Muğla Haberleri

Muğla'da Kripto Para Platformu Vebitcoin Soruşturmasında Gözaltına Alınan 4 Şüpheli Tutuklandı

Muğla'da, işlemlerini durdurduğunu açıklayan kripto para platformu Vebitcoin soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 zanlıya tutuklama kararı çıktı.

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Pınar Gültekin Cinayeti Davası 12 Temmuz'a Ertelendi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 16 Temmuz 2020’de vahşice öldürülen Pınar Gültekin ile ilgili davanın duruşması 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşma önceki duruşmalar gibi yine gergin bir ortamda geçti.

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Vebitcoin Soruşturmasında 4 Tutuklama

Muğla’da kripto para platformu VeBitcoin soruşturmasında gözaltına alınan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Muğla Açıklarında Türk Kara Sularına İtilen 8 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Yunanistan sahil güvenlik unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salındaki 8 düzensiz göçmen kıyıya çıkarıldı.

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Bodrum, Ukrayna'nın Turizm Acentelerine Tanıtılıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesini tanımak için Ukrayna'dan gelen turizm acentesi yetkilisi bir grup, mavi yolculuk teknelerini ziyaret etti.

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Yunanistan Tarafından Geri İtilen 8 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından can Salı içine bindirilerek geri itilen 8 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Muğla'da Kovid-19 Tedbirlerine Uymayan 464 Kişi Ve 34 İşletmeye Ceza Kesildi

Muğla'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 464 kişiye ve kurallara uymayan 34 işletmeye ceza uygulandı.

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Saylak Açıklaması 'Çiftçimizi Desteklemek İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz'

“Muğla İli 12 Aya Yetecek Kaliteli Kaba Yem Bitkisi Üretim” projesi kapsamında tüm ilçelerde lenox, korunga, caramba, re grass süt otu, trinova, yem bezelyesi ,hayvan şalgamı, dane sorgum ,şeker sorgum, hayvan pancarı, yonca, fiğ, yul

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Vali Orhan Tavlı, Yatağan'da Yatırım Ve Projeleri İnceledi

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Yatağan ilçesinde yapımı tamamlanan Yatağan Devlet Hastanesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksek Okulu ve Yatağan Gençlik Merkezi inşaatı ve Stratonikeia Antik Kentinde incelemelerde bulu

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Kavakarası Kanalında 4,5 Kilometre Temizlik

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Kavakarası Mahallesinde bulunan 4 Bin 550 metre uzunluğundaki Kavakarası Kanalı Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlenmeye başladı. Kanal içinde biriken çöp yığınları ve meydana gelen köt

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Kurallara Uymayan 104 Kişiye 214 Bin 67 Lira Ceza Kesildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il genelinde 22-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde kurallara uymayan 104 kişiye 214 bin 67 lira ceza kesildi.

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Hastane, Yörük Kızı Cennet'in Okulu Oldu

Muğla’nın Milas ilçesinde ailesi ile birlikte göçebe olarak yaşayan ve çadırda kalan Yörük kızı ilkokul öğrencisi Cennet Medine (10), hastane çalışanlarının desteği ile Milas Devlet Hastanesi kantininde kendisi için ayrılan ma

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

23 Nisan Online Satranç Turnuvası Sona Erdi

Menteşe Belediyesi’nin Muğla Fenerbahçeliler Derneği ile birlikte düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Online Satranç Turnuvası sona erdi. Pandemi nedeniyle online düzenlenen ödüllü turnuvaya, 4 ülkeden 2 bin 261 sa

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Fethiye'de Firari Hükümlü Saklandığı Yerde Yakalandı

Fethiye ilçesinde, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan hakkında kesinleşmiş 8 yıl 5 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma

Yıldırım Bayezid'in Damadı Buharalı Şeyh Bedreddin'in Türbesi Ramazanda Ziyaretçi Akınına Uğradı

Muğla’nın Milas ilçesi Şenköy Mezarlığı içinde bulunan Şeyh Bedreddin Türbesi Ramazan ayında ziyaretçi akınına uğradı. Osmanlı Padişahı Yıldırım Bayezid Han’ın damadı olan Buharalı Şeyh Bedreddin’in savaş için bölg

Muğla 7 Mayıs 2021 Cuma
 1  2  3  ...  32  33