Haber Arşivi

Almanya Disisleri Bakani Baerbock Açiklamasi 'Türkiye Vazgeçilmez Ortagimiz'

Almanya Disisleri Bakani Annalena Baerbock, Pakistan, Yunanistan ve Türkiye ziyareti öncesi yaptigi açiklamada, Türkiye’nin Almanya için vazgeçilmez bir ortak oldugunu belirterek, Almanya’da milyonlarca kisinin kalbinin Almanya ve Türkiye için attigini ifade etti.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:57:47

Ingiltere Basbakani Johnson Koltugunu Korudu

Ingiltere Basbakani Boris Johnson, Covid-19 kisitlamalari döneminde kurallari ihlal etmesi nedeniyle lideri oldugu Muhafazakar Parti milletvekilleri tarafindan yapilan güven oylamasini 211 milletvekilinin destegiyle kazandi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:54:17

Yeşilçam'ın Sultan'ından yıllar sonra gelen itiraf!

Fatih Kız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Türk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray, ‘'Tahsilimi tamamlayamadım. Bu da içimde hep ukde kaldı” dedi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:54:12

Çiller Açiklamasi'türkiye'nin Önüne Koyduklari O 6'Li Masa Ile Bir Yere Gitmenin Mümkün Olmadigini Biliyorum'

Eski Basbakan Tansu Çiller, Türkiye’nin önüne konulan 6’li masa ile bir yere gitmenin mümkün olmadigini söyledi. Çiller, "Türkiye yeter ki yanlis adimlar atarak kendine altili koalisyonlara, HDP’nin ipine bagli olarak bir çogunlugu zar zor elde etmelere; dogru dürüst bir kisinin çikip da adayim diyemedigi o iradeyi kendinde bulamadigi bir ortamda hangi iradeyle Türkiye’yi idare edecekler. Bütün bunlar beni kisaca dehsete düsürüyor" dedi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:49:17

Sinan Akçıl ile Müge Anlı aşk mı yaşıyor?

Ünlü televizyoncu Müge Anlı ile şarkıcı Sinan Akçıl aşk yaşadığı haberleri gündeme geldi. Geçtiğimiz gün görüntülenen Sinen Akçıl, Müge Anlı ile ilgili sorulara yanıt verdi. Akçıl, "Türkiye'de arkadaşlık yapmaktan çok gurur duyduğum nadir bulunan karakterlerden biri Müge... " dedi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:45:57

Masa Tenisinde Düzce Barosu Sampiyon Oldu

DÜZCE – Düzce Bahçesehir Spor Salonu’nda kuruluslar ve kurumlar arasi masa tenisi turnuvasi yapildi. Turnuvanin sampiyonu Düzce Barosu oldu.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:44:17

A Milliler, Litvanya'daki Ilk Antrenmanini Yapti

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’taki ikinci maçinda yarin deplasmanda Litvanya ile karsilasacak A Milli Futbol Takimi, bu ülkedeki ilk antrenmanini gerçeklestirdi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:41:19

Yavru Kedi Gider Borusunda Sikisti, Ekipler Seferber Oldu

Kocaeli’de gider borusuna sikisan yavru kediyi kurtarmak için ekipler önce kamerali cihazlarla yerini tespit etti ardindan kepçeyle bulundugu alani kazarak kurtardi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:41:18

Tansu Çiller Açiklamasi 'Türkiye'nin Önüne Koyduklari O 6'Li Masa Ile Bir Yere Gitmenin Mümkün Olmadigini Biliyorum'

Eski Basbakan Tansu Çiller, Türkiye’nin önüne konulan 6’li masa ile bir yere gitmenin mümkün olmadigini söyledi. Çiller, "Türkiye yeter ki yanlis adimlar atarak kendine altili koalisyonlara, HDP’nin ipine bagli olarak bir çogunlugu zar zor elde etmelere; dogru dürüst bir kisinin çikip da adayim diyemedigi o iradeyi kendinde bulamadigi bir ortamda hangi iradeyle Türkiye’yi idare edecekler. Bütün bunlar beni kisaca dehsete düsürüyor" dedi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:41:17

Bakan Koca 'Dünya Diyetisyenler Günü'nü kutladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Haziran Dünya Diyetisyenler Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Sağlıklı beslenme alışkanlığının kazanılmasında rolü büyük olan diyetisyenlerimizin 6 Haziran Dünya Diyetisyenler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:40:22

OSB'de Seçim Tarihi Belli Oldu

Kayseri 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hazirda bulunan yönetim ve denetim kurulu üyelerinin istifasinin ardindan yapilacak seçim tarihi 24 haziran 2022 olarak belirlendi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:37:17

Hedef 10 Bin Sporcu

DÜZCE – Düzce Belediyesi ve Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan ortaklasa düzenlenecek olan Yaz Spor Akademisi çocuklara kapilarini açiyor. Bu yil ki hedef 10 bin çocuga spor yaptirmak.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:34:17

İzmir’de yangın! Facianın eşiğinden dönüldü!

