Haber Arşivi

PFDK'dan iki takıma şok karar!

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.

5 Mart 2021 Cuma   17:01:49

MSB duyurdu: Yüreğimizi yakan kazanın ilk raporu!

Milli Savunma Bakanlığı Bitlis'te 11 askerimizin şehit olduğu kazaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Helikopterin kaza kırıma uğramasının ardından yapılan ilk incelemelerde; enkaz bölgesinde herhangi bir patlama ve yanma emaresine rastlanmadı." ifadelerine yer verildi.

5 Mart 2021 Cuma   16:56:10

İmamoğlu yapımına itiraz ettileri camiyi sahiplendi!

Soğanlık Merkez Camii yapımı CHP grubunun muhalefetine rağmen oy çokluğu ile geçti. Önceki dönem Kartal Belediyesi İBB’ye dava açtı yeni İBB yönetimi de cami inşaatını durdurdu. Ancak bölge halkının yoğun tepkisi sonrası geri adım atıp, planlar içerisindeki zemin altı otopark, taziye evi, sosyal tesis, imam evi, aşevi ve Kur'an Kursu olan kısımlar devre dışı bırakılarak cami inşaatı kaldığı yerden tekrar başladı. İBB yönetimi ise halkın tepkisine rağmen yapımına itiraz ettiği camiyi kendilerinin başlattığını iddia etti.

5 Mart 2021 Cuma   16:43:36

Emniyet uyardı! O mesaja asla tıklamayın!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı (EBA)'nın adı kullanılarak yapılan dolandırıcılığa karşı vatandaşlar uyarıldı. Açıklamada, "Kaynağı belli olmayan linklere tıklanmaması, vatandaşlarımızın ve kullanmış oldukları mobil cihazların güvenlikleri açısından önemli olmakla birlikte, bu tarz içeriklere itibar edilmemesi ve konunun en yakın kolluk birimine bildirilmesi önem arz etmektedir." denildi.

5 Mart 2021 Cuma   16:39:37

Hafta sonu kısıtlaması nasıl, hangi illerde olacak?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken yüksek ve çok yüksek illerde bir süre daha pazar günü devam edecek. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde sokağa çıkma yasağı kalkıyor?

5 Mart 2021 Cuma   16:33:18

Ekmek zammı iptal edildi!

Ankara Valiliği ekmeğe yapılan 25 kuruşluk zammı iptal etti. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Ekmek ve pide fiyatlarına yapılmak istenen zam oranına itiraz komisyonda değerlendirilmiş, ATO'nun tarifesi iptal edilmiştir" denildi.

5 Mart 2021 Cuma   16:29:02

MEB'in takvimi belli oldu!

Milli Eğitim Bakanlığınca açıklanan takvime göre, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için 15-26 Mart'ta ön başvurular alınacak.

5 Mart 2021 Cuma   16:21:41

Şehit ile 4 gün önce görüşen komşusu o konuşmayı anlattı! Uzman Çavuş Tolga Demirci'nin vasiyeti ortaya çıktı...

Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan askeri helikopterde şehit olan Uzman Çavuş Tolga Demirci'nin vasiyeti ortaya çıktı. Aile ile aynı apartmanda oturan Hüseyin Akyüz, 3-4 gün önce görüştüklerini belirtti, "Göreve gidiyorum Hüseyin amca dedi. Ben de güle güle git, gel oğlum' dedim" ifadelerini kullandı. Akyüz, şehidin babasının çok önceden vefat ettiğini söyledi, annesine vasiyetini aktardı.

5 Mart 2021 Cuma   15:31:01

Filyasyon ekipleri dedektif gibi iz sürdü!

Trabzon'da katıldıkları cenaze töreninden sonra yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan iki kişinin, evdeki 8 kişinin isimlerini, aile fertlerinden bazılarının Almanya'ya dönüş için aldıkları uçak biletlerinin iptal olmaması için temaslı olarak bildirmediği ortaya çıktı.

5 Mart 2021 Cuma   15:14:05

Vali Yerlikaya İstanbulluları koronavirüs risk haritası üzerinden uyardı!

Koronavirüs risk haritasında turuncu renkle kodlanan İstanbul'da denetimler sürüyor. İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığının "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelgesi kapsamında Sultanahmet’te restoranları denetledi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul’un şu an turuncu renkte olduğunu boğaz gibi mavi yapana kadar sokaklarda denetimlerin devam edeceğini söyledi. İşte son dakika koronavirüs haberinin ayrıntıları...

5 Mart 2021 Cuma   15:08:43

Başkan Erdoğan Merkel ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile video konferans aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

5 Mart 2021 Cuma   14:45:38

Samsun'da şehitlere hakaret eden genç kız gözaltında

Sosyal medya üzerinden herkese açık şekilde yaptığı canlı yayın sırasında Bitlis'teki helikopter kazasında şehit olan askerlere hakaret eden 23 yaşındaki genç kız, polis tarafından gözaltına alındı.

5 Mart 2021 Cuma   14:10:57

CHP'nin 'ayıp' soruşturmasında 4 tutuklu!

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'a yönelik şantaj soruşturmasında gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i adliyeye sevk edildi. 1'i polis 3 şüpheli tutuklanırken, 2'si serbest bırakıldı. 1 şüpheli ise polisteki ifadesinin ardından salıverildi.

