Haber Arşivi
'ABD'nin En Nefret Edilen Adami' Martin Shkreli'ye Ait Essiz Wu-Tang Clan Albümü Satildi
ABD hükümeti, “ülkenin en nefret edilen adami” olarak anilan ve 2017 yilinda menkul kiymetler dolandiriciligindan hüküm giyen eski ilaç yöneticisi Martin Shkreli’ye ait esi olmayan Wu-Tang Clan albümünü sattigini duyurdu.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:12:49Sezonun Ilk Süpürge Telini Getiren Çiftçiye, 100 Litre Mazot Hediye Edildi
2021 hasat sezonunun ilk ürünü olan yeni mahsul Süpürge Teli satisa arz edilmek üzere Edirne Ticaret Borsasi’na (ETB) getirildi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:12:48Mersin'de Tarim Arazisinde Çikan Yangin Söndürüldü
İçel'in Tarsus ilçesinde, zeytin bahçesinde çikan yanginda 1 hektar alan zarar gördü.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:11:51Güney Afrika Cumhuriyeti, Israil'in Afrika Birligi'ne Gözlemci Olmasina Itiraz Etti
Güney Afrika Cumhuriyeti, Israil'in, Afrika Birligi'ne gözlemci üye olarak kabul edilmesi kararinin "dehset verici" oldugu belirterek bu karara itiraz etti.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:11:50Mus'ta 1 Kilo 235 Gram Sentetik Uyusturucu Ele Geçirildi
Mus'ta bir otomobilin motor kismina gizlenmis 1 kilo 235 gram sentetik uyusturucu ele geçirildi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:11:48Hatay'da Çikan Orman Yangini Söndürüldü
Hatay'in Belen ilçesinde çikan orman yangini havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:11:18Baskan Akin'dan Turgutluspor'a Moral Ziyareti
Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, yeni sezon hazirliklarini sürdüren Turgutluspor’u ziyaret ederek, takim ve yönetimle bir araya geldi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:09:18Sanghay Isbirligi Örgütü Savunma Bakanlari Toplantisi Tacikistan'da Düzenlendi
Sanghay Isbirligi Örgütü (SIÖ) Savunma Bakanlari Toplantisi Tacikistan'in baskenti Dusanbe'de gerçeklestirildi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:08:50Düzce'de Denize Girenlerin Bulanti Ve Karin Agrisi Sikayeti Üzerine Inceleme Baslatildi
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, denize giren bazi kisilerin bulanti ve karin agrisi sikayeti üzerine inceleme baslatilarak deniz ve içme suyundan numune alindi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:08:49ABD'de Son 24 Saatte 304 Kisi Kovid-19 Nedeniyle Hayatini Kaybetti
ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgininda hayatini kaybedenlerin sayisi son 24 saatte 304 artarak 611 bin 316'ya çikti.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:08:48PSV Eindhoven'den Bogaz Turu
UEFA Sampiyonlar Ligi Ikinci Ön Eleme Turu’nda bu aksam Galatasaray ile karsilasacak olan PSV Eindhoven’li futbolcular Istanbul Bogazi’nin tadini çikardi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:06:20Ali Gürbüz Açiklamasi 'Altin Kemerin Ebedi Sahibi Olmak Istiyorum'
Kirkpinar Baspehlivani Ali Gürbüz, kendisine Kumluca Güresleri’ne sponsorluk yapan okulun Kumluca Kampüsü’ne giderek ögrenciler ile sohbet etti.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:06:19Tavsanli'da Trafik Kazasi Açiklamasi 1 Yarali
Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde 2 otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 1 kisi yaralandi. Kaza, Tavsanli-Harmancik karayolu 17. kilometresinde Derbent köyü yol ayriminda meydana geldi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:06:18Kazan Zirvesi'nde Medya Ve Din Konulu Panel Düzenlendi
AA Haber Akademisi Direktörü Bora Bayraktar: '(Uluslararasi medyada Islam dini ve Müslümanlara yönelik olumsuz yaklasim) Bunun asilmasi için sorumlu yayincilik yapmak ve empati kurmak gerekiyor'.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:03:48Yunanistan'da Sahil Güvenlikten Kazazedelere Yüksek Miktarda Kurtarma Faturasi
