Haber Arşivi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Gerçek karşısında susmayacağız, haykıracağız

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Dijital Dünya Çalıştayı'nın açılış programında açıklamalarda bulundu. İletişim Başkanı Altun, "Ülkemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde nasıl sessizlerin sesi, mazlumların hamisi hâline geldiyse; iletişim alanında da hakikat mücadelesinin en ön saflarında yer alacaktır" dedi. Altun, "FETÖ'yü himaye edenler büyük bir suça ortaklık yaptıklarının farkına varmalıdırlar. Biz bunu haykırmaya devam edeceğiz, bu gerçek karşısında susmayacağız" ifadelerini kullandı.

6 Mart 2021 Cumartesi   09:38:49

İçişleri duyurdu: Onlarca terörist etkisiz!

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı, şubat ayında düzenlenen iç güvenlik operasyonlarında 78 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. İçişleri Sözcüsü Çataklı, şubat ayında uyuşturucuyla mücadele operasyonlarında gözaltına alınan 23 bin 714 kişiden 1759'unun tutuklandığını açıkladı.

6 Mart 2021 Cumartesi   09:34:39

İSKİ'den son dakika su kesintisi açıklaması!

Milyonlarca İstanbullu'yu ilgilendiren su kesintisi haberl geldi. İstanbul'da Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de Büyükçekmece Arıtma Tesisleri - Mimarsinan su dağıtım hattında gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle 17 saatliğine Salı gününden itibaren 17 saatliğine su kesintisi yaşanacağı açıklandı.

6 Mart 2021 Cumartesi   09:20:21

İstanbul'da kısıtlamasız ilk cumartesi günü! Bakan Koca ve İstanbul Valisi'nden uyarı

Koronavirüs risk haritasına göre çok yüksek riskli iller dışında diğer kentlerde cumartesi günleri de uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılmıştı. İstanbul'da kısıtlamasız ilk cumartesi gününde toplu taşıma araçlarına binmek isteyenler duraklarda yoğunluk oluşturdu. Sağlık Bakanı Koca, ''Beklediğimiz Cumartesilerin ilki! Devamı, kıymetini bilmemize bağlı'' derken İstanbul Valisi Yerlikaya da İstanbul halkına ve esnafına uyarılarda bulundu. Yerlikaya, ''"Hedefimiz mavi kategori. Ben sizlere güveniyorum. Şehrimize inanıyorum. Hep birlikte, el birliğiyle başaracağız" ifadelerini kullandı.

6 Mart 2021 Cumartesi   09:08:37

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'Erdoğan bir milli güvenlik sorunudur' diyen Kılıçdaroğlu'na sert yanıt

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu “Erdoğan bir milli güvenlik sorunudur” demiş. Bu, Türkiye’nin milli güvenliğini tehdit eden saldırganların dilidir. Kılıçdaroğlu kendisinin bir “demokrasi sorunu” olduğunu ve milli güvenlik konusunda pusulası olmadığını bir kere daha ilan etmiştir.

6 Mart 2021 Cumartesi   08:30:24

Ünlü modacı evinde ölü bulundu!

Muğla'nın Ula ilçesinde tatil yapan dünyaca ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk, evinde ölü bulundu. Aslı Yılmaztürk'ün şüpheli ölümüyle ilgili jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Yılmaztürk'ün mutfak kısmındaki ocaktan sızan gazdan zehirlendiği ileri sürüldü. İşte son dakika haberinni ayrıntıları...

6 Mart 2021 Cumartesi   08:21:33

Yunanistan'da Türkiye korkusu!

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki petrol ve doğal gaz arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Mısır'ın hidrokarbon arama faaliyetlerinde Türkiye’nin kıta sahanlığı sınırlarını kabul etmesi ve boru hattı projesi güzergâhından Rum kesimini çıkarma önerisi, Atina’yı çok rahatsız etti. Yunanistan yapacağı hamlelerini gizli tutmaya çalışsa da, Mısır cephesinden açıklama geldi. İşte Doğu Akdeniz'de yaşanan son dakika gelişmeleri...

6 Mart 2021 Cumartesi   08:02:27

Times Meydanı’nda ‘Hain FETÖ’ sesleri!

ABD’de Türkiye’yi karalama girişimleri başarısız olan FETÖ’cülerin içyüzleri anlatıldı. Times Meydanı’nda dolaştırılan araçların ekranlarında hain örgütün darbe girişimi yayınlandı

6 Mart 2021 Cumartesi   07:42:16

Rekabet Kurumu harekete geçti! Twitter, İnstagram, Facebook...

Rekabet Kurumu, Facebook, Google, Twitter, Instagram gibi dijital platformları reklam konusunda incelemeye aldı. Rekabet Kurumu, dijital reklam pazarındaki her oyuncunun paylarını, verileri nasıl kullandığını, kendi lehlerine durum yaratıp yaratmadığını inceleyerek, sektörün fotoğrafını çekecek. Rekabet karşıtı endişeler ve aksaklıklar ortaya çıkarsa, kurulun önerileriyle yasal düzenlemelerin önü açılacak.

6 Mart 2021 Cumartesi   07:26:22

 1  2