Adana Haberleri

Cinayet Sorusturmasinda Eski Es De Gözaltina Alindi

Adana’nin Kozan ilçesinde 12 gün önce kayip olarak aranan ve canli yayinda öldürüldügü ortaya çikan Mustafa Hakkulu cinayetinde bir kisi daha gözaltina alindi.

Adana 26 Aralık 2023 Salı

Yüregir Belediyesi, CHP'li Bulut'un Söylemleri Nedeniyle Hukuki Süreç Baslatti

CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Adana milletvekili Burhanettin Bulut’un dün Adana Büyüksehir Belediyesi’ne yapilan yolsuzluk operasyonunun ardindan yaptigi açiklamada, Yüregir Belediyesi’ne yönelik iddialarinin ardindan Yüregir Belediye B

Adana 19 Aralık 2023 Salı

Yaninda Çalisan Liseli Kizi Taciz Eden Firinciya 8 Yil Hapis Istemi

Adana’da yaninda çalisan liseli kiza istismarda bulundugu öne sürülen firincinin 8 yil hapsi istendi. Mahkemede firinci, ’pismanim’ diyerek kendisini savunurken, liseli kiz ise her gün istismara ugradigini söyledi.

Adana 6 Aralık 2023 Çarşamba

Yolda Yürüyen Kadina Kamyonetin Kapagi Çarpti

Adana’nin Kozan ilçesinde seyir halindeki bir kamyonetin açilan arka kapagi, yolda yürüyen kadinin basina çarpti. Yaralanan kadin hastaneye kaldirilirken, o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Adana 30 Kasım 2023 Perşembe

Yasli Kadina Çarpan Sürücü Yakalanip Tutuksuz Yargilanmak Üzere Serbest Birakildi

Adana’da firindan ekmek alip eve dönen yasli kadina çarpip kaçan otomobil sürücüsü, polis ekiplerince yakalandiktan sonra savcilik tarafindan tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.

Adana 23 Kasım 2023 Perşembe

Polisten Ara Tatilde Kaza Uyarisi

Adana’da trafik polisi okullarin ara tatile girmesiyle birlikte sürücüleri daha dikkatli ve kurallara uyarak araç kullanmalari konusunda uyardi.

Adana 12 Kasım 2023 Pazar

Silahli Kavgada Seken Kursunla Agir Yaralanan Küçük Fatma Hayatini Kaybetti

Adana’da silahli kavga sirasinda, evinin terasinda boynundan vurularak agir yaralanan kiz çocugu tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti.

Adana 4 Kasım 2023 Cumartesi

Oglu Ögrenciyi Isirdi, Babasi Ögretmeni Hastanelik Etti

Adana’da okulda arkadasini isiran ögrenciyi uyaran ögretmen, veli tarafindan okulda feci sekilde darp edildi. Ögretmen hastaneye kaldirilirken veli gözaltina alindi.

Adana 26 Ekim 2023 Perşembe

Polisi Alarma Geçirmisti, Esrarengiz Patlamanin Nedeni Belli Oldu

Adana’da art arda yasanan patlamanin sesinin dogum günün kutlamasinda atilan “Ramazan Topu” isimli havai fiseginden kaynaklandigi belirlendi. Polis havai fisegi atan kisiyi gözaltina aldi.

Adana 24 Ekim 2023 Salı

Kozanli Sporcular 15 Madalya Kazandi

Osmaniye’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Boks Kupasi müsabakalarinda Kozanli sporcular 15 madalya ile döndü.

Adana 23 Ekim 2023 Pazartesi

Adana ABD Konsoloslugu Ikinci Emre Kadar Kapatildi

Adana’da geçtigimiz gün tasli saldiri yapilmasinin ardindan ABD Büyükelçiligi, "Adana Konsoloslugu bir sonraki duyuruya kadar halka kapali kalacaktir" açiklamasini yapti.

Adana 19 Ekim 2023 Perşembe

Kozan Polisi Modifiyeli Araçlara Ceza Yagdirdi

Adana’nin Kozan ilçesinde Ilçe emniyet müdürlügü ekipleri yaptiklari çalismada 10 modiyefili araca idari para cezasi uyguladi. 28 aranan sahis yakalandi.

Adana 16 Ekim 2023 Pazartesi

Kiz Kardesinin Okumasini Istemedigi Için Okulu Basip Ögretmenleri Dövmüs

Adana’da okulu basip ögretmenleri döven sahis tutuklandi. Sahsin ifadesinde, ’Kiz kardesimin okumasini istemiyorum’ dedigi ögrenildi.

Adana 14 Ekim 2023 Cumartesi

Adana'da Ögretmenlere Yumruklu Saldiri Kamerada

Adana’da bir kisi, kiz kardesini siniftan zorla almaya çalistigi sirada kendisine engel olan ögretmenlere saldirdi. O anlar kameraya yansidi.

Adana 14 Ekim 2023 Cumartesi

Çukurova Rock Festivali'ne Izin Verilmedi

Adana’da düzenlenen Çukurova Rock Festivali’ne, Adana Valiligi tarafindan izin verilmedi. Valilik, yasak kararinin gerekçesini, "Etkinligin yapilacagi yer ve çevresinde alkol satisi yapan is yerlerinin bulunmasindan dolayi etkinlige katilacak

Adana 12 Ekim 2023 Perşembe
 1  2  3  4  ...  32  33