Haber Arşivi

Ece Erken eşinin ölümünden sonra ilk kez konuştu! 'Kocamın katilleri bulunsun'

Bir balık restoranında silahla vurularak öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili konuşan Ece Erken, bir an önce katillerin bulunmasını istiyor.

28 Ocak 2022 Cuma   09:13:17

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde son dakika: Emniyet'ten açıklama geldi!

İstanbul Bakırköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne dair kritik detaylar ortaya çıktı. İşte ayrınıtlar ve Emniyet'in son dakika açıklaması

28 Ocak 2022 Cuma   09:11:58

Sivas'ta 413 Yerlesim Yerinin Yolu Ulasima Kapandi

Sivas’ta geçtigimiz günlerde etkili olan kar yagisinin ardindan 413 yerlesim yerinin yolu ulasima kapandi.

28 Ocak 2022 Cuma   09:11:19

Antalya'da korkutan deprem!

Antalya'da deprem oldu. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşanan depremin derinliği 4.3 olarak kayıtlara geçti. Depremin derinliği ise 3.32 km olarak belirlendi.

28 Ocak 2022 Cuma   09:08:29

Hurdacilar Sitesi Derneginden Baskan Sekmen'e Tesekkür Ziyareti

Erzurum Hurdacilar Sitesi Dernegi Baskani Tayfun Alagas’in ziyaret ettigi Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, Hurdacilarin yüzünü güldürecek çalismalara imza atacaklarini belirtti.

28 Ocak 2022 Cuma   09:05:49

Yurtta Hava Durumu

Yapilan son degerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçali ve çok bulutlu, Bati Karadeniz’in iç kesimleri, (Adiyaman hariç) Güneydogu Anadolu Bölgesi, Dogu Anadolu’nun güneydogusu ve Hatay çevrelerinin yagisli geçecegi, yagislarin Hatay çevrelerinde yagmur, diger yerlerde karla karisik yagmur ve kar seklinde görülecegi tahmin ediliyor. Dogu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Dogu Anadolu’nun dik yamaçlarinda çig tehlikesi bulunmaktadir. Ülke genelinde buzlanma ve don ile birlikte kuzey ve iç kesimlerde pus, yer yer sis görülmesi bekleniyor.

28 Ocak 2022 Cuma   09:04:20

Atasehir'de Arkadaslarin Hirsizlik Kavgasinda Yumruklar Havada Uçustu

Atasehir’de bir sahis, ayni araçta seyahat ettigi sirada kendisinin esyalarini çaldigini iddia ettigi arkadasiyla bir kafede bulustu. Taraflar, kafenin ortasinda kavgaya tutustu. Sandalye, masa ve yumruklarin havada uçustugu kavga güvenlik kamerasina yansidi.

28 Ocak 2022 Cuma   09:00:19

İstanbullu kar çilesi çekerken balık sefası yapıyordu! İmamoğlu'na tepkiler sürüyor!

Milyonlarca İstanbullu karla mücadele ederken İngiliz Büyükelçi’yle yemekte buluşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki yağdı: İBB Başkanı’nın gündeminde İstanbul yok.

28 Ocak 2022 Cuma   08:58:27

Suçüstü yakalanıp tutuklanmıştı... CHP'nin rüşvet skandalı istifa getirdi!

CHP'li Bilecik Belediyesinde yaşanan rüşvet skandalı sonrası istifalar peş peşe geldi. CHP İl Başkan Vekili ve İl Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Çevik ile Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu CHP İl Başkan Yardımcısı Altan Şahin görevlerinden istifa etti. Rüşvet skandalı sonrası bir hafta boyunca sus pus olan CHP Bilecik İl Yönetimi, basın toplantısı öncesi bir araya geldi. İl Başkanı Metin Yaşar önderliğinde toplanan yönetim, yapılacak olan basın toplantısında rüşvet olayı hakkında tarafsız ve şeffaf kalarak süreci takip etmeyi kararlaştırdı. Ancak İl Başkanı Yaşar, basın toplantısına geçildiğinde, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'i koruyup kollayan açıklamalar yapınca, yönetim kurulundan iki isim istifayı bastı.

28 Ocak 2022 Cuma   08:55:33

Meteorolojiden Çig, Buzlanma Ve Don Uyarisi

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlügü, bölge illeri için çig, buzlanma ve don uyarisinda bulundu.

28 Ocak 2022 Cuma   08:55:19

VEDAS Ekiplerinin 2 Metrelik Karda Zorlu Kis Mesaisi

Vangölü Elektrik Dagitim A.S. (VEDAS) Mus Il Müdürlügü Ariza Onarim Bakim (AOB) timleri, çetin kis sartlarinda hasar gören hatlari drone ve termal kamera yardimiyla tespit ederek vatandaslarin enerji kesintisi yasamamasi için mücadele ediyor.

28 Ocak 2022 Cuma   08:52:50

Sakarya'nin Karadeniz'e Kiyisi Beyaza Büründü

Sakarya’nin Karasu ilçesinde yaz aylarinda yüz binlerce yerli ve yabanci turiste ev sahipligi yapan sahil bölgesi kara teslim oldu. Etkisini gösteren kar yagisiyla Sakarya’nin Karadeniz’e olan kiyisi beyaza büründü.

28 Ocak 2022 Cuma   08:52:49

Sinop'ta Trafik Kazasi Açiklamasi 1 Yarali

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasinda 1 kisi yaralandi.

28 Ocak 2022 Cuma   08:47:19

Yavru Köpek Donmaktan Kurtarildi

Kar yagisinin etkili oldugu bölgelerde gerçeklestirilen hayvan besleme çalismasi sirasinda Serdivan Belediyesi ekiplerince donmak üzere fark edilen yavru köpek veterinere götürüldü.