5 Mart 2021 Cuma   13:53:58

Google'a gizlilik odaklı rakip geliyor! Brave resmen duyurdu

Google yıllar içinde arama motoru olmaktan çıktı ve farklı alanlarda faaliyet gösteren teknoloji devine dönüştü. Ancak şirket en temel işlevini sorunsuzca sürdürmeye devam ediyor. Bazı kullanıcıların ise gizlilik konusunda Google'a pek güveni yok. Eğer sizin de Google'la aranız pek iyi değilse ve gizliliğe önem veriyorsanız, o zaman güzel bir haberimiz var. Gizlilik odaklı web tarayıcısı Brave kendi arama motorunu geliştirdiğini duyurdu. İşte konu hakkındaki detaylar...

5 Mart 2021 Cuma   13:52:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Türkiye Bitlis şehitlerini uğurluyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da katıldığı tören Elazığ'da gerçekleşti. Bu törenin ardından helikopter kazası şehitleri, devlet töreni için Ankara'ya uğurlandı. Memleketlerine gönderilmeden önce bir arada oldukları son tören olan veda töreninde 11 şehidimiz için sırasıyla saygı duruşu, özgeçmişlerin okunması ve Kur'an tilaveti ile dua okunması programı gerçekleşti. Ankara'daki devlet töreni ve cenaze programına başta Başkan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet erkanından birçok isim hazır bulundu.

5 Mart 2021 Cuma   12:53:37

TCMB Başkanı Ağbaldan flaş açıklamalar!

TCMB Başkanı Naci Ağbal, "TCMB olarak bizim en önemli önceliğimiz, temel görevimiz olan fiyat istikrarını sağlamak ve bunu kalıcı hale getirmek." açıklamasında bulundu.

5 Mart 2021 Cuma   12:52:31

Gazeteci Nijat Ayvaz sokak ortasında saldırıya uğradı!

Gazeteci Nijat Ayvaz, geçtiğimiz günlerde sokak ortasında işadamı Önder Erdoğan’ın saldırısına uğradı. Ayvaz saldırıyla ilgili kendi sunduğu programında açıklamalarda bulundu.

5 Mart 2021 Cuma   12:49:37

Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon kanalında cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin sorulan soruya cevap verdi.

5 Mart 2021 Cuma   12:46:15

Keyfi ödeme yapmayan CHP'li belediye için soruşturma izni çıktı!

CHP’li Esenyurt Belediyesi keyfi yönetimle borç batağına saplandı. Ciddi gelir kaynağı olabilecek gayrimenkullere sahip olduğu halde satıp borcunu ödemeyen yönetim, belediyeyi faiz yükü altına soktu. Sadece bir firmaya ödenecek borcun faiz tutarı 40 milyon lirayı aştı. Usulsüzlük bununla sınırlı değil. Genelge gereği önce eski borçların ödenmesi gerekirken, belediye önceliği yeni borçlara verdi. İçişleri Bakanlığı, faiz yükünü katlayan işlemlerle ilgili soruşturma izni verdi. CHP’li belediye keyfi işlemlerden dolayı yargıda hesap verecek.

5 Mart 2021 Cuma   12:25:56

Bitlis'te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 11 asker için cenaze töreni

Bitlis'te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 11 asker için Ankara'da devlet töreni düzenleniyor. Şehitlerimiz törenin ardından memleketlerine uğurlanacak.

5 Mart 2021 Cuma   12:20:30

Mubariz Gurbanoğlu dosyasında flaş karar!

FETÖ soruşturması kapmasında tutuklanan ve hakkında İstanbul 27.Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Azerbaycanlı iş insanı Mubariz Gurbanoğlu ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gurbanoğlu'na 'FETÖ'ye yardım' suçundan 5 yıl hapis verilirken adli kontrolle serbest kalarak ev hapsine hükmedildi

5 Mart 2021 Cuma   12:12:08

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden İyi Partili Bedri Yaşar'a 107 milyonluk ihale

CHP'li belediyeden İyi Partili vekile 107 milyonluk ihale verilmesini yorumlayan Cem Küçük, muhalif medyanın ve bazı siyasilerin ikiyüzlülüğünü ortaya serdi.

5 Mart 2021 Cuma   11:18:40

Malatya'da mezrada yaşayan depremzedelere villa konforunda köy evi

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'daki depremzedeler, lüks bir villayı andıran konutlarda yaşamlarına devam etmenin mutluluğunu yaşıyor.

5 Mart 2021 Cuma   11:04:46

Mesut Özil'den sakatlık açıklaması!

Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, ayağındaki sakatlık nedeniyle bir süre takımdaki yerini alamayacağını bildirdi. Özil son dakika paylaşımında "Takımımıza yardımcı olamayacağım için çok üzgünüm. En kısa zamanda tekrar sahaya çıkabilmek için elimden geleni yapacağım. Desteğiniz ve tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

5 Mart 2021 Cuma   10:55:40

Ünlü isimlerden Bitlis paylaşımları!

Bitlis'in Tatvan ilçesinden gelen kötü haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Helikopter kazası sonucu 11 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz de yaralandı. Acı haberin ardından ünlü isimler de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duygularını ifade etti.

5 Mart 2021 Cuma   09:43:59

 1  2  3  4