Bartın Haberleri

Bartın'da Bakkal Ve Tekel Bayileri De En Geç 22.00'De Kapanacak

Bartın'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tüm bakkal ve tekel bayilerinin en geç saat 22.00'de kapanması kararlaştırıldı.

Bartın 13 Nisan 2020 Pazartesi

Bartın'da Kovid-19 Tedbirleri

Bartın Valiliği: 'Hastalığın bulaşma hızını azaltmak için alınan ve ilan edilen tedbirlere uyulmaması durumunda karantina uygulaması ilin geneline yaygınlaştırılacaktır'.

Bartın 10 Nisan 2020 Cuma

Apartman Sakinlerinden Sağlık Çalışanlarına Alkışlı Destek

Bartın'da apartman sakinleri, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına alkış ve cep telefonlarının ışıklarını yakarak destek verdi.

Bartın 9 Nisan 2020 Perşembe

Bartın'da Bir İlçede Koronavirüs Tedbirleri Nedeniyle Sınırlama Başlatıldı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Bartın'nın Ulus ilçesinde giriş çıkışlar ile il merkezi, beldeleri ve köyleri arasındaki her türlü kara yolu ulaşımında sınırlama başlatıldı.

Bartın 7 Nisan 2020 Salı

Bartın Üniversitesinde Solunum Cihazı Çoklayıcısı Üretildi

Bartın Üniversitesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında 3 boyutlu yazıcıyla solunum cihazı çoklayıcısı üretildi.

Bartın 6 Nisan 2020 Pazartesi

Bartın'da Üniversite Öğrencileri Yüz Koruyucu Siperlik Üretti

Bartın Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri, akademisyenlerin de desteğiyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede yoğun mesai harcayan s

Bartın 5 Nisan 2020 Pazar

Bartın Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda Tüm Personel İzole Edildi

Bartın Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarında yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı üst düzey tedbir alındığı, tüm personelin bir yurda yerleştirilerek izole edildiği ve izolasyona tabi tutulan personelin ailelerinin ihtiyaçların

Bartın 3 Nisan 2020 Cuma

Üç Farklı Sınıfta Okuyan Üç Kardeş Aynı Odada Uzaktan Eğitim Görüyor

Ankara Pursaklar'daki evlerinde, biri lise diğeri ilkokula giden 2 kardeşiyle uzaktan eğitim yaparken çekilen fotoğraflarını sosyal medyaya koyan üniversite öğrencisi Gamze Gül Arpaut'un paylaşımı beğenildi.

Bartın 2 Nisan 2020 Perşembe

Bartın'da Hasankadı Beldesi Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Karantinaya Alındı

Bartın'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında merkez ilçeye bağlı Hasankadı beldesi karantina altına alındı.

Bartın 30 Mart 2020 Pazartesi

Koranavirüs Tanısı İçin Yerli Enzim Üretimi Başarılı Oldu

Bartın Üniversitesi ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nden bilim insanları koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tanı kitinde kullanılan enzimleri yerli olarak üretmeyi başardı.

Bartın 28 Mart 2020 Cumartesi

Bartın Üniversitesi'nde 'Sanal Kütüphane' İle Milyonlarca Yayına Erişim İmkanı Getirildi

Bartın Üniversitesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında eğitime ara verilmesi nedeniyle başlatılan "Sanal kütüphane" uygulamasıyla 7 milyon 833 bin 946 elektronik yayını öğrencilerinin ve öğretim e

Bartın 25 Mart 2020 Çarşamba

Bartın, Bolu, Düzce, Zonguldak Ve Kocaeli'de Koronavirüs Tedbirleri

Bartın, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Kocaeli'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Bartın 23 Mart 2020 Pazartesi

Bartın, Kocaeli, Karabük Ve Sakarya'daki Üniversitelerde Uzaktan Eğitim Başladı

Bartın, Kocaeli, Karabük ve Sakarya'daki üniversitelerde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) alınan karar doğrultusunda uzaktan eğitim süreci başladı.

Bartın 23 Mart 2020 Pazartesi

Bartın'da Jandarma Ekipleri Kimsesiz Yaşlı Kişinin İhtiyaçlarını Karşıladı

Bartın'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirler kapsamında jandarma ekipleri 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.

Bartın 22 Mart 2020 Pazar

Türk Bilim İnsanlarından Kansızlık İlacında Dışa Bağımlılığın Azaltmasında Önemli Proje

Çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin, Bartın Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarında yürüttükleri çalışmayla, anemi tedavisinde kullanılan ve yüksek meblağlarla yurt dışından ithal edilen eritropoetinin üretilmesi ve

Bartın 22 Mart 2020 Pazar
 1  2  ...  32  33