Perşembe Haberleri (Ordu)

Ordulu Mehmet Can Beyazıt, Sahip Olduğu Değişik Marka ve Modellerdeki Klasik Araçlarından, Her Gün Taliplileri Çıkmasına Karşın Vazgeçmiyor

Hayati Akçay - Ordulu Mehmet Can Beyazıt, sahip olduğu değişik marka ve modellerdeki klasik araçlarından, her gün taliplileri çıkmasına karşın vazgeçmiyor.

Ordu / Perşembe 10 Aralık 2012 Pazartesi

Yörede Birçok Meyveden Pekmez Yapan Çiftçiler, Üretimi Yıldan Yıla Artan Kiviyi De Pekmeze Dönüştürerek Tüketiyor

Hayati Akçay - Karadeniz'de birçok meyveden pekmez yapan çiftçiler, üretimi yıldan yıla artan kiviyi de pekmeze dönüştürerek tüketiyor.

Ordu / Perşembe 9 Aralık 2012 Pazar

Ordu'nun Perşembe İlçesinde Yaşayan 81 Yaşındaki Üçüz Ninelere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan'ın Destek Sözü Vermesinin Ardından Kaymakamlık İle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çal

Hayati Akçay - Ordu'nun Perşembe ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki üçüz ninelere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın destek sözü vermesinin ardından Kaymakamlık ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çal�

Ordu / Perşembe 27 Kasım 2012 Salı

Ordu'nun Perşembe İlçesi Kutluca Köyünde Çivi Çakılmadan İnşa Edilen ve 1979 Yılından Bu Yana İbadete Kapalı Olan Ahşap Cami, Çürümeye Başladı

Hayati Akçay - Perşembe ilçesi Kutluca köyünde çivi çakılmadan inşa edilen ve 1979 yılından bu yana ibadete kapalı olan ahşap cami, çürümeye başladı. Köy sakinleri, ahşap tarihi caminin restore edilerek sağlamlaştırılmasını

Ordu / Perşembe 22 Kasım 2012 Perşembe

Bakan Şahin, Eşinin Amcası Vefat Eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a Taziye Ziyaretinde Bulundu

Çeşitli açılışlara ve etkinliklere katılmak üzere Ordu'da bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, eşinin amcası vefat eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a taziye ziyaretinde bulundu.

Ordu / Perşembe 16 Kasım 2012 Cuma

24 Kasım, ‘aşure Günü’ne Denk Geliyor

Ünye İlçe Müftüsü Aydın Yığman, 15 Kasım Perşembe günü Muharrem ayına girildiğini, 24 Kasım Cumartesi gününün de Aşure günü olduğunu açıkladı.

Ordu / Perşembe 13 Kasım 2012 Salı

'karadeniz’deki 3-4 İl Birleşebilirsek, Kültür Balıkçılığında En Büyük Oluruz'

Rize İç Su Ürünleri Birliği Başkanı Recep Biberoğlu, Karadeniz illerinde uygulanan kültür balıkçılığını değerlendirirken, "Eğer Karadeniz’deki 3-4 il birleşebilirsek, Türkiye’nin en büyüğü olduğumuz gibi ihracat da yapar

Ordu / Perşembe 10 Kasım 2012 Cumartesi

Nijeryalı Askerler 48 Genci İnfaz Etti

Nijerya’nın kuzeydoğu bölgesinde yer alan Maiduguri şehrinde onlarca gencin askerler tarafından öldürüldüğü bildirildi.

Ordu / Perşembe 2 Kasım 2012 Cuma

Ordu'nun Perşembe İlçesinde Yaşayan Kasım Meral, Bir Dönüm Üzerine Kurulu Botanik Bahçesinde 40 Çeşit Ürün Yetiştiriyor

Hayati Akçay - Ordu'nun Perşembe ilçesinde yaşayan Kasım Meral, bir dönüm üzerine kurulu botanik bahçesinde 40 çeşit ürün yetiştiriyor.

Ordu / Perşembe 31 Ekim 2012 Çarşamba

Hector Cuper: Kısa Zamanda Toparlanacağız

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü kendi sahasında oynayacağı Sancaktepe Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Ordu / Perşembe 30 Ekim 2012 Salı

Orduspor, Sancaktepe Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe maçında Perşembe günü sahasında Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ordu / Perşembe 30 Ekim 2012 Salı

Ordu Valisi Düzgün Açıklaması

Ordu Valisi Orhan Düzgün, ''Her gün bir öğretmenimiz bir öğrenci velisini arayarak öğrencinin durumu hakkında velisine bilgi vermeli'' dedi.

Ordu / Perşembe 30 Ekim 2012 Salı

Karadeniz'de Yerel Mimarinin Önemli Birer Parçası Olan Serenderler, Yöre Halkından Rağbet Görmeyi Sürdürüyor

Hayati Akçay - Karadeniz'de yerel mimarinin önemli birer parçası olan serenderler, yöre halkından rağbet görmeyi sürdürüyor.

Ordu / Perşembe 29 Ekim 2012 Pazartesi

Uzman Çavuş Kayalıklara Takılan Misinesini Kurtarmak İsterken Boğuldu

Ordu İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Perşembe İlçesi Çaka Jandarma Komutanlığı’nda görevli Uzman Jandarma Çavuş Osman Erdoğan(24) karakolun önündeki denizde balık tutmak istedi.

Ordu / Perşembe 12 Ekim 2012 Cuma

40 Yıldır İbadete Kapalı Olan 'Çivisiz' Cami 2013'te Restore Edilecek

Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Kutluca köyünde bulunan ve 40 yıldır ibadete kapalı olan Kutluca Camii'nin 2013 yılında restore edilerek ibadete açılacağı belirtildi.

Ordu / Perşembe 8 Ekim 2012 Pazartesi
 1  2  ...  32  33