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir akaryakıt istasyonu ile apartman dairesi yakınında bulunan boş arazideki lastikler alev aldı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile istasyona ve dairelere sıçramadan söndürülerek facianın eşiğinden dönülen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:31:31

Konteynerle Duvar Arasinda Sikisarak Ölen Minik Yakup'un Amcasi Konustu

Kocaeli’de çöp konteynerinin kaymasiyla sokak merdiveni ile konteyner arasinda sikisarak hayatini kaybeden 3 yasindaki Yakup’un amcasi, "Yakup konteynere asilinca konteyner kaydi gitti. Yaralandi, basindan darbe aldi. 2-3 saat sonra da hayatini kaybetti" dedi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:27:47

Bozuk Yollara Belediye Eli Degiyor

Düzce Belediyesi kentin dört bir yaninda baslattigi asfalt çalismalarina bir yenisini daha ekledi. Servet Bucurgat caddesinde baslatilan asfalt kazima çalismalari Bolu caddesine tasindi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:27:18

Antalya'da Irmaga Giren DPÜ Ögrencisi Bogularak Hayatini Kaybetti

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) ögrencisi, Antalya’da bogularak hayatini kaybetti.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:27:17

Altin Fiyatlarindaki Artis Imitasyona Ragbeti Artirdi

Van’da imitasyon altina ilgi gün geçtikçe artiyor. Bu durumdan oldukça memnun olan takicilar, kuyumcuda 200-300 bin TL’ye satilan takilari imitasyon olarak 6-7 bin TL’ye tüketiciye sunuyor.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:24:17

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yilmaz Açiklamasi 'Türkiye, Israil Ve Azerbaycan Arasinda Güvenlik Anlasmasi Yapilmalidir'

Muhafazakar Yükselis Parti (MYP) Genel Baskani Ahmet Reyiz Yilmaz, "Türkiye, Israil ve Azerbaycan arasinda güvenlik anlasmasi yapilmalidir" dedi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:23:47

Çöpe atılan sebzeleri görüntüleyen vatandaştan isyan!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde arazi bakmaya giden bir kişi, çöpe atılan yüzlerce kilo sebzeyle karşılaştı. Ziyan edilen sebzeleri videoya kaydeden vatandaş, "Şu zor günler geçiren ülkemizdeki vatandaşların hakkını gasp etmek, çalmak, bunu buraya dökeceğinize bedavadan vatandaşa dağıtın bir hayra girin." ifadelerini kullandı.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:22:36

Kavgayi Ayirmaya Çalisan Polisi Biçakladi

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde çikan kavgaya müdahale eden polis memuru, saldirgan sahislari durdurmak isterken ekmek biçagiyla elinden yaralandi. Polisi yaralayan sahis gözaltina alindi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:20:47

Ankara'da Azerbaycan Sairi Ahmet Cavad'i Anma Konseri

Azerbaycan Milli Marsi’nin yazari ve Istiklal Sairi Ahmed Cavad dogumunun 130. yildönümünde “Inciler Dök, Gel Yoluna” adli konserle anildi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:20:17

Antalya'da Yönetici-Kiraci Tartismasinda Kan Akti Açiklamasi 1 Yarali

Antalya’da bir apartmanda çikan tartismada kiraci tarafindan biçaklanan yönetici, agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:17:17

Çakar, 'Memleketime Hizmet Etmeye Devam Edecegim'

DÜZCE – Düzce Üniversitesi Rektörü iken istifa eden Prof. Dr. Nigar Demir Çakar, düzenlenen veda programinda “Bu tören üniversitemizde veda töreni olarak kurgulansa da, Düzce’mizin bagrina bastigi bir evladi olarak, memleketime hizmete devam edecegim, Allah’in izni ile hiçbir zaman ödün vermedigim ahde vefa duygumla bu hikayeyi de mutlu sonla bitirecegim” dedi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:13:46

Dominik Cumhuriyeti Çevre Bakanı silahlı saldırı sonucu öldürüldü!

Dominik Cumhuriyeti Çevre Bakanı Orlando Jorge Mera, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:13:28

Izmir'de Camiden Korsan Müzik Yayini Yapan Süpheli Adli Kontrolle Serbest

Izmir’in Torbali ilçesinde geçtigimiz günlerde camilerin merkezi ezan sistemlerine girerek kisa süreli müzik yayini yaptigi süphesiyle gözaltina alinan sahis, islemlerinin ardindan adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

6 Haziran 2022 Pazartesi   23:10:49

 1  2  ...  39  40