Hocalar Haberleri (Afyon)

Afyonkarahisar’a Yeni Gölet ve Sulama Tesisi Müjdesi

Afyonkarahisar’da inşa edilmesi planlanan 3 adet gölet ve sulama tesisinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurların Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından imzalandığı bildirildi.

Afyon / Hocalar 28 Mayıs 2013 Salı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Akıncıoğlu Açıklaması

Ali Kemal Akan - Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Akıncıoğlu, "Yabancılar doğada, ormanda, kendi başlarına dolaşamaz, hiçbir yabancı vatandaş tür toplayarak dolaşamaz" dedi.

Afyon / Hocalar 8 Mayıs 2013 Çarşamba

İl Müftüsü Yıldırım'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Afyonkarahisar Müftüsü İsmail Yıldırım, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Afyon / Hocalar 18 Nisan 2013 Perşembe

Yök, Üniversite Hastanelerinin Durumunu Son Kez Görüşmek Üzer Toplandı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 30 üniversitenin rektörüyle üniversite hastanelerinin sorun ve çözüm önerilerini son kez görüşmek için Afyonkarahisar’da toplandı.

Afyon / Hocalar 9 Mart 2013 Cumartesi

Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programı

Ali Kemal Akan - Mustafa Güngör - Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde açılan ve Türkiye'nin ilk tezli uzaktan eğitim yüksek lisans programı olan ''İnternet ve Bilişim Teknolojileri Yönetimi Programı'' mezun

Afyon / Hocalar 17 Şubat 2013 Pazar

Akü Rektörü Prof. Dr. Solak Açıklaması

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, girişimcilik konusunda her türlü teknik ve fiziki alt yapılarının olduğunu belirterek, üniversite olarak girişimcilere her türlü imkanı sunmaya hazır olduklarını bildirdi

Afyon / Hocalar 14 Şubat 2013 Perşembe

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde İlk Kez Kapalı Kalın Bağırsak Ameliyatı Uygulandı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde ilk kez bağırsağın bir bölümü ya da tamamının çıkarılması işlemi olan ''kapalı kalın bağırsak ameliyatı'' uygulandı.

Afyon / Hocalar 6 Şubat 2013 Çarşamba

Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu Açıklaması

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Polis Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen ''PMYO ve POMEM Müdürleri Bilgi Paylaşım ve Eğitim Çalıştayı''ndaki konuşmasında, artık, suç ve suçlu ile mücadelede, terör ve teröri

Afyon / Hocalar 20 Kasım 2012 Salı

Köylünün Atatürk Sevgisi

Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesi Çalca köyü, ilin, meydanında Atatürk büstü olan tek köyü olarak dikkat çekiyor.

Afyon / Hocalar 16 Ekim 2012 Salı

Afyonkarahisar’da Kardeş Cinayeti

Afyonkarahisar’da borcunu ödemek için ailesinden tarla isteyen şahıs, buna karşı çıkan kardeşini ruhsatsız av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Afyon / Hocalar 29 Eylül 2012 Cumartesi

Avcı: “Eşik Atlama Zamanı Geldi”

FIFA 2014 Dünya Kupası eleme grubundaki ilk maçında yarın Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takım’ın Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçtan başarıyla ayrılmak istediklerini belirterek, Milli Takım'ın artık eşik atlama zamanın�

Afyon / Hocalar 6 Eylül 2012 Perşembe

Avcı: Hedefimiz Gruptan Birinci Çıkmak

(A) Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli takımın 1996 yılından bu yana Avrupa ve dünya şampiyonalarına play-off'larla gittiğini belirterek, "Artık bir eşik atlamak zamanı geldi." dedi.

Afyon / Hocalar 6 Eylül 2012 Perşembe

Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Öğrendiklerini Sergiledi

Afyonkarahisar’daki yaz Kur’an Kursu öğrencileri, kısa sürede öğrendikleri sure ve duaları, düzenlenen etkinlikte paylaştı.

Afyon / Hocalar 17 Temmuz 2012 Salı

Hocalar İlçesinde Yol Yapımı Çalışmaları Tamamlandı

Hocalar ilçesinde yol yapım çalışmaları tamamladı.

Afyon / Hocalar 9 Temmuz 2012 Pazartesi

Hocalar'da ''Hasat'' Toplantısı

Hocalar ilçesinde, yaklaşan hasat dönemi nedeniyle üreticilerle balya makineleri ve biçerdöver sahipleri bir araya geldi.

Afyon / Hocalar 4 Temmuz 2012 Çarşamba
 1  2  ...  3  4  5  ...  32  33