Haber Arşivi

Uzungöl'ün En Büyük Sorunu Imar Plani

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan ve son yillarda kaçak yapilasma nedeniyle elestirilerin hedefi olan Trabzon’un Çaykara ilçesindeki Uzungöl, yillardir bir türlü çözülemeyen imar planinin hayata geçirilmesini bekliyor. Uzungöl’de çarpik yapilasmanin kontrol altina alinabilmesi için yeni bir imar planinin sart oldugu kaydedildi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:24:19

Menemen'de Çevre Yürüyüsü

1-7 Haziran tarihleri arasinda kutlanan Türkiye Çevre Haftasi çerçevesinde, ülke genelinde es zamanli olarak düzenlenen “81 Ilde 81 Milyar Adim Çevre Yürüyüsü” Menemen’de de gerçeklestirildi. Menemen Belediyesi Gölpark Tesislerinde düzenlenen ve büyük ilgi gören yürüyüse Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, esi Filiz Pehlivan ile birlikte katildi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:24:18

Levent Yüksel Açiklamasi Benim Adima Ilk Sarkiyi Sezen Aksu Yazdi

Pop müzik sarkicisi Levent Yüksel, Bursali hayranlarina sarkilariyla unutulmaz bir gece yasatti. Birbirinden özel sarkilarini Bursalilar için seslendiren Levent Yüksel, ‘Benim adima ilk sarki yazan kisi Sezen Aksu’dur. Onun bana yazdigi ‘Hayat Zaten Zor’ sarkisini seslendirelim’ dedi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:23:48

Nilüfer'i kahreden ölüm!

Ünlü şarkıcı Nilüfer, aldığı ölüm haberi ile yıkıldı. Nilüfer, eski sevgilisi karikatürist Latif Demirci'nin vefat haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ünlü şarkıcı, "Canım Latif Demirci'yi kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:22:23

Insaat Ustasi Hurda Malzemelerden Otomobil Yapti

Kütahya’nin Hisarcik ilçesi Dereköy’de oturan insaat ustasi Mustafa Kalkan, atik haldeki malzemeleri kullanarak “ Dereköy" adini verdigi otomobili yapti.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:21:19

Kütahya'da Is Yerine Ates Açan Saldirganlar Yakalandi

Kütahya’da is yerine ates açan 5 saldirgan yakalanirken, olayda kullanilan 3 tabanca, 1 tüfek, 1 kuru siki tabanca ele geçirildi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:21:18

Iki Grup Arasinda Çikan Kavgada Ortalik Savas Alanina Döndü

Kütahya’da iki grup arasinda çikan kavgada ortalik savas alanina döndü.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:20:18

Hesap Ödemeyen Gençleri Sokak Ortasinda Dövdüler Açiklamasi O Anlar Kamerada

Esenyurt’ta bir restoranda fazla geldigini iddia ederek hesabi ödemeyen 4 arkadasla korumalar arasinda kavga çikti.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:19:48

Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı'dan radikal karar!

Fırat Albayram ve eşi Ceyda Kasabalı son dönemde YouTube üzerinden yayınlarıyla gündeme geliyorlar. Oyuncu olan çift, YouTube'de Noluyo Ya adını verdikleri kanallarında yayın yapıyorlar. Fırat Albayram ve eşi Ceyda Kasabalı'dan radikal bir karar geldi. Her şeyi geride bırakan çift, başka bir mesleğe yöneldi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:19:09

Daha Temiz Ve Yesil Bir Emet Için Belediye Ekipleri Sahada

Emet Belediyesi Park Bahçeler Amirligi bünyesinde görevli tüm isçilerin katilimi ile baslatilan genel çevre düzenleme ve bakim, temizlik çalismalari devam ediyor.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:18:49

Hirsizlardan Ses Sistemini Kurtardigina Sevindi, Geri Döndügünde Cüzdaninin Çalindigini Fark Etti

Esenyurt’ta hirsizlar, bir dükkandan ses sistemini çaldiklari esnada isyeri sahibiyle göz göze geldi. Sahislarin pesinden kosarak kamyonete atlayan dükkan sahibi, çalinan esyasini almak isterken 1’i kadin 4 kisinin oldugu kamyonette darp edildi. Çevredekilerin yardimiyla hirsizlardan kurtularak 5 bin liralik ses sistemine kavustuguna sevinen is yeri sahibi, bu sefer de içinde 900 lira olan cüzdanini çaldirdigini fark etti. Yasanan o sira disi hirsizlik anlari ise anbean güvenlik kamerasina yansidi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:18:48

Nur Fettahoğlu'ndan Kerem Bürsin yorumu

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'na Kerem Bürsin'in yurt dışındaki oyuncular için "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" sözleri soruldu. Nur Fettahoğlu, Kerem Bürsin'in sözleri hakkında "Açıklaması arkadaşlarımız için biraz sert olmuş" yorumunda bulundu.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:17:02

