Haber Arşivi

BM'den İsrail'in öldürdüğü Filistinli bebek için soruşturma talebi

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria’da başından vurarak ağır yaraladığı 2 yaşındaki Filistinli Muhammed et-Temimi'nin hayatını kaybetmesinin ardından "tam soruşturma" talep etti.

6 Haziran 2023 Salı   02:50:38

Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atandı, Kılıç'a Büyükelçilik unvanı verildi

6 Haziran 2023 Salı   02:44:03

Genelkurmay Başkanlığına Musa Avsever atandı

İletişim Başkanlığı, Genelkurmay Başkanlığına Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in atandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Avsever mevcut görevi uhdesinde kalmak suretiyle yerine bir isim atanıncaya kadar Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirilmiştir." denildi. Avsever, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında 2. Kolordunun Komutanı olarak emrindeki birliklerle darbe girişiminin karşısında olduğunu, İstanbul'daki darbecilere karşı intikale hazır bulunduğunu bir televizyon kanalına bağlanarak beyan etmişti.

6 Haziran 2023 Salı   01:55:40

Demet Şener sezonu Bodrum'da açtı...

Ünlü isimleri havaların ısınmasıyla birlikte soluğu popüler tatil bölgelerinde alıyor. Eski manken Demet Şener, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı iş insanı Tolga Arman ile önceki gün Bodrum’da objekltiflere yansıdı.

6 Haziran 2023 Salı   01:53:23

Eylül Öztürk yeni yaşını kutladı...

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, yeni yaşını geçtiğimiz akşam evinde ailesiyle ve dostlarıyla birlikte kutladı. Eşi için mütevazı bir organizasyon hazırlayan iş insanı Barış Kenan Özkan, eşine sürpriz yaptı.

6 Haziran 2023 Salı   01:51:38

Hande Erçel'in pozlarına rekor beğeni!

İş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Hande Erçel, yeni karelerini 30.7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. 29 yaşındaki ünlü ismin kareleri henüz bir saat bile olmadan 600 bine yakın sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenildi.

6 Haziran 2023 Salı   01:47:13

Nurhan Damcıoğlu hayatını kaybetti...

Türk kantocu ses sanatçısı; tiyatro ve sinema oyuncusu Nurhan Damcıoğlu, 82 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle yaşadığı İzmir'de hayatını kaybetti. Acı haberin ardından Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla Nurhan Damcıoğlu'na veda etti.

6 Haziran 2023 Salı   01:41:46

Iki Otomobilin Çarpismasinda 5 Kisi Yaralandi

Usak’ta iki otomobilin çarpistigi trafik kazasinda 5 kisi yaralanarak çevre hastanelere kaldirildi.

6 Haziran 2023 Salı   01:25:45

CHP'li Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na karşı 'ayaklanma' çağrısı: Mevzu memleket ise koltuk teferruattır

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, istifa çağrılarına kulak tıkayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. CHP'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) Ekrem İmamoğlu'na bir mesaj verdiğini söyleyen Özcan, "Bu liste bir hodri meydan çıkışıdır, bir resttir. Ben bu resti görüyorum. Mevzu memleket ise koltuk teferruattır" ifadeleriyle parti içi 'ayaklanmanın' sinyalini verdi.

6 Haziran 2023 Salı   01:18:56

Diyarbakir'da Yikimi Yapilan Agir Hasarli Binanin Bir Kismi Kendiliginden Çöktü

Kahramanmaras merkezli depremlerden sonra Diyarbakir’da agir hasar alan 8 katli bina, cumartesi günü yikimina baslandiktan sonra aksam saatlerinde kendiliginden çöktü. Daha öncesinden güvenlik seridinin çekildigi alanda kimsenin bulunmadigi ve yaralananin olmadigi ögrenildi.

