Haber Arşivi

'Astana Süreci Kapsaminda Suriye'de Gözaltinda Tutulanlar Karsilikli Olarak Serbest Birakildi'

Disisleri Bakanligi, Astana süreci kapsaminda Suriye’de gözaltinda tutulanlarin karsilikli olarak serbest birakildigini açikladi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:23:06

İBB'nin 'Haliç' rezaleti! Haliç simsiyah oldu!

İBB Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda 'Altın Boynuz' olarak bilinen Haliç'in mavi sularının kahverengi renge bürünmesi gündem oldu. AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu "Ehil ellerde Haliç masmavi, ehil olmayan ellerde Haliç simsiyah. Haliç'te patlayan algler değil, Cumhuriyet Halk Partili İBB yönetimi oldu. Haliç'te patlayan altılı masanın İstanbul şubesi oldu. Lütfen gidin Haliç'i görün" dedi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:22:59

Selde Sürüklenen Karpuzlari Vatandaslar Kurtarmaya Çalisti

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde 20 dakika etkili olan yagis sele neden oldu. Asiri yagista sele kapilan karpuzlari vatandaslar kurtarmaya çalisti.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:21:04

Önce Lastigi Patladi, Sonra Alev Aldi

Kocaeli’nin Gebze ilçesi TEM Otoyolu’nda seyir halindeyken lastigi patlayan tir, alev alev yandi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:17:35

Baskan Özcan Açiklamasi 'Kentin Birçok Noktasinda Maddi Hasar Meydana Geldi'

Aydin’in Nazilli ilçesinde Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, siddetli yagislar nedeniyle kentin pek çok noktasinda maddi hasarin meydana geldigini ve dere yataklarindan tasinan rüsubatin ev ve is yerlerine doldugunu belirtti.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:17:34

Andrea Pirlo'dan Fatih Terim itirafı!

Futbol tarihinin en önemli futbolcularından birisi olan Andrea Pirlo, teknik direktörlük kariyerine Juventus'ta başlamıştı. Son olarak İtalyan devini çalıştıran Pirlo, bir yıllık aranın ardından Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ile anlaştı. İmza töreninde konuşan İtalyan teknik direktör, Fatih Terim ile ilgili de konuştu.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:14:38

Ukrayna Donetsk'te Pazar Yerini Vurdu Açiklamasi 3 Ölü, 18 Yarali

Ukrayna’nin Rus yanlisi ayrilikçilarin bulundugu Donetsk Halk Cumhuriyeti’ne düzenledigi topçu saldirisinda bir pazar yerini vurdugu ve saldirida 1’i çocuk toplam 3 kisinin hayatini kaybettigi, 18 kisinin de yaralandigi bildirildi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:13:36

Sultangazi'de Hirsizlar Göçmenlerin Evini Soydu, O Anlar Kamerada

Sultangazi’deki Afgan göçmenlerin kaldigi eve penceresinden içeriye giren hirsizlar, evdeki telefon ve bir miktar parayi çalarak kaçti. Yasanan hirsizlik anlari ise güvenlik kamerasina yansidi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:09:41

Ingiltere'de Temyiz Mahkemesi'nden Siginmacilarin Ruanda'ya Gönderilmesine Onay

Ingiltere’de Temyiz Mahkemesi, ülkeye yasa disi yollarla gelen siginmacilarin Ruanda’ya gönderilmesine yönelik planin devam etmesine karar verdi. Ilk kaçak göçmen kafilesinin yarin Ingiltere’den Ruanda’ya gönderilmesi planlaniyor.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:09:40

Bursa'da Site Bahçesinde 1.5 Metre Boyunda Yilan Yakalandi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde bulunan bir sitenin bahçesinde 1.5 metre uzunlugunda yilan, itfaiye ekiplerince yakalandi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:05:40

Mehmet Büyükekşi'den Ali Koç sorusuna yanıt!

TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi, "İnşallah çarşamba akşamı listemiz belli olur. En büyük görevlerimizden bir tanesi, kulüplerin mali dar boğazdan çıkmasına yardımcı olabilmek" dedi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:04:07

Vahsi Cinayetin Zanlisi Öldü

Manisa’nin Soma ilçesinde 22 yasindaki Özcan Eren’i öldürüp parçalara ayirarak iki farkli baraj gölüne atan Mehmet Tahta’nin cezaevinde kalp krizi geçirerek hayatini kaybettigi ögrenildi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   20:02:11

Dalgali Denize Giren 7 Üniversite Ögrencisinden Biri Hayatini Kaybetti

Kocaeli’nin Kandira ilçesinde dalgali denize girerek bogulma tehlikesi geçiren 7 üniversite ögrencisinden biri hayatini kaybetti.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:58:10

Gasp Ettikleri Araçla Husumetlisini Öldüren Zanlilar Tutuklandi

Konya’da gasp ettikleri araçla gittikleri husumetlisini tabancayla vurup öldüren ve kaçtiklari sirada bir köpegi de silahla vurarak öldüren 2 süpheli, çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:55:09

Ankara'da Etkili Olan Yagis Sonrasi Sincan Cezaevi Önü Göle Döndü

Ankara’nin Sincan ilçesinde etkili olan saganak yagis sonrasi Sincan Cezaevi önü göle döndü.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:54:41

Elazig'da Tarim Arazilerini Sel Vurdu

Elazig’da etkili olan saganak yagis sonrasinda yaklasik 400 dönüm tarim arazisini sel vurdu.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:54:40

