Trabzon Haberleri

John Lundstram, Için Iskoç Kulübü Harekete Geçti

Trabzonspor’un gündemine gelen John Lundstram için Iskoç Kulübü Glasgow Rangers harekete geçti. Kulübün sözlesme uzuatma teklifine ilk görüsmede olumlu yanit vermeyen Ingiliz oyuncu, kendisine gelen teklifleri degerlendiriyor.

Trabzon 29 Mart 2024 Cuma

Trabzon'da Içme Suyu Isale Hatti Çalismasi Sirasinda Meydana Gelen Göçükte Ölü Sayisi 3'E Yükseldi

Trabzon’un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi’nde içme suyu isale hatti çalismasi sirasinda meydana gelen göçükte 3 isçi toprak altinda kalarak hayatlarini kaybetti.

Trabzon 27 Mart 2024 Çarşamba

Trabzon'da Alt Yapi Çalismasi Sirasinda Göçük Açiklamasi 3 Isçi Toprak Altinda Kaldi

Trabzon’un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi’nde içme suyu alt yapi çalismasi sirasinda meydana gelen göçükte 3 isçi toprak altinda kaldi.

Trabzon 27 Mart 2024 Çarşamba

Trabzonspor'da Duje Caleta-Car Ve John Lundstram Iddiasi

Trabzonspor’un, Ingiliz ekibi Southampton’da oynayan Hirvat stoper Duje Caleta-Car ve Iskoç takimi Rangres ile sezon sonu sözlesmesi bitecek olan orta saha oyuncusu John Lundstram için temaslarini hizlandirdigi iddia edildi.

Trabzon 27 Mart 2024 Çarşamba

Tutuklu Trabzonspor Taraftarlardan Biri Tahliye Oldu

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda 17 Mart günü Trabzon’da oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçi sonrasi çikan olaylara iliskin tutuklanan 5 taraftardan Mahmut Halil Küçükalioglu için tahliye karari verildi.

Trabzon 26 Mart 2024 Salı

Kemal Ertürk'ten, Tutuklu Trabzonsporlu Taraftarlarla Ilgili Açiklama

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, haksiz ve hukuka aykiri tutuklama kararlarina karsi yapilan itirazlarin reddedildigini belirterek, olaylara karisan taraftarlarin tutukluluk sürecinin devam ettigini söyledi.

Trabzon 26 Mart 2024 Salı

5 Trabzonspor Taraftarinin Tutuklanma Kararina Itiraz Reddedildi

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda 17 Mart günü Trabzon’da oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçi sonrasi çikan olaylara iliskin 5 taraftarin tutuklanma kararina yapilan itiraz Trabzon 4. Asliye Ceza Hakimligi’nce reddedildi.

Trabzon 26 Mart 2024 Salı

Trabzon'da Kripto Dolandiriciligi

Trabzon’un Arsin ilçesinde bir kisi 13 bin 430 bin dolarlik kripto varligini dolandiricilara kaptirdi.

Trabzon 26 Mart 2024 Salı

Trabzonspor - Fenerbahçe Maçi Sonrasi Çikan Olaylarda Tutuklanan Taraftar Sayisi 5'E Yükseldi

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda 17 Mart Pazar günü Trabzon’da oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçinin ardindan çikan olaylarda tutuklanan taraftar sayisi 5’e yükseldi. Olaylarda gözaltina alinan 8 kisi ise adli kontrol sarti ile ser

Trabzon 20 Mart 2024 Çarşamba

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçindaki Olaylarda 5 Kisi Daha Adliyeye Sevk Edildi

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasinda 17 Mart Pazar günü aksami Trabzonspor’un sahasinda Fenerbahçe’ye 3-2 maglup olmasinin ardindan tribünden atlayip sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldiran 12 taraftardan 7’si gözalti islemle

Trabzon 20 Mart 2024 Çarşamba

Ertugrul Dogan, 'Yasanan Süreç Dikkatli Bir Sekilde Takip Edilmektedir'

Trabzonspor Kulüp Baskani Ertugrul Dogan, Fenerbahçe maçi sonrasi yasananlarla ilgili süreci dikkatlice takip ettiklerini belirterek, "Hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon sehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un serefli tar

Trabzon 18 Mart 2024 Pazartesi

Abdullah Avci Açiklamasi 'Oyunu Konusamadigimiz Bir Aksam Daha Yasadik'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Fenerbahçe maçinin ardindan yaptigi açiklamada, oyunu konusamadiklari bir aksam daha yasadiklarini belirterek, hem sonuçtan dolayi hem de yasananlardan dolayi üzüntülü oldugunu söyledi.

Trabzon 18 Mart 2024 Pazartesi

Ismail Kartal Açiklamasi 'Normalde Bu Maçin Iptal Olmasi Lazim'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, Trabzonspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, normal sartlar altinda bu maçin iptal olmasi gerektigini belirterek, yasanan bu olaylari asmalari gerektigini söyledi.

Trabzon 18 Mart 2024 Pazartesi

Sezgin Mumcu Açiklamasi 'DEM Ile DEM'lendiler, Ittifak Yaptilar, Trabzon'da Sus Pus Oldular'

AK Parti Trabzon Il Baskani Dr. Sezgin Mumcu, CHP’nin DEM Parti’yle ittifakina atifta bulunarak “Acaba bu durumu Trabzon’da nasil izah ediyorlar? Meclis kürsüsünden söyleyemedikleri ‘PKK Terör örgütüdür’ sözünü Trabzon meydani

Trabzon 13 Mart 2024 Çarşamba

AK Parti Il Gençlik Kollari Büyük Gençlik Iftari Düzenleyecek

AK Parti Trabzon Il Gençlik Kollari tarafindan Gençlik Iftari düzenlenecek.

Trabzon 11 Mart 2024 Pazartesi
 1  2  3  ...  32  33