Antalya Haberleri

Kur-Ani Kerime Tekme Atilan Okulun Müdürü Ve Nöbetçi Yardimcisi Görevinden Uzaklastirildi

Antalya’nin Serik ilçesinde lise ögrencisi tarafindan Kur-ani Kerim’e tekme atilmasi olayi ile ilgili olarak okul müdürü ve nöbetçi müdür yardimcisi devam eden sorusturmanin selameti açisindan görevlerinden uzaklastirildi.

Antalya 11 Haziran 2022 Cumartesi

Antalya Valiligi'nden 'Orman Yanginlarinin Önlenmesi' Genelgesi

Antalya Valiligi tarafindan orman yanginlarinin önlenmesi amaciyla yayinlanan genelge ile ormanlik alanlara yakin bölgelerde ates yakma ve bazi bölgelerde uygulanacak kamp yasaklarinin yani sira, alinacak önlemler ve denetimlere iliskin maddeler

Antalya 10 Haziran 2022 Cuma

Ingiliz Vatandasi Evinde Ölü Bulundu

Antalya’nin Manavgat ilçesinde Ingiliz vatandasi yasli adam, yalniz yasadigi evinde ölü bulundu.

Antalya 10 Haziran 2022 Cuma

Bati Akdeniz'e Kuvvetli Rüzgâr Ve Firtina Uyarisi

Meteoroloji Genel Müdürlügü, Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Antalya, Isparta ve Burdur illerinin yer aldigi Bati Akdeniz için firtina uyarisinda bulundu.

Antalya 10 Haziran 2022 Cuma

Tüp Bebek Uygulama Merkezlerinin Sorunlari Görüsüldü

Tüp bebek tedavisi uygulama merkezlerinin sorunlari hakkinda konusan Tüp Bebek Merkezleri Dernegi (TBMD) Baskani Prof. Dr. Kubilay Vicdan, “Uygulamalarda kullanilan giderlerin tamaminin döviz bazinda gelmesi göz önünde bulunduruldugunda, teda

Antalya 10 Haziran 2022 Cuma

Alanyaspor, Kombine Satislarini Pazartesi Günü Satisa Sunulacak

Alanyaspor, iç sahada oynayacagi maçlarda geçerli olacak kombineler, maraton tribünü, güne ve kuzey kale arkasi tribünleri Pazartesi günü satisa sunacak.

Antalya 8 Haziran 2022 Çarşamba

CK Enerji Akdeniz Elektrik'ten Usulsüz Elektrik Kullanimi Uyarisi

CK Enerji Akdeniz Elektrik, Enerji Piyasasi Tüketici Hizmetleri Yönetmeligi’ne göre herkesin elektrik aboneligini kendi adina almasi ve bilgilerinin güncel olmasi gerektigi konusunda tüketiciyi uyardi.

Antalya 8 Haziran 2022 Çarşamba

Alanya'da Kesinlesmis Hapis Cezasi Ile Aranan 2 Kisi Yakalandi

Antalya’nin Alanya ilçesinde dolandiricilik, resmi belgede sahtecilik ve yagma suçlarindan toplamda 15 yil 9 ay kesinlesmis hapis cezasi ile aranan 2 kisi yakalandi.

Antalya 7 Haziran 2022 Salı

Antalya Valiligi'nden Kuran-I Kerim'e Tekme Atan Gençlerle Ilgili Açiklama

Antalya Valiligi, Kuran-i Kerim’e tekme atan gençlerin yer aldigi ve sosyal medyada tepki toplayan paylasim üzerine bir açiklama yayinladi.

Antalya 7 Haziran 2022 Salı

Geçen Yil Antalya'daki Halk Kütüphanelerinden 221 Bini Askin Kisi Yararlandi

Türkiye Istatistik Kurumu (TÜIK) tarafindan yayinlanan 2021 yili Kütüphane Istatistiklerine göre Antalya’da bulunan 17 halk kütüphanesinden 221 bin 279 kisi yararlandi.

Antalya 7 Haziran 2022 Salı

Antalya Sahillerindeki Kirlilikte 'Illegal Desarj' Süphesi

Antalya’nin bazi sahillerinde görülen zifte benzer maddeyle ilgili Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü’nden açiklama geldi. Açiklamada, “Sahil Güvenlik Komutanligindan Il Müdürlügümüze gelen bilgilerde; denizde bi

Antalya 6 Haziran 2022 Pazartesi

Konyaalti THM Korosu 'Yaza Merhaba Konseri'

Konyaalti Belediyesi Türk Halk Müzigi Korosu ‘Yaza Merhaba Konseri’ ile 7 Haziran Sali günü saat 20.30’da Nazim Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde sahnede olacak.

Antalya 6 Haziran 2022 Pazartesi

Manavgat'ta Plaji Deniz Tavsani Istila Etti, Ölü Deniz Tavsanlari Sahile Vurdu

Antalya’nin Manavgat ilçesinde Ulualan Halk Plaji ve Mesire Alani sahilinde suyun içinde 2 gündür görülen canlinin deniz tavsani oldugu bildirildi. Sahilde de çok sayida ölü deniz tavsanina rastlandi.

Antalya 5 Haziran 2022 Pazar

Antalya Antalya'da FETÖ/PDY Operasyonu Açiklamasi 20 Kisi Gözaltina Alindi

Antalya’da FETÖ/PDY Silahli Terör Örgütünün ögrenci yapilanmasina yönelik 26 kisinin yakalanmasina yönelik es zamanli yapilan operasyonda 20 sahis yakalanarak gözaltina alindi. Sahislardan 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya 1 Haziran 2022 Çarşamba

48 Yil Hapis Cezasi Ile Aranan Sahis Yunus Timlerine Yakalandi

Antalya’da toplam 7 ayri olaydan 48 yil kesinlesmis hapis cezasi ile arandigi tespit edilen bir kisi devriye görevi yürüten Yunus polisleri tarafindan yakalandi.

Antalya 1 Haziran 2022 Çarşamba
 1  2  ...  32  33