Ankara Haberleri

Miçotakis'i Havalimaninda Bakan Fidan Karsiladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in davetlisi olarak Türkiye’yi ziyaret eden Yunanistan Basbakan’i Kiryakos Miçotakis’i Disisleri Bakani Hakan Fidan karsiladi.

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

'Mekke Yolu' Projesinin Açilisi Esenboga Havalimani'nda Gerçeklestirildi

Esenboga Havalimani’ndan kutsal topraklara gidecek haci kafilesinin Suudi Arabistan’daki havalimanlarinda prosedürlere tabi tutulmadan otellerine ulasmalarini saglayan “Mekke Yolu” projesinin açilisi yapildi.

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yunanistan Basbakani Miçotakis, Ankara'ya Geldi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in daveti üzerine resmi ziyarette bulunmak için Türkiye’ye gelen Yunanistan Basbakani Kiryakos Miçotakis’i tasiyan uçak, Esenboga Havalimanina inis yapti.

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

TOBB Baskani Hisarciklioglu Açiklamasi 'Kamuda Tasarruf Ve Verimlilik Paketi'ni Olumlu Buluyoruz'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu, “Enflasyonla mücadele tüm Türkiye’nin birinci önceligi olmali ve bütçe disiplini bu mücadeleyi desteklemelidir” dedi.

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Bakan Bolat Açiklamasi '(Kamuda Tasarruf Ve Verimlilik Paketi) Paket Kapsamindaki Tedbirler Titizlikle Takip Edilecektir'

Ticaret Bakani Ömer Bolat, ’Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ olarak açiklanan tedbirlere iliskin, "Ticaret Bakanligi olarak, paket kapsamindaki tedbirler titizlikle takip edilecektir" dedi.

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Bakan Simsek Açiklamasi 'Rezerv Hariç Sermaye Girisi Martta Yillik Cari Açigin 20 Milyar Dolar Üzerinde'

Hazine ve Maliye Bakani Mehmet Simsek, "Rezerv hariç sermaye girisi martta yillik cari açigin 20 milyar dolar üzerinde" dedi.

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Disisleri Bakani Fidan, Avusturyali Mevkidasi Ile Görüsecek

Avusturya Disisleri Bakani Alexander Schallenberg’in gerçeklestirmesi beklenen Türkiye ziyaretinde Disisleri Bakani Hakan Fidan ile görüsmesinde siyasi iliskilerdeki istikrar basta olmak üzere iki ülke gündemindeki ortak konular ele alinacak

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yargitay Baskanligi Seçiminde 36'Inci Turda Da Sonuç Çikmadi, Seçimler Yarin Devam Edecek

Yargitay Baskani Mehmet Akarca’nin 4 yillik görev süresinin dolmasi nedeniyle yeni Yargitay Baskani’ni seçmek için gerçeklestirilen seçimlerin 36’inci tur oylamasinda da adaylar yine salt çogunluk sayisi olan 175 oyu alamadi. Seçimler 3

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Bakan Uraloglu Açiklamasi 'Engelli Olmak Bir Kusur Degildir, Onlari Hayattan Alikoyan Engellerin Kendisi Kusurludur'

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, “Özürlü, sakat, çürük gibi ibareler yerini engelli ibaresine birakmistir. Zira engelli olmak bir kusur degildir, onlari hayattan alikoyan engellerin kendisi kusurludur” dedi.

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kamuda Tasarruf Ve Verimlik Paketi Açiklandi

Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz,

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Avusturya Disisleri Bakani Schallenberg, Türkiye'yi Ziyaret Edecek

Disisleri Bakanligi tarafindan, Avusturya Cumhuriyeti Disisleri Bakani Alexander Schallenberg’in Türkiye’ye gelecegi duyuruldu.

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

MHP, Belediye Baskanlariyla Kampa Girecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart’taki yerel seçimin ardindan 17-19 Mayis tarihlerinde belediye baskanlarinin katilimiyla Kizilcahamam’da kamp düzenleyecek.

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ankara'da Tir Devrildi Açiklamasi Anadolu Otoyolu'nun Bir Bölümü Kapandi

Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen kazada tirin devrilmesi sonucu uzun araç kuyruklari olustu.

Ankara 13 Mayıs 2024 Pazartesi

AK Parti Sözcüsü Çelik Açiklamasi 'Israil Disisleri Bakani Soykirim Örgütünün Sözcüsüdür'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Israil Disisleri Bakani soykirim örgütünün sözcüsüdür. O nedenle Cumhurbaskanimizin konusmalarindan rahatsiz olmaktadir” dedi.

Ankara 12 Mayıs 2024 Pazar

Disisleri Bakanligi'ndan Israilli Bakanin Paylasimina Sert Tepki

Disisleri Bakanligi, Israil Disisleri Bakani Yisrael Katz’in sosyal medyada yaptigi paylasimlara tepki göstererek, “Israil’in Filistinlilere karsi isledigi affedilmez suçlari cesurca kinayan Cumhurbaskanimizin hedef alinmasinin asil sebebi bu

Ankara 12 Mayıs 2024 Pazar
 1  2  ...  3  4  5  ...  32  33