Haber Arşivi

Avrupa Konseyi'nden Türkiye'ye skandal Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala üzerinden 'üyelikten çıkarma' tehdidi

Batı, terör tutuklusu Selahattin Demirtaş ve Gezi olaylarının finansörü Osman Kavala üzerinden bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı. Geçtiğimiz yıl Demirtaş ve Kavala için güzellemeler yaparak 'serbest bırakma' çağrısı yapan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) ardından şimdi de Avrupa Konseyi devreye girdi. Konsey, Demirtaş ve Kavala'nın serbest bırakılmaması halinde Türkiye'yi üyelikten ihraç tehdidinde bulundu.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:59:37

Usak'ta Kadin Konuk Evi Ve Çocuk Evleri Sitesi'ndeki Gida Zehirlemesi

Usak Valisi Turan Ergün, Kadin Konuk Evi ve Çocuk Evleri Sitesi’nde yedikleri yemek sonrasi gida zehirlenmesi süphesiyle hastaneye kaldirilan 5 kadinin taburcu edildigini, taburcu olan bazi çocuklarin tedbir amaçli hastaneye geri getirildigini açikladi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:50:21

Belediye Baskani Ahmet Cin Açiklamasi 'Ilk Olmanin Da Bir Heyecani Ve Mutlulugu Var'

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasinda Bodrumspor’un 2-1 yenerek Süper Lig’e çikan Pendikspor’u tebrik eden Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin, "Ilk olmanin da bir heyecani ve mutlulugu var" dedi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:50:20

BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan'dan Hakan Fidan'a tebrik

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid Al Nahyan, Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen Hakan Fidan'ı kutladı.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:46:27

Turgutlu'da Çakan Simsekler Geceyi Aydinlatti

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde aksam saatlerinde baslayan gök gürültülü saganak yagis sirasinda çakan simsekler geceyi aydinlatti.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:45:19

Pendikspor Takimindan Basin Toplantisinda Sulu Kutlama

Off Final müsabakasinda Bodrumspor’u 2-1 maglup ederek, Süper Lig’e yükselen Pendikspor’da teknik direktör Osman Özküylü, “Biz oyuncularimizla beraber bize verilen imkanlari en iyi sekilde kullanarak bu takimi bugün Süper Lig’e çikarma mutlulugunu yasiyoruz. Çok mutluyum, gururluyum” dedi. Basin toplantisinin yapildigi salona aniden su siseleriyle giren Pendiksporlu futbolcular, Özköylü’yü islatarak kutlamalarini burada da sürdürdü.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:44:50

Tunus'ta Kaybolan Askeri Helikopterdeki 4 Asker Öldü

Tunus Savunma Bakanligi, irtibatin kesildigi askeri helikopterin denize düstügünü ve helikopterde bulunan 4 mürettebatin hayatini kaybettigini açikladi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:42:20

ABD Baskani Biden, Ingiltere Basbakani Sunak Ile Bir Araya Geldi

ABD Baskani Joe Biden ile Ingiltere Basbakan Rishi Sunak Beyaz Saray’da bir araya geldi. Görüsmede, ABD ve Ingiltere arasinda yapay zeka ve diger ekonomik ve ticari iliskiler gibi konularda gelecekteki isbirligini planlayan “Atlantik Deklarasyonu"nu imzalandi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:39:50

Bodrumspor Finalde Kaybetti

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasinda Bodrumspor ile Pendikspor Akhisar Stadyumu’nda karsi karsiya geldi. Bodrumspor’u 2-1 maglup eden Pendikspor, Samsunspor ve Çaykur Rizespor’un ardindan Süper Lig’e yükselen üçüncü takim oldu.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:24:19

Ögrenciler, Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni Gezdi

Kusadasi Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, Kusadasi Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencilerini agirladi. Merkezi gezen çocuklar, veterinerlerden sokak hayvanlarinin bakimi ve saglik durumu hakkinda bilgi aldi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:16:19

CHP yandaşı Fatih Portakal: Mansur Yavaş da Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Ekrem İmamoğlu'na destek veriyor

CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı CHP içerisinde başlattığı 'değişim' çağrısına, Mansur Yavaş'ın da destek verdiğini ifade etti. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'ndan taraf olanları isim isim duyuran Portakal, "Ankara'da Mansur Yavaş'ın İmamoğlu ile birlikte yürüyeceği söyleniyor." dedi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:15:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Lig'e yükselen Pendikspor'a tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'e yükselen Pendikspor'u tebrik etti. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan mesajında, "Spor Toto Süper Lig’e yükselen Pendikspor’u, taraftarını ve tüm Pendikli vatandaşlarımızı tebrik ediyor, yeni sezonda mücadele edecek tüm takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:13:20