28 Ocak 2022 Cuma   08:42:20

Su Samuru Ailesi Yiyecek Ararken Objektiflere Yakalandi

Oltu Çayinda Su samuru ailesi yiyecek ararken objektiflere yakalandi. Oltu çayinda dün gece saat 22:30 siralarinda dört su samuru görüldü

28 Ocak 2022 Cuma   08:42:19

SUBÜ'den Türkiye'de Bir Ilk Açiklamasi Teknoloji Yarismalari Koordinatörlügü

SUBÜ tarafindan Türkiye’de bir ilke imza atilarak Teknoloji Yarismalari Koordinatörlügü kuruldu. Milli teknoloji hamlesinin bir çiktisi olarak kurulan koordinatörlük kapsaminda yarismalarda yer alacak ögrenciler için bir de laboratuvar olusturuluyor.

28 Ocak 2022 Cuma   08:34:19

Tercan Devlet Hastanesi Evde Saglik Hizmetleri Ekibi Engel Tanimiyor

Tercan Devlet Hastanesi Evde Saglik Hizmetleri ekibi, ilçede yasayan hasta ve bakima muhtaç bireylere kar, kis demeden saglik hizmeti götürmeye devam ediyor.

28 Ocak 2022 Cuma   08:24:19

Polisten Kaçan Alkollü Sürücü Ortaligi Birbirine Katti

Adana’da polisin ‘dur’ ihtarina uymayan alkollü otomobil sürücüsü kaçmaya basladi. Trafik kurallarini hiçe sayan sürücü kilometrelerce ters yönden giderek kaçmaya devam etti. 20 kilometrelik kovalamaca sonucunda kaçan otomobilin önü kesilerek durduruldu. Sürücü ve araçta bulunan bir kisi gözaltina alindi.

28 Ocak 2022 Cuma   06:39:49

Hirsizliga Girdigi Dükkanin Sahibi Tarafindan Yakalandi

Adana’da tesisat dükkanina hirsizliga giren süpheli isyeri sahibi tarafindan yakalanarak polise teslim edildi.

28 Ocak 2022 Cuma   04:44:48

Türkiye Uzay Ajansı'ndan karalama haberlere yanıt

Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, İlyas Haliloğlu'nun mezuniyeti ilişkilendirilerek TUA Başkanlık Müşavirliği görevine getirilmesine yönelik haberlerdeki kasıtlı söylemlere kurumun sosyal medya hesabından yanıt verdi.

28 Ocak 2022 Cuma   02:51:47

Başak Cengiz'in kılıçla katledilmesine yönelik yeni gelişme! Can Göktuğ Boz hakkında ilk karar açıklandı

İstanbul'un Ataşehir bölgesinde avukat Başak Cengiz'e samuray kılıcıyla saldırıp öldüren Can Göktuğ Boz tutuklanarak hapis cezasına çarptırılmıştı. Aldığı kılıç darbeleriyle hayatını kaybeden Başak Cengiz'e yönelik açılan davaya yönelik mahkeme ilk kararını açıkladı..

28 Ocak 2022 Cuma   02:40:34

Rusya'nın Ukrayna sınırında ne kadar askeri yığınağı var?

"Rusya Ukrayna'ya saldıracak mı?" sorusunun yanıtı belirsizliğini koruyor. NATO, Avrupa ve ABD'den Ukrayna'ya askeri-siyasi destek krizin ilk günlerinden beri sürüyor. Peki, Rusya'nın Ukrayna sınırında ne kadar askeri yığınağı var? Bu konuya dair son açıklama Pentagon'dan geldi. ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby, Rusya'nın Ukrayna sınırına yakın bölgelere ve Belarus'a yaptığı askeri yığınağını son 24 saatte daha da arttırdığını duyurdu. Öte yandan da barış adına Başkan Erdoğan, Rusya ve Ukrayna arasında "arabuluculuk" görevini yerine getiriyor. Başkan Erdoğan'ın davetini kabul eden Rus lider Putin, kritik konuları ele almak için Türkiye'ye gelecek..

28 Ocak 2022 Cuma   02:29:07

Türk vatandaşları vizesiz girebilecek! Büyükelçilik resmen duyurdu

Türkiye’nin Trablus Büyükelçiliğinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada 16 yaşından küçük ve 55 yaşından büyük umuma mahsus pasaport sahibi vatandaşların Libya'ya girişlerinde vizelerin kaldırıldığı duyuruldu.

28 Ocak 2022 Cuma   02:13:39

Türkiye'den Birleşmiş Milletler'e 'Barış Gücü' tepkisi

Dışişleri Bakanlığı Birleşmiş Milletler'in, 'Barış Gücü' nün görev süresini uzatmasına tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ''Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin Kıbrıs Adası'nda konuşlu BM Barış Gücü'nün görev süresini 27 Ocak 2022 tarihinde aldığı 2618 sayılı kararla 6 ay daha uzatmıştır. KKTC Dışişleri Bakanlığı'nın söz konusu kararla ilgili olarak yaptığı açıklamayı tümüyle destekliyoruz'' denildi.

28 Ocak 2022 Cuma   02:05:00

CHP'li vekil PKK kanalında: Teröristlerin derneğini ve Öcalan'ın haklarını savundu

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, terör örgütü PKK'nın yayın organı Medya Haber'e açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, PKK/ KCK'nın amaçları doğrultusunda faaliyet yürüten DİAYDER'e sahip çıkan açıklamalarda bulunurken, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın haklarına engel olunduğunu da öne sürdü.

28 Ocak 2022 Cuma   01:46:40

 1  2  ...  36  37  38