Gaziemir Haberleri (İzmir)

İzmir'de Otomobiller Çarpıştı Açıklaması

Karabağlar ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada birisi ağır 4 kişi yaralandı.

İzmir / Gaziemir 14 Şubat 2015 Cumartesi

İzmir'de Gasp İddiaları

Konak'ta bir turistin cep telefonunu gasp ettiği ve tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İzmir / Gaziemir 7 Şubat 2015 Cumartesi

- İzban'da Elektrik Panosu Alevlendi Açıklaması

İzmir Banliyö Hattı'nda (İZBAN) bir tren setinin elektrik aksamından kıvılcım ve alev çıkması üzerine yolcular "imdat" butonuna basarak durdurdukları treni tahliye etti.

İzmir / Gaziemir 6 Şubat 2015 Cuma

Otogar Cinayeti Zanlıları İstanbul'a Gönderildi

İstanbul otogarında Hamdullah Ayaydın’ı öldürdüğü ve bir genç kızı bıçakladığı iddiasıyla İzmir'de yakalanan 6 şüpheli İstanbul'a gönderildi.

İzmir / Gaziemir 6 Şubat 2015 Cuma

- Otomobil Kaldırıma Çıktı Açıklaması

Gaziemir ilçesi Akçay caddesinde kaldırıma çıkan otomobil 2 yayaya çarptı. Yayalardan biri öldü, sürücü ve diğer yaya yaralandı.

İzmir / Gaziemir 4 Şubat 2015 Çarşamba

İzmir'de 'Kompozit Laboratuvarı' Açıldı

İzmir'de, Ege Üniversitesi (EÜ) Ege Meslek Yüksekokulu ve Boeing işbirliğinde, Uçak Teknolojisi Programı öğrencilerinin uygulamalı eğitimine katkı sağlamak amacıyla kompozit laboratuvarı açıldı.

İzmir / Gaziemir 2 Şubat 2015 Pazartesi

İzmir Körfezi İçin Çed Beklentisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Körfezi'nin dip tarama ihalesiyle ilgili projenin ÇED sürecinde son aşamaya gelindiğini, kısa süre içinde olumlu haberler beklediklerini söyledi.

İzmir / Gaziemir 30 Ocak 2015 Cuma

İzmir Emniyetinin 2014 Yılı Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri

İzmir Emniyet Müdürlüğü, 2014 yılında bünyesinde yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle 30 bin genç ve çocuk ile 172 bin aileye ulaşarak, suç ve suçtan korunmaya yönelik toplumu bilinçlendirme çalışması yaptı.

İzmir / Gaziemir 26 Ocak 2015 Pazartesi

İzto'dan Travel Turkey 2015'e Destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) iş birliğiyle yapımı süren Fuar İzmir'de düzenlenmesi planlanan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'nın en yüksek katılımla gerçekleştirilmesi için İzmir Ti

İzmir / Gaziemir 10 Ocak 2015 Cumartesi

Fuar İzmir'deki Zeytin Ağaçlarının Kesildiği İddiası

İzmir BüyükşŸehir Belediyesince, Gaziemir'deki Fuar İzmir şŸantiye alanındaki zeytin ağŸaçlarının kesildiğŸi iddialarının gerçeğŸi yansıtmadığŸını belirtilerek, "şžantiye alanından taşŸıdığŸımız ağŸaçların he

İzmir / Gaziemir 10 Ocak 2015 Cumartesi

İzmir'in Yeni Fuar Alanı Tanıtıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 25 Mart'ta hizmete girmesi planlanan yeni fuar alanıyla, kentin fuar kapasitesini 5 kat büyütecek altyapıya ulaşacağını söyledi.

İzmir / Gaziemir 5 Ocak 2015 Pazartesi

'Bu Fırsat Kaçmaz' Dinleyicileriyle Buluşacak

TRT FM'in programlarından "Bu fırsat kaçmaz" alışŸverişŸ merkezlerinden yayınlarına yarından itibaren başŸlayacak.

İzmir / Gaziemir 2 Ocak 2015 Cuma

Kura Çekilişiyle Fuar Katılımı

DoğŸal taşŸ sektöründe dünyanın en önemli fuarları arasında gösterilen İzmir Uluslararası DoğŸaltaşŸ ve Teknolojileri Fuarı'nda (MARBLE) bu yıl stant yerleri kura çekimiyle belirleniyor. Fuara uzun süredir katılım gösteren fi

İzmir / Gaziemir 22 Aralık 2014 Pazartesi

Fuar İzmir'in Yapım Çalışması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gaziemir ilçesinde inşaatı devam eden Fuar İzmir'in, 25 Mart'ta düzenlenecek Marble Fuarı'na yetiştirebilmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildirdi.

İzmir / Gaziemir 18 Aralık 2014 Perşembe

İzmir'de Yeni İtfaiye Binası Açılışı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in 2010 yılından bu yana büyüme hızının ülke ortalamasının üzerinde gerçekleştiğini söyledi.

İzmir / Gaziemir 13 Aralık 2014 Cumartesi
 1  2  ...  30  31  32  33