Bakan Dönmez açıkladı: Sakarya Gaz Sahası tarihe geçecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Limanı'nda düzenlenen Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni'nde konuştu. Bakan Fatih Dönmez, "Sakarya Gaz Sahası, keşiften ilk üretime kadar dünyanın en hızlı yapılan deniz saha geliştirme projesi olarak tarihe geçecek. 2 bin 200 metre derinliği ve 170 kilometre uzunluğuyla burada dünyanın en derin ve en uzun deniz tabanı iletim sistemini inşa ediyoruz." dedi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:53:16

Adana'da Afetin Büyüklügü Havadan Görüntülendi

Adana’nin Kozan ilçesinde siddetli saganak sele neden oldu. Düzagaç Mahallesi’nde sel nedeniyle 3 araç hurdaya döndü, yollar kapandi. Asirlik ceviz ve çinar agaçlari sel sularinda sürüklendi. Büyük çapli maddi hasar meydana geldi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:51:10

'Hayali Ihracat' Sorusturmasinda 3 Tutuklama

Istanbul merkezli 9 ilde ’Hayali Ihracat’ sorusturmasi çerçevesinde gerçeklestirilen operasyonlarda yakalanan 14 gümrük memurundan 3’ü tutuklandi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:47:11

Ankara'da Sel Nedeniyle Dereye Düsen Aracin Çikarilma Ani Kamerada

Ankara’nin Altindag ilçesinde sel nedeniyle dereye düsen aracin çikarilma ani kameralara yansidi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:47:10

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Dördüncü Sondaj Gemisi'nin Adini Abdülhamit Han Olarak Açiklayalim'

Zonguldak’ta Karadeniz gazi denize ilk boru indirme ve kaynak töreninde konusan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, "Üç tarafi denizle çevrili ülke olarak Dogu Akdeniz’de mevcudiyetimizi hissettiriyoruz. Türkiye ve Kibris Türklerinin buradaki kaynaklar üzerinde var olan haklarini her platformda savunuyoruz. Ülkemizin bu durumdaki durusu süpheye yer birakmayacak sekilde net. Biz ne kimsenin hakkina el uzatiriz ne de haramilere hakkimizi yediririz. Bizim olanin zorbalikla, tehditle ayak oyunlariyla bizden kopartilmasina asla izin vermeyiz. Biz enerjiyi bir gerilim ve çatisma alani degil bölgesel isbirliginin anahtari olarak görüyoruz. Bu anlayisla bölgedeki aktörlerle isbirligi yollari gelistirmeye çalisiyoruz. Önümüzdeki temaslarin müspet neticelerini hep birlikte görmeye baslayacagiz. Türkiye’nin enerji arz güvenligi sorununu tamamen çözmüs bir ülke yapincaya denk mücadelemize devam edecegiz" dedi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:45:40

Disisleri Bakani Çavusoglu Evlat Nöbetindeki Ailelerle Bir Araya Geldi

Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, bin 15 gündür HDP Diyarbakir Il Baskanligi önünde evlat nöbeti tutan ailelerle bir araya gelerek tek tek çocuklarinin nasil kaçirildigini dinledi. Bakan Çavusoglu, “PKK ile YPG arasinda hiçbir fark yoktur. Ikisi ayni terör örgütüdür. Biz onlara sunu söylüyoruz. Kürtlerin haklarinin ne oldugunu ögrenmek istiyorsaniz, hangi hakki istediklerini duymak istiyorsaniz gelin burada Diyarbakir annelerini, babalarini ziyaret edin. Bize inanmiyorsaniz dogrudan onlardan dinleyin” dedi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:44:09

AK Parti Meclis Üyesi Hasanoglu Açiklamasi 'Haliç'te Patlayan Altili Masanin Istanbul Subesi Oldu'

Istanbul Büyüksehir Belediye Meclisi’nin Haziran ayi olagan toplantisinin ilk oturumunda konusan AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoglu, "1994’te adeta bir lagim çukurunu andiran Haliç yeniden kararmaya ve yer yer kokmaya basladi. Ehil ellerde Haliç masmavi, ehil olmayan ellerde Haliç simsiyah. Haliç’te patlayan algler degil, Cumhuriyet Halk Partili IBB yönetimi oldu. Haliç’te patlayan altili masanin Istanbul subesi oldu" dedi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:43:41

Baskan Vekili Aydin; Karsiyaka Mahallesi Sakinleri Ile Bir Araya Geldi

Van merkez Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kirsal ve merkez mahallelerinde hemserileriyle bulusan Baskan Vekili Aydin, “Gayretimiz hemserilerimizin mutluluguna vesile olmak. Bunun için tüm enerjimizle çalismaya devam edecegiz” dedi.

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:43:40

Türkiye’nin dev enerji adımının hikayesi!

Türkiye tarihinin en büyük keşfi olan Karadeniz'deki 540 milyar metreküp doğalgazın karaya çıkartılması için borular döşeniyor. Karadeniz'de bulunan doğalgazın ana dağıtım hattına sunulması için eş zamanlı 6 bin çalışma sürüyor. Başkan Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törende, 170 kilometrelik deniz hattından karaya taşınacak olan doğalgaz için ilk borular denizin 2 bin 200 metre altına yerleştirilecek. İşte Türkiye'nin dev adımının hikayesi: Her şey dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın o konuşması ile başladı...

13 Haziran 2022 Pazartesi   19:40:44

 1  2  ...  3  4  5  ...  38  39