Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te 417 Bin Lira Degerinde Kaçak Malzeme Ele Geçirildi

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin 4 is yerine yönelik operasyonunda piyasa degeri 417 bin lira olan çesitli kaçak malzemeler ele geçirildi. Operasyon sonucunda 5 süpheli sahis hakkinda yasal islem baslatildi.

Gaziantep 6 Ocak 2024 Cumartesi

Sehitkamil Belediyesi Filosuna 6 Yeni Araç Eklendi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Temizlik Isleri Müdürlügü bünyesinde kullanilmak üzere satin alinan 6 araci inceledi. Araçlarin hizmet kalitelerine dogrudan katki saglayacagini kaydeden Baskan Fadiloglu, “Milletimizin emrindeyi

Gaziantep 6 Ocak 2024 Cumartesi

Enkazda 96 Sonra Çikarilan Ve Idrarini Içerek Hayatta Kalan Adnan Muhammed Korkut O Anlari IHA'ya Anlatti

Kahramanmaras merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremlerde yikilan Gölgeler apartmaninin enkazinda 96 saat sonra kurtarilan Adnan Muhammed Korkut depremin yildönümü yaklasirken o anlari Ihlas Haber Ajansina anlatti. Enkazda çiçek ve idrar

Gaziantep 5 Ocak 2024 Cuma

Ögrencilerden Gençlik Kütüphanelerine Yogun Ilgi

Sehitkamil Belediyesi tarafindan ögrencilerin daha iyi bir ortamda kitap okumalari ve ders çalismalari amaciyla yapilan gençlik kütüphaneleri yogun ilgi görüyor. LGS, YKS ve KPSS’ye gibi sinavlara hazirlanan ögrenciler, ayrica sessiz ve sak

Gaziantep 4 Ocak 2024 Perşembe

Sahinbey Belediyesi'nden Yilbasi Denetimi

Sahinbey Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, yilbasi nedeniyle is yerlerine yönelik denetimlerini artirdi. Restoranlar, büfeler ve kafelerde denetimlerde bulunan ekipler, isletmelerin mevzuata uygunlugunu ve hijyen sartlarini inceledi.

Gaziantep 28 Aralık 2023 Perşembe

Ihracat Sampiyonu Altunkaya'ya Bir Ödül De Gaziantep Sanayi Odasi'ndan

Dünyanin birçok ülkesine ihracat gerçeklestirerek ülke ekonomisine katkilar saglayan ihracat sampiyonu Altunkaya Sirketler Grubu Gaziantep Sanayi Odasi tarafindan düzenlenen Gaziantep’in Yildizlari Ödül Töreninde Ödüllendirildi. Altunkay

Gaziantep 12 Aralık 2023 Salı

Jandarma Dedektifleri 16 Aranan Sahsi Yakaladi

Gaziantep Il Jandarma Komutanligi, aranan sahislarin yakalanmasi için yaptigi operasyonlarda 16 kisiyi gözaltina aldi.

Gaziantep 5 Aralık 2023 Salı

Gaziantep'te 645 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi Açiklamasi 4 Gözalti

Gaziantep’te 4 is yerinde yapilan aramalarda 643 litre kaçak alkol ile çok miktarda kaçak malzeme ele geçirildi. Operasyon sonucunda 4 süpheli hakkinda yasal islem baslatildi.

Gaziantep 2 Aralık 2023 Cumartesi

Gaziantep'te Ruhsatsiz Silah Operasyonlarinda 108 Kisi Tutuklandi

Gaziantep’te polis ekiplerince silah kaçakçilarina yönelik operasyonda çok sayida silah ve fisek ele geçirildi. Operasyon sonucunda bin 38 süpheli gözaltina alindi.

Gaziantep 27 Kasım 2023 Pazartesi

Gaziantep'te 10 Bin 181 Sürücüye Trafik Cezasi

Gaziantep’te son bir haftada yapilan trafik denetimlerinde 10 bin 181 sürücü ve araç plakasina cezai islem uygulandi. Uygulama sonucunda 790 araç trafikten men edildi.

Gaziantep 17 Kasım 2023 Cuma

Gaziantep'te Eylem Hazirligindaki Örgüt Üyesi Yakalandi

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin yaptigi operasyon sonucunda, 2021 yilinda örgüt içerisinde ideolojik/silahli egitim alan ve ülkeye yasadisi yollarla geçerek terör eyleminde bulunabilecegi degerlendirilen yabanci uyruklu 1 süpheli sahis yak

Gaziantep 9 Kasım 2023 Perşembe

Gaziantep'te Çok Sayida Ruhsatsiz Silah Ele Geçirildi

Gaziantep’te polis ekiplerinin yaptigi denetimlerde toplam 113 adet ruhsatsiz silah ve tüfek ele geçirilirken 906 süpheliden 148’i tutuklandi.

Gaziantep 7 Kasım 2023 Salı

Mehmet Çikmaz'dan Ramazan Bayrami Mesaji

Güneydogu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri Ihracatçilari Birligi Baskani Mehmet Çikmaz, Ramazan Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi.

Gaziantep 27 Ekim 2023 Cuma

Gaziantep'te Tüm Gösteri Ve Etkinlikler 1 Gün Süreyle Yasaklandi

Gaziantep Valiligi, il genelinde tüm gösteri ve etkinliklerin 1 gün süreyle yasaklandigini açikladi.

Gaziantep 11 Ekim 2023 Çarşamba

Gaziantep SGK'da' Türkiye- Almanya Dayanisma Günleri' Düzenlenecek

Gaziantep Sosyal Güvenlik Il Müdürlügü Hizmet Binasinda Türk ve Alman vatandaslarini sosyal güvenlik haklari konusunda bilgilendirmeye yönelik “Türkiye-Almanya Danisma Günleri” düzenlenecek.

Gaziantep 11 Ekim 2023 Çarşamba
 1  2  3  ...  32  33