Feci Olay Açiklamasi Minibüsün Ezdigi 5 Yasindaki Çocugun Idrar Kanali Koptu

Esenyurt’ta servis minibüsü 5 yasindaki çocugun üzerinden geçti. Legen kemigi kirilan, idrar kanali kopan çocuk gerçeklestirilen zorlu operasyonla sagligina kavustu. Operasyonu gerçeklestiren Çocuk Cerrahisi Uzmani Dr. Özgür Kuzdan, “Idrar kanalinin kopmasi çok sik gördügümüz bir sey degil, kopan bölümü bagladik, bu da hem bizim için hem çocuk için bir sansti. Basarili olmasaydi ömür boyu ciddi sikintilar yasayacakti muhtemelen ve idrar yapamayacakti” dedi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:16:48

Emet'te Sanatçilar Onuruna Yemek Verildi

Emet Kaymakamligi ve Emet Belediyesince olusturulan kutlama komitesince Sera Kütahya AVM ve Emet’te açilan Emetli sanatçilar ve el sanatlari sergisine katilan sanatçilar onuruna yemek verildi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:16:19

Kütahya'da Hirsizlik Zanlisi Tutuklandi

Kütahya’da bir araçtan teyp ve cep telefonu ile evden laptop ve ziynet esyasi çaldigi iddiasiyla yakalanarak gözaltina alinan zanli tutuklandi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:16:18

İstanbul’da 1685 düzensiz göçmen yakalandı

İstanbul’da kaçak göçmenlere yönelik yapılan denetimlerde 1685 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere geri gönderim merkezine gönderilecek.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:14:27

Dünya Çevre Günü'nde Çöpkaparlardan Isik Ve Hologram Gösterisi

Istanbul Bogazi’ndaki yüzey atiklarini toplamak için Kadiköy, Karaköy, Eminönü, Asiyan, Ortaköy ve Galataport bölgelerine yerlestirilen çöpkaparlar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde isik ve hologram gösterisine imza atti.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:13:50

Izmir'de Sinema Için Is Birligi

Yasar Üniversitesi Film Tasarimi Bölümü, ögrencilerini sektöre hazirlamak adina Izmir Sinema Ofisi is birligine imza atti. Bagimsiz Film Yapimcilari için Is Plani dersi çerçevesinde, ögrenciler, 9 film projesi hazirlayarak kurum temsilcileri ve akademisyenlerden olusan jürinin karsisina çikarken birinci seçilen projeye ise Izmir Sinema Ofisi Kisa Film Yapim Danismanligi Ödülü verildi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:13:49

Esenyurt'ta Hesap Ödemeyen Gençleri Sokak Ortasinda Dövdüler Açiklamasi O Anlar Kamerada

Esenyurt’ta bir restoranda fazla geldigini iddia ederek hesabi ödemeyen 4 arkadasla korumalar arasinda kavga çikti. Gençler korumalardan sokak ortasinda tekme tokat dayak yerden, dehsete düsüren anlar cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:13:48

ABD, Rusya, İran ve Esed rejimi: Hepsi yine sahneye çıktı

Türkiye’nin, Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat ve Münbiç’i temizlemek için operasyon hazırlığı yapması, terör örgütü PKK/PYD’yle farklı gerekçelerle ilişki içerisinde olan tüm aktörleri hareketlendirdi. ABD, Rusya, İran ve Esed rejimi, harekatı sabote etmek için sahneye çıktı.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:09:36

Nazilli'de Saglik Çalisanlarindan Tiyatro Gösterisi

Aydin’in Nazilli ilçesinde Devlet hastanesi çalisanlari tiyatro gösterisi düzenledi. Acil servislerde yasananlari komedi tarzinda sahneye uyarlayan hastane personelinin gösterisi büyük begeni ile izlendi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:08:19

Dizginleri Eline Alan Baskan Erol'dan 'Gelenbe' Daveti

Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, alternatif turizmin kapisini aralayan Gelenbe Mesire Alani’na, dikkat çekmek için ilginç bir yöntem izledi. Küçük bir at çiftliginin de bulundugu mesire alaninda ata binen ve dizginleri eline alan Baskan Erol, vatandaslari yayla turizminin yeni adreslerinden olmaya aday Gelenbe’ye davet etti.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:03:18

3600 ek gösterge düzenlemesi için büyük gün: Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı Kararları ile ek gösterge düzenlemesi detaylarını açıklayacak

3600 ek gösterge ile ilgili memur ve emeklilerin uzun süredir beklediği gün geldi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası ek gösterge çalışmasını kamuoyuna detayları ile duyuracak. Başkan Erdoğan'ın açıklaması ile '3600 ek gösterge düzenlemesinden kimler yararlanacak?' 'Ek gösterge ile emekli maaşı ve ikramiyeleri ne kadar artacak?' soruları da yanıt bulmuş olacak.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:02:15

Beykoz Feel FEST Rüzgarinda Ödüller Sahiplerini Buldu

Birbirinden farkli spor aktivitelerinin gerçeklestirildigi Beykoz Feel FEST’te yapilan kosu yarisinda dereceye giren yarisçilara ödüllerini Beykoz Belediye Baskani Murat Aydin takdim etti.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:00:49

OSB Teknik Koleji'nde Mervenur Oktay Ve Beyza Dursun Yuvada Kaldi

OSB Teknik Koleji Gençlikspor, iç transferde Mervenur Oktay ve Beyza Dursun ile sözlesmelerini yeniledi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   09:00:48

 1  2  ...  38  39  40