Haber Arşivi

Ülkeyi karıştıran olayda yeni gelişme: Trump hakkındaki 'gizli belgeler'e ilişkin dava dosyası kamuya açıklandı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın malikanesinden çıkan "gizli belgeler" soruşturması kapsamındaki dava dosyası kamuya açıklandı. Ortaya çıktığı günden bu yana ülkenin gündem maddesi haline gelen olay ile ilgili kamuya açıklanan 49 sayfalık dava dosyasında, Trump'a karşı aralarında "ulusal savunma bilgilerinin kasıtlı olarak saklanması" dahil 37 suçlama yöneltildi.

10 Haziran 2023 Cumartesi   01:11:37

Kastamonu'da 'Türk Dünyasi Günleri' Etkinlikleri Devam Ediyor

Kastamonu Belediyesi tarafindan organize edilen Türk Dünyasi Günleri etkinliklerinin açilis programi yapildi. Törene katilan MHP Genel Baskan Yardimcisi Kamil Aydin, hep birlikte Türk devletlerinin ulu çinarin gövdeleri gibi bir millet olduklarini söyledi.

10 Haziran 2023 Cumartesi   01:11:21

Ezine'de Zincirleme Trafik Kazasi

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde 4 aracin karistigi maddi hasarli trafik kazasi meydana geldi. Kazada can kaybi yada yarali olmadigi bildirildi.

10 Haziran 2023 Cumartesi   01:11:20

Erzurum'da Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Duvara Çarparak Durabildi Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Erzurum’da gece yarisi meydana gelen trafik kazasinda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil elektrik trafosuna çarptiktan sonra duvara çarparak durabildi. Kazada 1 kisi hayatini kaybetti, 1 kisi de yaralandi.

10 Haziran 2023 Cumartesi   01:02:50

Fatih'te Binada Korkutan Yangin

Fatih’te metruk binada çikan yangin panige yol açti. Yan binaya siçrayan Yangin itfaiyenin yogun çalismasi sonucu söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadi. Ekipler yanginin çikis nedeni ile ilgili çalisma baslatti.

10 Haziran 2023 Cumartesi   01:00:20

Kılıçdaroğlu 'neden istifa etmediniz' sorusunu gözyaşlarıyla yanıtladı: Ağır bir yenilgi almadık ki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerde uğradığı bozgundan 12 gün sonra ekran karşısına çıktı ve kendisine yöneltilen 'neden istifa etmediniz' sorusuna kaçamak yanıt verdi. "Bu toplumun yarısı demokrasiden yana oy kullandı." diyen Kılıçdaroğlu, "Yaptıklarımdan pişmanlık duymuyorum. Ben gidip de adayım demem. CHP Genel Başkanları için adaylık çok önemli değildir, birinci öncelik ülkemiz ikinci önceliğimiz partimiz üçüncü de genel başkanlıktır." diye konuştu. Vekil ve cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki sonuçların 'ağır bir yenilgi' olmadığını söyleyen CHP lideri, "Ortaya çıkan tabloyu ağır yenilgi olarak kabul etmek doğru değil." diye konuştu.

10 Haziran 2023 Cumartesi   00:56:10

Sakarya'da Cip Ile Çarpisan Panelvan Devrildi Açiklamasi 2 Yarali

Sakarya’nin Sapanca ilçesinde cip ile çarpisan panelvan devrildi. Meydana gelen kazada 2 kisi yaralandi.

10 Haziran 2023 Cumartesi   00:43:50

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na: Belediye başkanlarının birinci önceliği hizmet etmektir siz buraları bırakın başka işlerle uğraşın olmaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerde aldığı yenilgi sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisini hedef alan 'değişim' çağrısına yanıt verdi. "Belediye başkanlarının birinci öncelikleri seçildikleri beldeye hizmet etmektir" diyerek İmamoğlu'nun olası adaylığına karşı çıkan CHP lideri, "Halk onları kendilerine hizmet etsin diye seçti. Siz buraları bırakın başka işlerle uğraşın, olmaz" ifadelerini kullandı.

10 Haziran 2023 Cumartesi   00:35:58

Ünlü Sarkici Ceylan Ertem Safranbolu'da Sahne Aldi

Ünlü sarkici Ceylan Ertem, UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde sahne aldi.

10 Haziran 2023 Cumartesi   00:27:19

Kontrolden Çikan Otomobil Sokagin Ortasina Yan Yatti

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesiyle kontrolden çikan otomobil, sokak ortasinda yan yatarak durabildi. Sürücü, kazayi burnu bile kanamadan atlatti.

10 Haziran 2023 Cumartesi   00:13:50

Texas, Meksika Sinirina Göçmenler Ve Kaçakçilar Için Yüzen Bariyer Koyacak

ABD’nin Texas eyaletinde yeni sinir güvenligi yasasi ile Meksika sinirindaki Rio Grande Nehri üzerine uyusturucu ve silah kaçakçilari ile göçmenlerin geçisini önlemek amaciyla yüzen bariyerler konulacak.

10 Haziran 2023 Cumartesi   00:13:49

Canlı yayında yapay zekaya sordular! LGBT aile yapısını tehdit ediyor mu? Yapay zekadan olay cevap!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ‘Ne Var Ne Yok’ programında yapay zekaya sorular soruldu. Yapay zekadan alınan cevap herkesi şaşırttı...

10 Haziran 2023 Cumartesi   00:07:24

 1  2  ...  24  25