Haber Arşivi

Bakımsız araçlar adeta ölüm saçıyor: Alev alev yanan İETT otobüsü küle döndü

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun elinde bakımsızlıktan ölüm kapanına dönüşen İETT otobüsleri bir felaketi daha yaşattı. Büyükçekmece'de park halindeki İETT'ye ait otobüste yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek tüm otobüsü sardı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede yangın söndürülürken otobüs kullanılamaz hale geldi.

3 Eylül 2023 Pazar   20:21:24

Bakan Kacır: Milli Teknoloji Hamlesi'ne tutundukça sırtımız yere gelmez

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türk gençliği bizimle oldukça, Milli Teknoloji Hamlesi'ne tutundukça sırtımız yere gelmez Allah'ın izniyle." dedi.

3 Eylül 2023 Pazar   17:23:01

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Kerkük açıklaması! Üzüntü ve kaygıyla karşılıyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir araya gelecek, ardından basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan basın toplantısında Kerkük'te yaşanan olaylar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan: "Irak'ın asli ve kurucu unsurlarından olan Türkmenlerin ana yurdu olan Kerkük'te olanları üzüntü ve kaygıyla karşılıyoruz." dedi.

3 Eylül 2023 Pazar   16:36:57

Başkan Erdoğan, Ali ve Vuslat Sabancı çiftini hastanede ziyaret etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'da deniz kazası geçiren Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı İstanbul'da tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

3 Eylül 2023 Pazar   16:29:42

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan selden etkilenen vatandaşlara 'geçmiş olsun' mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Samsun ve Giresun başta olmak üzere, ülkenin farklı noktalarında sağanak nedeniyle meydana gelen selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yılmaz, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Rabb'im, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun" ifadelerini kullandı.

3 Eylül 2023 Pazar   16:25:55

Ajda Pekkan'dan dikkat çeken açıklama!

Süperstar Ajda Pekkan bu zamana kadar sayısız ölüme neden olan başıboş köpekleri savundu. Pekkan, "Sokak hayvanlarının sahiplenilmesi lazım. Görmemezlikten gelmek çok büyük bir vicdansızlıktır. Ben insanoğluna yakıştıramıyorum" dedi

3 Eylül 2023 Pazar   16:07:44

İstanbul'da orman yangını! Dumanlar birçok noktada görülüyor

İstanbul Sultangazi Kent Ormanı'nda çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekiplerin yangına müdahalesi ise sürüyor.

3 Eylül 2023 Pazar   15:53:14

Mehmet Şimşek: Tam bağımsız Türkiye’nin yolu üretimden geçiyor

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, TEKNOFEST’in kapanış töreninde konuştu. Bakan Şimşek, konuşmasında TEKNOFEST'in üretimin ve ihracatın önemli motorlarından biri haline geldiğini ve Türkiye'nin geleceğinin çok parlak olduğunu belirtti.

3 Eylül 2023 Pazar   15:49:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi'ye gidiyor: Gündem tahıl koridoru

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek üzere yarın Soçi'ye gidecek. Erdoğan ve Putin, tahıl koridoru anlaşmasının geleceğini ele alacak.

3 Eylül 2023 Pazar   15:32:35

'Şahit gösterme' oyunu çöktü! Mansur Yavaş'a istifa çağrısı

Melissa Bağcı'nın sunumuyla Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Akılda Kalsın programına katılıp; ABB iştiraki olan Halk Ekmek Fabrikası’nda yaşanan rüşvet olayını gündeme getiren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Yavaş’ın bir algısını daha çürüttü. Özcan, "Yavaş’a kendi bürokratları bile güvenmiyor. Çünkü Yavaş onların arkasında durmuyor direk görevden alıyor. Ama ne hikmetse Halk Ekmek Genel Müdürünü görevden almadı. Biz olayı gündeme getirmeden önce müfettiş atıyor ama konunun üstünü kapatmak için yapıyor bunu. Daha sonra konu gündeme gelince Yavaş savcılığa gidiyor." dedi.

3 Eylül 2023 Pazar   15:11:13

Bakan Yerlikaya Yüksekova'da 153 kilo eroin yakalandığını duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İran'dan Türkiye'ye giriş yapmak üzere Yüksekova Esendere Gümrük sahasına gelen TIR'da 153 kilo eroin ele geçirildiğini duyurdu.

3 Eylül 2023 Pazar   14:22:26

Kerkük'te sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Irak'ın Kerkük kentinde, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) destekçisi bir grubun, ordu kontrolündeki binanın KDP'ye teslim edilmesine karşı çıkanların kapattığı Erbil-Kerkük kara yolunun açılması talebiyle düzenlediği protesto sonrası, çıkan olaylar nedeniyle dün ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

3 Eylül 2023 Pazar   14:15:12

Samsun’da sel! Metrekareye 103 kilo yağış düştü mahsur kalan 4 kişi yüzerek kurtuldu!

Meteoroloji ve AFAD uyardı… Günlerdir beklenen yağış, etkisini artırdı. Samsun'da gece saatlerinden itibaren devam eden şiddetli yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı… Metrekareye 103 kilo yağış düşerken alt geçitte mahsur kalan 4 kişi yüzerek kurtulmayı başardı. İşte hayatı felç eden yağış ile ilgili detaylar…

3 Eylül 2023 Pazar   13:29:24

Taze anne kızını paylaştı

2 ay önce anne olan Aslı Enver, kızı Elay'la olan karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Enver'in minik kızına yorum yağdı.