6 Haziran 2023 Salı   01:15:45

CHP yandaşı Fatih Portakal: İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında sabah kahvaltısı sonrası ipler atılmış

Bugüne kadar 12 seçim kaybeden fakat koltuğunu bırakmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kendi tabanından gelen tepkiler dinmiyor. CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmede, 'baba-oğul' ilişkisinin noktalandığını ve iplerin atıldığını öne sürdü. İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na karşı bayrak açabileceğini belirten Portakal, "Kılıçdaroğlu delege yapısını uzun yıllardır konsolide ettiği için kazanması zor ihtimal." diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nu diktatör olmakla itham eden Portakal, İmamoğlu'nun parti kurma çalışması yaptığını da dile getirdi.

6 Haziran 2023 Salı   00:59:12

Ankara'da Trafik Kazasi Açiklamasi 1 Ölü

Ankara’nin Gölbasi ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda bir kisi öldü, bir kisi ise agir yaralandi.

6 Haziran 2023 Salı   00:44:17

ISIAK Ve Ihlas Vakfi Emir Sultan Erkek Ögrenci Yurdu Tarafindan Yil Sonu Programi Düzenlendi

Istanbul Islami Ilimler Akademisi ve Ihlas Vakfi Emir Sultan Erkek Ögrenci Yurdu tarafindan yil sonu programi düzenlendi. Programda ögrenciler, ilahi okudu ve drama oyunu sergiledi.

6 Haziran 2023 Salı   00:44:16

Konya'da Dagda Bilinci Kapali Bulunan Sahis Yasam Mücadelesini Kaybetti

Konya’nin Beysehir ilçesinde mantar toplamak için çiktigi daglik alanda kaybolduktan sonra bilinci kapali olarak sag bulunan 59 yasindaki Rafet Aslanci, hastanede 13 gündür devam eden tedavi sürecinde hayata tutunamadi.

6 Haziran 2023 Salı   00:43:46

Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'teki provokasyonuna skandal savunma: Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak görmüyorum

Seçim mağlubiyetinin etkisinden kurtulamayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenindeki provokasyonunu skandal sözlerle savundu. CHP yandaşı gazeteci İpek Özbey'e verdiği röportajında, "Bir parti genel başkanı gelince neden ayağa kalkayım" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı sadece "parti genel başkanı" olarak gördüğünü belirtti.

6 Haziran 2023 Salı   00:37:52

Köycegiz'de Göl Temizligi Etkinligi Yapildi

Mugla’nin Köycegiz ilçesinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle göl temizligi etkinligi yapildi.

6 Haziran 2023 Salı   00:30:15

Savunma Sanayii, Genelkurmay Baskanligi Ve Istanbul Valiligine Yeni Atamalar Yapildi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Savunma Sanayii Baskanligina Haluk Görgün’ü, Genelkurmay Baskanligina Kara Kuvvetleri Komutani Orgeneral Musa Avsever’i ve Istanbul Valiligine Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadi.

6 Haziran 2023 Salı   00:24:45

Kamyonet Ile Otomobilin Çarpistigi Kazada 1 Kisi Öldü, 4 Kisi Yaralandi

Afyonkarahisar’da kamyonet ile otomobilin çarpistigi kazada 1 kisi öldü, 4 kisi de yaralandi. Kazada savrulan kamyonet reklam tabelasina çarparak durabildi.

6 Haziran 2023 Salı   00:11:52

Tavsanli'da Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatini Kaybetti

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu sürücü hayatini kaybetti.

6 Haziran 2023 Salı   00:11:51

Altay'da Baskan Ayhan Dündar Güven Tazeledi

Altay Spor Kulübü’nde yapilan Olagan Genel Kurul sonrasinda seçime tek aday olarak giren mevcut baskan Ayhan Dündar, 282 oy alarak yeniden baskan seçildi.

6 Haziran 2023 Salı   00:00:51

Enner Valencia, Ekvador Milli Takimi'na Davet Edildi

Fenerbahçeli forvet Enner Valencia, Ekvador Milli Takimi’nin aday kadrosuna davet edildi.

6 Haziran 2023 Salı   00:00:50

 1  2  ...  36  37