Haber Arşivi

Yildirim Düstü Çoban Yaralandi, 63 Koyun Telef Oldu

Van’in Gürpinar ilçesinde yildirim çarpmasi sonucunda çoban yararlanirken, 63 küçükbas hayvan telef oldu.

26 Haziran 2022 Pazar   00:38:42

Ünlü Sanatçi Demet Akalin Zonguldak'ta Konser Verdi

Ünlü Pop Sanatçisi Demet Akalin Zonguldak’ta konser verdi. Kargo alaninda hayranlari ile bir araya gelen Akalin, söyledigi parçalarla unutulmaz bir aksam yasatti.

26 Haziran 2022 Pazar   00:32:42

İşte Alman DW'nin iki yüzlülüğü!

Türkiye'ye dair yaptığı algı çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen Alman medya kuruluşu Deutsche Welle'nin kadınları aşağılayan ve fuhuşa özendiren haberi sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Daha önce de benzer skandallara imza atan DW Türkçe'nin, söz konusu Almanya olunca başka, Türkiye olunca başka yaklaşımlar sergilediği görülüyor. Alman medya kuruluşu, Türkiye'de sosyal medya düzenlemesi ile ilgili yürütülen çalışmalar için "Türkiye'de internet özgürlüğü düzenleme kıskacında" başlığını kullanırken, Almanya'daki sosyal medya düzenlemesi çalışmaları ile ilgili "Alman Meclisi, sosyal paylaşım sitelerinde nefret içerikli paylaşımlarla mücadele konusunda daha sıkı sorumluluklar yükleyen yasayı onayladı." ifadesini kullandı. Alman medya kuruluşu, biyogaz konusunda da aynı politikayı izliyor.

26 Haziran 2022 Pazar   00:28:28

Kas'ta Hadise Rüzgari

Antalya’nin Kas ilçesinde geleneksel olarak her yil düzenlenen 23. Uluslararasi Likya Kas Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde sahne alan Hadise, sevenlerini costurdu. Hareketli sarkilari ve kivrak dansiyla yaklasik 1 saat sahnede kalan güzel sarkiciyi izlemek için vatandaslar alani doldurdu, sigmayanlar da teknelerden izledi.

26 Haziran 2022 Pazar   00:10:04

KKTC Anadolu Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) baskenti Lefkosa’da Anadolu Üniversite’nin mezuniyet töreni düzenlendi.

26 Haziran 2022 Pazar   00:10:03

 1  2  ...  21  22