Çekmeköy Haberleri (İstanbul)

Girişimci Kadınlar Çekmeköy'de Buluştu

Ekonominin gelişmesine katkı sunan girişimci kadınlar, bu yıl 2’incisi düzenlenen “Girişimci Kadınlar Çekmeköy’de Buluşuyor” projesi kapsamında bir araya geldi.

İstanbul / Çekmeköy 2 Haziran 2015 Salı

Çekmeköy'de Atv'li Zabıta Ekipleri İş Başında

Vatandaşların hafta sonlarını geçirmek için tercih ettiği mekanlarda uzman ekip kadrosu ile aralıksız çalışan Çekmeköy Belediyesi, oluşturduğu ATV’li zabıta timiyle piknik alanlarını denetledi.

İstanbul / Çekmeköy 31 Mayıs 2015 Pazar

'Demokrasi Ve İnsan Hakları Forumu' Lordlar Kamerası'nda Gerçekleşti.

Öğrenci Meclislerinin gelenekselleşen projesi ‘’Uluslararası Demokrasi ve İnsan Hakları Forumu”, Londra’da Lordlar Kamarası’nda gerçekleştirildi.

İstanbul / Çekmeköy 28 Mayıs 2015 Perşembe

Başbakan Davutoğlu, Çekmeköy'de Toplu Açılış Törenine Katıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Kürt ulusalcılığından Türk ulusalcılığına kadar eski Türkiye’nin bütün hastalıklarını savunan bir parti var. Ve onun karşısında yeni Türkiye’yi, özgürlükleri, demokrasiyi, milli iradeyi savunu

İstanbul / Çekmeköy 27 Mayıs 2015 Çarşamba

Gökyüzü, Rengarenk Uçurtmalarla Süslendi

Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği’nde bir araya gelen genç yaşlı binlerce kişi, uçurttuğu uçurtmalarla gökyüzünü süsleyerek renkli görüntüler oluşturdu.

İstanbul / Çekmeköy 24 Mayıs 2015 Pazar

Okul Öncesi Eğitim Şenliğinde Minikler Renkli Dünyalarını Sergiledi

Çekmeköy Doğa Park’ta gerçekleştirilen Okul Öncesi Eğitim Şenliğinde, minikler renkli dünyalarını sergiledi. Ebru, seramik boyama, kağıt katlama, kukla yapımı, çim adam yapımı gibi kategorilerde uğraş veren minikler renkli gör

İstanbul / Çekmeköy 23 Mayıs 2015 Cumartesi

Çekmeköy'de Ayşe Nezahat Kurukahveci İlkokulu Açıldı

Çekmeköy’de hayırsever Mehmet Kurukahveci tarafından annesi Ayşe Nezahat Kurukahveci adına yaptırılan ilkokul düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İstanbul / Çekmeköy 21 Mayıs 2015 Perşembe

19 Mayıs'ta Çekmeköy'de Rafet El Roman Rüzgarı Esti

Çekmeköy Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Rafet El Roman’ı Çekmeköylü sevenleri ile buluşturdu.

İstanbul / Çekmeköy 20 Mayıs 2015 Çarşamba

Çekmeköy 5'İnci Ultra Maraton Koşusu'nda Kıyasıya Mücadele

Çekmeköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Çekmeköy Uluslararası Ultra Maraton’ yarışlarının bu yıl 5’incisi düzenlendi. Çekmeköy Ormanı’nda düzenlenen yarışta 177 sporcu ter döktü.

İstanbul / Çekmeköy 17 Mayıs 2015 Pazar

Çekmeköylü Engelliler Piknikte Buluştu

Çekmeköy’de yaşayan engelliler piknikte buluştu. Aileleriyle pikniğe gelen engelliler güzel havanın tadını çıkararak gönüllerince eğlendi.

İstanbul / Çekmeköy 14 Mayıs 2015 Perşembe

Engelli Gençlerin Lunapark Sevinci

Çekmeköy Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında lunaparka götürülen engelli çocuklar, doyasıya eğlenerek keyifli dakikalar yaşadı.

İstanbul / Çekmeköy 13 Mayıs 2015 Çarşamba

AK Partili Erol Kaya, Engelli Çocuklarla Çarpışan Arabaya Bindi

AK Parti Milletvekili adayı Erol Kaya, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte engelli çocuklarla lunaparkta çarpışan arabaya bindi. Kaya, engellilerle ilgili AK Parti hükümetleri tarafından birçok kanuni düzenlemeler yapıldı

İstanbul / Çekmeköy 13 Mayıs 2015 Çarşamba

Üniversite Öğrencileri Doğayı Temizledi

Dünya temizlik gününe katılan Çekmeköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Özyeğin Üniversitesi öğrencileri ellerine süpürgelerini ve çöp torbalarını alan gönüllüler, parklar ve piknik alanlarını temizlediler.

İstanbul / Çekmeköy 11 Mayıs 2015 Pazartesi

Çekmeköy'de Park Ve Piknik Alanlarında Keneye Karşı Mücadele

Çekmeköy Belediyesi, vatandaşların kene korkusu yaşamadan yeşil alanları gönül rahatlığıyla kullanabilmeleri için park ve piknik alanlarında ilaçlama başlattı.

İstanbul / Çekmeköy 10 Mayıs 2015 Pazar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ve Futbolcular Özgecan Aslan İçin Buluştu

Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye Mahallesi’nde kurulan spor tesisi ve parka Özgecan Aslan’ın ismini verdi. Tesislerin açılışına katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Fenerbahçeli futbolcular Alper Potuk ve Hasan Ali Kal

İstanbul / Çekmeköy 7 Mayıs 2015 Perşembe
 1  2  ...  32  33