah'ın izniyle bütün bu operasyonların, her türlü kötülüğün bir bir bittiğini geçmişte gördük, yine görmeye devam edeceğiz. Hiç unutmasınlar, asla akıllarından çıkarmasınlar, bu aziz millet tarihi boyunca asla 'aman' demedi'

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:18:02

Yahudi Yerleşimcilerden Köye Baskın Açıklaması 4 Filistinli Yaralı

İsrail askerlerinin eşlik ettiği Yahudi yerleşimcilerin işgal altındaki Batı Şeria'da bir köye düzenlediği baskında 4 Filistinli yaralandı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:17:32

ABD Ve Güney Koreli Bakanlardan İttifak Vurgusu

ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, güvenlik şartları ne olursa olsun Güney Kore'ye savunma desteğini sürdüreceklerini açıkladı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:12:02

Ümraniyespor, Merthan Açıl İle Sözleşme Uzattı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor, takım kaptanı Merthan Açıl'ın sözleşmesini uzattı.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:11:31

Güreş Camiası İftarda Buluştu

Türkiye Güreş Federasyonu, verdiği iftarla güreş camiasını bir araya getirdi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:10:04

'Millet Ne Yaparsa Doğruyu Yapar'

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz: 'Biz inanıyoruz ki bu vatanın sahibi millet, egemenliğin sahibi millet. Millet ne yaparsa doğruyu yapar. Bu ana kadar milletin vermiş olduğu kararın herhangi birisinde biz bir hata, bir yanlış, bir zarar görmedik. 24 Haziran'da vereceği kararla milletimiz kendi hakkına, hukukuna sahip çıkacaktır' ' Eğer hükümeti başka yerden seçerseniz Türkiye zaman kaybeder. Bundan dolayı da diyorum ki güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü Türkiye olacaktır. Biz milletimize güveniyoruz'

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:10:03

Voleybol Açıklaması 2018 CEV Avrupa Ligi

Hollanda: 3 Türkiye: 2.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:10:01

'24 Haziran'da Bu Milletin Geleceği İçin Bir Tokat Atacağız'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal:'Hani bir ana muhalefet partisi başkanı, 'Avrupa bize yardım ederse Erdoğan'ı deviririz' diyor ya, Avrupa'ya, Amerika'ya, içeride onlarla iş birliği yapanlara, 24 Haziran'da bu milletin geleceği için biz bir tokat atacağız' 'Biz Recep Tayyip Erdoğan ile güzel bir başlangıç yaptık. Şimdi, 24 Haziran'da büyük ustayla yeni bir başlangıç daha yapacağız'

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:08:32

Genelkurmay Başkanı Akar'dan Hakkari'de İnceleme

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hakkari Yüksekova'daki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu Orgeneral Akar, hendek operasyonları, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatları ile Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonlar sonucunda, ülkeye tehdit ve tehlike teşkil eden teröristlerin etkisiz hale getirildiğini ve getirilmeye devam edileceğini bildirdi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:08:31

Kilis Belediyesi Ve Malezyalı Dernekten İftar Yemeği

Malezyalı Cinta Syria Derneği ile Kilis Belediyesi işbirliğiyle 2 bin Türk ve Suriyeli’ye iftar verildi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:06:02

Özalp'te Üstyapı Çalışmaları

Özalp Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan kilit ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

2 Haziran 2018 Cumartesi   22:05:32

Hizan'da Erbakan Vakfı'ndan İftar

Hizan ilçesinde, Erbakan Vakfı Bitlis Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   21:58:32

Özbekistan'da Hatimle Teravih Namazlarına Büyük İlgi

Özbekistan'da halk, hatimle teravih namazlarına büyük ilgi gösteriyor.

2 Haziran 2018 Cumartesi   21:54:02

'Suriye'nin Topraklarını İstikrara Kavuşturacağız'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: 'ABD Dışişleri Bakanı ile sınırımızın hemen ötesindeki teröristleri oralardan atmak için bir çalışma yapacağız, müzakere edeceğiz. Bir yol haritasıyla Suriye'nin topraklarını da terörden arındırılmış bir şekilde istikrara kavuşturacağız' 'İnşallah 24 Haziran'dan sonra Türkiye'de şahlanış başlayacak. Bugüne kadar yaptıklarımızı hep söylüyorum, sağlam bir temeldi. Bu temel üzerinde Türkiye'nin geleceğini birlikte inşa edeceğiz'

2 Haziran 2018 Cumartesi   21:52:31

Vali Karahan'dan Antik Havuzda Yaşanan Çökmeyle İlgili Açıklama

Denizli Valisi Hasan Karahan, Pamukkale’de ki antik havuzda meydana gelen duvar göçüğünün tarihi nitelikte olmadığını söyledi.

2 Haziran 2018 Cumartesi   21:50:03

12 Bin Vatandaş Oruçlarını TÜYAP'ta Kurulan Sofralarda Açtı

TÜYAP’ta kurulan sofralarda yaklaşık 12 bin vatandaş hep birlikte oruçlarını açtı. Fuar merkezinde ürünlerin sergilendiği alışıldık görüntüler yerine genciyle yaşlısıyla vatandaşların aynı sofralarda buluştuğu Ramazan ayının iklimine uygun görüntüler oluştu.

2 Haziran 2018 Cumartesi   21:50:02

Kılıçdaroğlu, Pendik'te Sokak İftarına Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: 'Sayın Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı olarak seçildiği gün, parlamentoda CHP'nin çoğunluğu sağladığı gün, bu ülkeye huzuru ve bereketi getirmeye söz veriyoruz, ant içiyoruz. İlk yapacağımız, önce bir siyasi ahlak kanunu çıkaracağız. Artık üçkağıtçıların parlamentoda olmadığı, ihale takipçilerinin parlamentoda olmadığı, milletin haklarının savunulduğu bir parlamentoyu yeniden inşa etmek için ahlakı, dürüstlüğü, birlikte yaşamayı egemen kılacağız' 'Beton ekonomisinden üretim ekonomisine geçeceğiz. Çok sayıda fabrikayı doğrudan doğruya devlet kuracak. Bu ülkede hiç kimse 'Ben işsiz kaldım, ben iş bulamıyorum.' demeyecek. Herkesin işi, herkesin aşı olacak. Demokrasi ve ekonomi konusunda Türkiye'ye çıta atlatacağız'

2 Haziran 2018 Cumartesi   21:49:01

 1  2  3  4  ...  50  51