Haber Arşivi

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den çığ uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler önceden yaptığı uyarıların ardından yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışı, hayatı felç etti. Özel araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalırken, bazı iller için yeni bir uyarı geldi. Meteoroloji'nin internet sitesinde yayımlanan hava durumu raporuna göre; Ağrı, Bingöl ve Elazığ'ın da aralarında bulunduğu 21 il için çığ uyarısı yapıldı. Açıklamada, "Yüksek kar örtüsünün bulunduğu dik yamaçlarda çığ riski olmasından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

28 Ocak 2022 Cuma   01:33:19

Devre arasında Süper Lig'i karıştıracak bomba patlıyor! Emre Belözoğlu Beşiktaş’ın yıldızına göz dikti

Futbolculuk kariyeri boyunca Türk futbolunda önemli bir yer edinmiş olan Emre Belözoğlu, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük kariyerine de hızlı başladı. Geçtiğimiz sezonun son 10 haftasında Fenerbahçe'nin başına geçen ve başarılı bir performans sergileyen Belözoğlu, bu sezon Başakşehir'in başında oldukça etkileyici işler yapıyor. Genç teknik adam, devre arası transfer döneminde Süper Lig'de bomba etkisi yaratacak bir transfer girişimine dahil oldu.

28 Ocak 2022 Cuma   01:17:18

TFF, 1. Lig'de Yabanci Oyuncu Sayisinda Degisiklige Gitti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto 1. Lig’de önümüzdeki sezon için yabanci oyuncusu sayisinda degisiklik yapti.

28 Ocak 2022 Cuma   00:52:18

Bakan Karaismailoğlu Kılıçdaroğlu'nun 6 milyar TL'lik ihale iddialarına yanıt verdi: Cumhurbaşkanımız ihaleye imza atmaz

Geçen gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bir ihalenin 6 milyar TL fazla fiyat biçilerek başka bir şirkete verildiğini iddia etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katıldığı bir canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yalanladı ve "Öyle bir belge yok. Cumhurbaşkanımız hiçbir ihaleye veya ödemeye imza atmaz. Orada ne olduğu belli olmayan bir belge çıkarıyor ve yalan söylüyor" dedi.

28 Ocak 2022 Cuma   00:51:27

Türkiye Katar ve Taliban Kabil Havalimanı için anlaştı

ABD'nin Afganistan'dan çekilmesi sonrası oluşan belirsizlik ortamı yerini diplomatik çabalara bıraktı. Katar ile Türkiye'nin hamleleri ise takdire şayandı. Yeni gelen haber ise kardeş ülke Katar ve Türkiye'nin başarısını bir kez daha ortaya koydu. Katar, Kabil Uluslararası Havalimanı'nın yönetimi ve işletilmesiyle ilgili Katar, Türkiye ve Taliban geçici hükümeti heyetlerinin bir dizi temel konu üzerinde anlaşmaya vardığını duyurdu..

28 Ocak 2022 Cuma   00:43:24

BURSIAD Açiklamasi 'Bursasporumuza Yapilacak En Büyük Ihanet Olacaktir'

Bursasporlu Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (BURSIAD), yesil-beyazli kulüpte yasanan olaylarla ilgili flas bir bildiri yayimladi.

28 Ocak 2022 Cuma   00:23:18

Italya'da Cumhurbaskanligi Seçiminde 4. Turda Da Sonuç Çikmadi

Italya’da devam eden cumhurbaskani seçimlerinde 4. turda da adaylardan hiçbiri seçilmek için gereken oy sayisina ulasamadi.

28 Ocak 2022 Cuma   00:02:48

 1  2  ...  37  38