3 Eylül 2023 Pazar   13:10:02

Adana’da 12 kesilmiş eşek bulundu! Mide bulandıran görüntüler!

Adana'da iğrenç bir olay yaşandı. Bir depoda kaçak at ve eşek kesildiğine dair ihbar alındı. Adrese baskın yapan ekipler korkunç bir manzarayla karşılaştı.

3 Eylül 2023 Pazar   12:44:16

Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan görüşmesi başladı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın davetine icabetle İran'a geldi. İkilinin görüşmesi, İran Dışişleri Bakanlığı’nda başladı.

3 Eylül 2023 Pazar   12:41:42

Bağcılar'da 6 PKK destekçisi yakalandı

İstanbul Bağcılar'da PKK silahlı terör örgütü propagandası yapan 9 şahsın yakalanmasına yönelik Bağcılar ve Küçükçekmece’de 10 ayrı adrese düzenlenen operasyonda şüphelilerden 6'sı yakalandı.

3 Eylül 2023 Pazar   12:38:08

CHP yalanladı Mahpeyper belgeledi! Danışmanlık oyunu Kılıçdaroğlu'nun elinde patladı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan karşısında girdiği tüm seçimleri kaybeden ve koltuğu bırak diyenlere kulağını tıkayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yine partililerinin tepkisini çeken bir karara imza attı. Kılıçdaroğlu, kadın ve aile politikaları konusunda çalışma yapmak üzere Perinaz Mahpeyker Yaman'ı 'Genel Başkan Danışmanı' olarak atadı. Ancak Yaman'ın sosyal medya Kılıçdaroğlu'na ve Atatürkçü seçmene hakaretlerde bulunduğu ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'na da 'Zavallı, hain ve kanı bozuk' diyen Perinaz Mahpeyker Yaman'ın danışman yapılması tepkileri de beraberinde getirdi.

3 Eylül 2023 Pazar   12:18:58

TEKNOFEST, son gün etkinlikleriyle devam ediyor

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in son gününde aktiviteler, yarışmalar ve hava gösterilerinin yapılması planlanıyor.

3 Eylül 2023 Pazar   11:33:22

Metrekareye 132 kilogram yağış düştü: Giresun'da cadde ve sokaklar göle döndü

Giresun'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Şehir merkezinde etkili olan sağanak nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nun liman ve Keşap durağı mevkilerinde su birikintisi oluştu. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kentte etkili olan sağanakta, metrekareye 132 kilogram civarında yağış düştüğünü söyledi. Ordu ve Trabzon yönlerine bir süre ulaşıma kapanan yol, yapılan çalışmaların ardından kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

3 Eylül 2023 Pazar   11:25:38

İki büyükşehir arası 3,5 saate düşecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: 7 milyon insan konforu yaşayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren hattına ilişkin açıklamalarda bulundu. Tamamlandığında iki büyükşehir arasındaki mesafenin 3 saat 30 dakikaya düşecek olan hatta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bakan Uraloğlu, "7 milyondan fazla insanımız doğrudan hızlı tren konforuyla kavuşacaktır" ifadelerini kullandı.

3 Eylül 2023 Pazar   10:57:03

FETÖ'ye İstanbul'da operasyon! 9 gözaltı

İstanbul'da terör örgütü FETÖ mensuplarının kaldığı "gaybubet evleri"ne yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.

3 Eylül 2023 Pazar   10:48:08

Yüzlerce arızanın üstesinden gelemeyen İBB: Yürüyen merdivenlere sabotaj yapılıyor

İstanbul'da her gün onlarca yürüyen merdiven ve asansörde yaşanan arızaların üstesinden gelemeyen İBB, suçu yürüyen merdivenleri durduran birkaç kişinin üzerine atarak 'sabotaj yapılıyor' dedi. Tekrar faaliyete geçirilmesi birkaç dakika alabilecek yürüyen merdivenlerin günlerce kapalı oluşuyla ilgili ise bir açıklama yapılmadı. Asansör ve merdivenlerin önüne konulan 'Servis dışı' tabelaları konusuna ise hiç girilmedi.

3 Eylül 2023 Pazar   10:28:58

CHP'li Fethiye Belediyesi, rant için oyun parkına göz dikti! Skandal karar büyük tepki çekti

CHP'li Fethiye Belediyesi, Ölüdeniz'de turizmin cazibe merkezinde yer alan içinde lunaparkın olduğu alanı ranta kurban etmek istedi. Yaklaşık 250 milyon lira değerindeki 8 dönümlük araziyi kat karşılığı ihaleye çıkarmak için meclis gündemine aldı. Yerel seçimlere kısa süre kala belediyenin bu skandal kararı tepki çekti. Sosyal medyadan da gelen tepkiler üzerine karar meclis toplantısında görüşülerek oy birliğiyle Ekim ayına ertelendi.

3 Eylül 2023 Pazar   10:02:03

Bursa'daki orman yangını kontrol altına alındı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan saatler süren müdahalesi sonunda kontrol altına alındı.

3 Eylül 2023 Pazar   09:44:14

 1  2