Yunanistan'da Sahil Güvenlik Teskilati (HCG) denizde kurtardigi iki kazazededen yüksek miktarda kurtarma-yardim ücreti talep etti.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:03:47Kocaeli'de Çikan Yanginda Balikçi Barinagindaki 5 Buzhane Kullanilamaz Hale Geldi
Kocaeli'nin Kandira ilçesinde balikçi barinaginin buzhane kisminda çikan yangin söndürüldü.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:03:18Zelenskiy Açiklamasi 'Donbas'in Geri Dönüsü, Rusya'nin Istegine Ve Avrupali Ortaklarimizin Destegine Bagli'
Ukrayna Devlet Baskani Vladimir Zelenskiy, Donbas bölgesinin ülkesine dahil edilmesinin Rusya ve Avrupa ülkelerine bagli oldugunu söyledi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:03:17Hatay'da Otomobil Uçuruma Düstü, Avukat Yaralandi
Hatay’in Belen ilçesinde viraji alamayarak 175 metrelik uçuruma düsen otomobilin sürücüsü kadin avukat yaralandi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:02:48Çinli Milyarder Çiftçi 18 Yil Hapse Mahkum Edildi
Çin’de, Dawu Tarim Grup Baskani Sun Dawu, yetkililere saldiri düzenlemek dahil birçok suçtan 18 yil hapis cezasina çarptirildi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:00:18Eski Esi Tarafindan Öldürülesiye Darp Edilen Kadin Konustu
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde eski esi tarafindan saatlerce öldüresiye darp edilen Serap Avci, yasadiklarini anlatti. Yetkililere seslenerek sahsin yakalanmasini istedigini söyleyen Avci, “Sonumun ne olacagini kadin cinayetlerinden biliyoruz” dedi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 16:59:49Baskan Gürkan Ikinci Doz Asisini Yegeni Ve Ogluyla Birlikte Oldu
AK Parti Il Baskani Davut Gürkan, ikinci doz koronavirüs asisini Bursa Sehir Hastanesi’nde oglu ve yegeniyle birlikte vuruldu. asilama çalismalarinin önemine vurgu yapan Baskan Gürkan, saglikli günlere ve normal hayata dönebilmemiz için vatandaslarin asi kampanyasina gösterdigi ilginin devam etmesi gerektigini vurguladi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 16:59:48Basketbol Açiklamasi FIBA 18 Yas Alti Kizlar Avrupa Challengers Turnuvasi
Türkiye: 67 Irlanda: 55.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 16:57:48Kontrolden Çikan Otomobil Takla Atti Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali
Aksaray’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobilin takla atmasi sonucu 1’i agir 2 kisi yaralandi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 16:56:48Samet Aybaba, TYT-AYT Birincilerini Tebrik Etti
Yüksek Ögretim Kurumlari Sinavi’nin (YKS) yapildigi 4 genel alanin üçündeki birincilikler Adana’dan çikti. Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Çocuklarimizi ve ailelerini kutluyorum. Adanamiz artik her dalda sampiyonluga oynamalidir" dedi.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 16:56:47Okulların açılış tarihi hakkında son dakika açıklaması: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'kararlıyız' diyerek duyurdu
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılış tarihi hakkında son dakika açıklaması yaptı. Bakan Selçuk, coronavirüs vaka sayısının artması nedeniyle okul açılış tarihlerinde bir değişiklik olup olmayacağını ilişkin bir basın mensubunun sorusuna, "Çalışmalarımızı son hızla yürütüyoruz. Dün 81 il müdürümüzle bir toplantı yaptık ve hangi ilimizin, hangi ilçemizin ne tür eksiği olduğu konusunda bir görüş alışverişinde bulunduk." dedi. Bakan Selçuk, "Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli." ifadelerini kullandı.
28 Temmuz 2021 Çarşamba 16:56:32