Zimmetine Para Geçiren Hastane Personeli Tutuklandi

Karabük’te zimmetine para geçiren hastane personeli tutuklandi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:11:20

Didim'de Trafik Kazasi Açiklamasi 4 Yarali

Aydin’in Didim ilçesinde iki otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 4 kisi yaralandi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:08:51

Burdur'da Saganak Sele Neden Oldu, Is Yerleri Sular Altinda Kaldi

Burdur’un Gölhisar ilçesinde aniden bastiran saganak derelerin tasmasina neden oldu, is yerleri sular altinda kaldi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:08:50

Kavsakta Yasanan Kaza Trafigi Kilitledi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iki aracin kavsakta çarpismasi neticesinde caddede uzun araç kuyruklari olustu.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:06:20

Altin Safran Festivali'nin Mesalesi Yakildi

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bu yil 24. kez kapilarini açan Uluslararasi Altin Safran Belgesel Film Festivali çerçevesinde kortej yürüyüsü ile festival mesalesi yakildi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:03:50

Bakan Osman Askin Bak'tan Pendikspor'a Tebrik

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Spor Toto 1. Lig Play-off finalinde Bodrumspor’u yenerek Spor Toto Süper Lig’e yükselen üçüncü takim olan Pendikspor’u tebrik etti.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:01:20

Saffet Akyüz Açiklamasi 'Bir Konuyla Ilgili 15 Yil Çalisirsan Uzman Oluyorsun Ama Futbolda 15 Yil Sonra Çirak Oluyorsun'

Türkiye Profesyonel Futbolcular Dernegi (TPFD) Baskani Saffet Akyüz, aktif futbol yasantisini sonlandiran sporcularin yasadigi sikintilara dikkat çekerek, “Bir sistemde bir konuyla ilgili 15 yil çalisirsan uzman oluyorsun ama futbolda 15 yil sonra çirak olarak disari çikiyorsun” dedi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:01:19

Pentagon, Çin'in ABD'yi Gözetlemek Için Küba'ya Üs Kuracagi Iddiasini Yalanladi

ABD Savunma Bakanligi (Pentagon), ABD basininda çikan Çin’in ABD’yi gözetlemek için Küba’ya üs kuracagina yönelik iddiayi yalanladi.

8 Haziran 2023 Perşembe   23:00:49

Süper Lig'e Yükselen Pendikspor Kupasini Coskuyla Kaldirdi

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasinda Akhisar’da Bodrumspor’u 2-1 maglup ederek, Süper Lig’e yükselen Pendikspor, maç sonrasi düzenlenen törenle kupasini aldi.

8 Haziran 2023 Perşembe   22:58:19

90 Kadin Üreticiye 2 Bin Saman Balyasi Dagitildi

Mugla Tarim ve Orman Müdürlügüne ait Milas ilçesindeki 103 dönüm arazide Yem Bitkisi Yetistiriciligi projesi çerçevesinde yetistirilen tritikale ve lenox karisik yesil ot hasadi yapildi. Verimin iyi oldugu tarladan yaklasik 45 tona yakin ürün elde edildi. 2 bin saman balyasi yapilarak bunun tamami ‘Kadin Dayanismasi ile Koyun Yetistiriciligi’ projesi çerçevesinde Milas ilçesinde destek alan 90 kadin üreticiye ve yangindan etkilenen mahalle muhtarliklarina dagitildi.

8 Haziran 2023 Perşembe   22:53:19

Lise Ögrencilerinin Performansi Hayran Birakti

Van Güzel Sanatlar Lisesi ögrencilerinin yilsonu etkinlikleri çerçevesinde verdigi konser, izleyicileri hayran birakti.

8 Haziran 2023 Perşembe   22:45:19

Çarsamba'da Sokak Hayvanlarina 'Geçici Bakim Merkezi'

Çarsamba Belediyesi sokak hayvanlarinin daha iyi sartlarda yasayabilmesi için ilçeye ‘Geçici Barinma Merkezi’ yapiyor. Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Her canlimiz bizim için çok degerli, tam donanimli hayvan barinagimiz için çalismalara basladik, ilçemize simdiden hayirli olsun” dedi.

8 Haziran 2023 Perşembe   22:42:49

Şişli'deki AVM'de LGBT skandalı: Toplumu zehirleyen propaganda terör boyutuna ulaştı

Şişli'de bulunan bir AVM'de LGBT'liler için tuvalet açıldı. Erkek, kadın ve engelliler için tuvaletlerin olduğu bölümde ayrıca LGBT'nin sembolü olan gökkuşağının başka bir kapıda yer aldığı görüldü.

8 Haziran 2023 Perşembe   22:39:02

 1  2  ...  37  38