Gölhisar Haberleri (Burdur)

Gölhisar'da Paramedikler Günü Etkinliği

Burdur'un Gölhisar ilçesinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri, Paramedikler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Burdur / Gölhisar 24 Aralık 2018 Pazartesi

Gölhisar'da TOKİ Konutlarının Kuraları Çekildi

Burdur'un Gölhisar ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan konutlar için kura çekilişi düzenlendi.

Burdur / Gölhisar 9 Aralık 2018 Pazar

Bebeğini Doğurup Atan Anneye Ömür Boyu Hapis Cezası

Burdur’ un Gölhisar ilçesinde 2014 yılında dünyaya getirdiği kız çocuğunu çuval içinde mezarlığa bırakarak, ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Fatma Eratalay Kahveci (26) ile annesi Sebahat Eratalay (44) ve erkek

Burdur / Gölhisar 23 Kasım 2018 Cuma

'Bebek Cinayeti'nin Üç Sanığına Müebbet Hapis

Burdur'da yeni doğan kız çocuğunu çuval içinde mezarlığa bırakarak ölümüne neden oldukları iddiasıyla yargılanan anne, anneanne ve dayı müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Burdur / Gölhisar 23 Kasım 2018 Cuma

'Gençlerin Önünü Kapatmanın Doğru Bir Davranış Olmadığının Bilincindeyiz'

Burdur'un Gölhisar ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Canural, 2019 mahalli idareler seçimlerinde aday adayı olmayacağını açıkladı.

Burdur / Gölhisar 7 Kasım 2018 Çarşamba

Asırlık İbecik Dokuması Bebeklerle Yaşatılıyor

İbecikli kadınlar, geçmişi yüz yıllar öncesine dayanan İbecik dokumasını ve geleneksel düğün kıyafetlerini süs bebeklerle yaşatıyor Köylü kadınların geleneksel tezgahlarda evlerinin altındaki atölyelerde ve köy odalarında dok

Burdur / Gölhisar 6 Kasım 2018 Salı

Gölhisar'da AFAD Deprem Simülasyon Tırı İle Eğitim

Burdur'un Gölhisar ilçesinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) Deprem Simülasyon Tırı ile eğitim verildi.

Burdur / Gölhisar 27 Ekim 2018 Cumartesi

İranlı Sporcu Yamaç Paraşütüyle Tarım Arazisine Düştü

Denizli'de düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Hazırlık Yarışması'nda, Burdur'un Gölhisar ilçesindeki puan alanına yaklaştığı sırada kontrolünü kaybeden İranlı sporcu, tarım arazisine düştü.

Burdur / Gölhisar 4 Eylül 2018 Salı

'Düğünler İki Günü Geçmesin'

Burdur'un Gölhisar ilçesinde, Belediye Meclisi mali külfete yol açtığı gerekçesiyle üç gün süren düğün süresinin kısaltılmasını ve 'oku' adı verilen hediyeli davet geleneğinden vazgeçilmesini tavsiye etti.

Burdur / Gölhisar 28 Ağustos 2018 Salı

'Gladyatörler Şehri' Konuklarını Cezbediyor

Burdur'un Gölhisar ilçesinde bulunan ve 'Gladyatörler şehri' olarak da bilinen Kibyra Antik Kenti, devasa anıtsal yapıları ile göz dolduruyor Kazı Heyeti Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Şükrü Özüdoğru: 'Gladyatör dövüşleriyle ünlü

Burdur / Gölhisar 7 Ağustos 2018 Salı

Kibyra Antik Kenti'nin Ziyaretçi Karşılama Ünitesi İhalesi

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Gölhisar ilçesinde bulunan Kibyra Antik Kenti ziyaretçi karşılama ünitesi ve çevre düzenlemesi çalışmalarına ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Burdur / Gölhisar 17 Temmuz 2018 Salı

Burdur'da Uyuşturucu Operasyonu

Burdur'un Gölhisar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı.

Burdur / Gölhisar 11 Temmuz 2018 Çarşamba

Gölhisar'da Hafızlara İcazet Merasimi

Burdur'un Gölhisar ilçesinde Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kur'an Kursu'nda eğitimini tamamlayan hafızlar için icazet merasimi düzenlendi.

Burdur / Gölhisar 10 Temmuz 2018 Salı

Vali Şıldak, Şehit Yakınları Ve Gazilerle Buluştu

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Burdur'un Gölhisar ilçesinde düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Burdur / Gölhisar 31 Mayıs 2018 Perşembe

Gölhisar'da Bisiklet Şenliği

Burdur'un Gölhisar ilçesinde,19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bisiklet şenliği düzenlendi.

Burdur / Gölhisar 13 Mayıs 2018 Pazar
 1  2  ...  3  4  5  ...  32  33