Akdeniz Haberleri (Mersin)

Sertavul Geçidi'nde Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

İç Anadolu Bölgesini Akdeniz Bölgesi’ne bağlayan Sertavul Geçidi’nde 2 gündür etkili olan kar yağışı, sis ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Mersin / Akdeniz 7 Ocak 2020 Salı

Mersin'de Sel Felaketi Yaşanıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce "kırmızı kod" uyarısının yapıldığı İçel’de 12 saatte 140 kilogram yağış düştü. Sağanak nedeniyle birçok cadde sular altında kaldı.

Mersin / Akdeniz 7 Ocak 2020 Salı

Mersin'de Cadde Ve Sokaklar Sular Altında Kaldı

İçel’de gece yarısından sonra şiddetini artıran gök gürültülü sağanak yağış dolayısıyla, kent merkezinde birçok cadde ve sokak sular altında kaldı. Çok sayıda araçta suda mahsur kalırken, belediye ekipleri il genelinde çal�

Mersin / Akdeniz 7 Ocak 2020 Salı

Mersin'de Sağanak Etkili Oldu

İçel’de gece yarısından sonra şiddetini arttıran sağanak yağış dolayısıyla, kent merkezinde bir çok cadde ve sokak sular altında kalırken, park halindeki çok sayıda araç suya gömüldü.

Mersin / Akdeniz 7 Ocak 2020 Salı

Mersin Ve Adana İçin Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı

İçel ve Adana’nın yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altına gireceği bildirildi. Ayrıca her iki ilin yüksek kesimlerinde kar yağışının da etkili olacağı ifade edildi.

Mersin / Akdeniz 5 Ocak 2020 Pazar

Mersin Ve Adana'da 6-7 Ocak'ta 100 Kilogram Ve Üzeri Yağış Bekleniyor

MERSİN – İçel, Adana ve Antalya’nın doğusunda, 6 Ocak Pazartesi ve 7 Ocak Salı günleri, şiddetli, yer yer metrekareye 100 kilogram ve üzeri aşırı yağış beklendiği belirtilerek, vatandaşlar uyarıldı.

Mersin / Akdeniz 3 Ocak 2020 Cuma

Başkanlardan 3 Ocak Mersin'in Kurtuluş Günü Kutlaması

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adalet ve Kalkınma Partisi İçel İl Başkanı Cesim Ercik ve İçel Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, yayınladıkları mesajlarla İçel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci y

Mersin / Akdeniz 2 Ocak 2020 Perşembe

Adana Ve Mersin İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

İçel ve Adana için bu gece yarısından itibaren kuvvetli sağanak ve kar yağışı uyarısı yapıldı.

Mersin / Akdeniz 29 Aralık 2019 Pazar

Bakan Varank Açıklaması 'Türkiye'nin Otomobili'ne Vatandaşlardan Çok Güzel Tepkiler Aldık'

''Biz yapamayız, başaramayız, Türkiye hiçbir şey üretemez' diyenlere karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm dünyaya gösteriyoruz ki en iyisini biz yaparız' 'Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak ülkemizde sağlam bir sa

Mersin / Akdeniz 28 Aralık 2019 Cumartesi

TBMM Plan Ve Bütçe Komisyonu Başkanı Elvan Açıklaması 'Dünyayla Rekabet Edebilen Türkiye Var'

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin, iş dünyasının gelişmesiyle dünyayla rekabet edebilen bir ülke haline geldiğini belirtti.

Mersin / Akdeniz 27 Aralık 2019 Cuma

Mersin Meteorolojiden Sertavul Uyarısı

İçel Meteoroloji Müdürlüğü, Konya ve Karaman’da 29 Aralık Pazar sabahı başlayacak ve iki gün etkili olacak kuvvetli kar yağışı nedeniyle Alacabel ve Sertavul geçitlerinde buzlanma ve don yaşanabileceği uyarısı yaparak, vatandaş

Mersin / Akdeniz 27 Aralık 2019 Cuma

Taciz Şüphelisi 'Adli Kontrol' Kapsamında Serbest Bırakıldı

İçel’de bir ortaokulda, yaşları 12 ila 13 arasında değişen 5 öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan özel güvenlik görevlisi, sevk edildiği mahkemece ’adli kontrol’ kapsamında serbest bırakıldı.

Mersin / Akdeniz 26 Aralık 2019 Perşembe

İhracatçılar Hususi Pasaport Süresinin Uzatılmasından Memnun

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Hayri Uğur: 'Biz de ihracat ailesi olarak bu güveni boşa çıkarmamak adına var gücümüzle çalışmak, yeni pazarlara açılmak ve mevcut ihracat pazarlarımızdaki payımızı artırmak z

Mersin / Akdeniz 24 Aralık 2019 Salı

Mersin'de 'Karaduvar Balık Festivali' Sona Erdi

İçel'in Akdeniz ilçesinde düzenlenen "Karaduvar Balık Festivali"nde iki gün boyunca 3 tonun üzerinde balık pişirilerek ücretsiz dağıtıldı.

Mersin / Akdeniz 22 Aralık 2019 Pazar

Mersin'de Kadın Cinayetleri Protesto Edildi

Protestoya, İçel'de eşi tarafından öldürülen Emine Demir'in yakınları da katıldı.

Mersin / Akdeniz 22 Aralık 2019 Pazar
 1  2  ...  28  29  30  ...  32  33