Haber Arşivi

MHP'li Yalçın'dan Twitter'ın Bahçeli Sansürüne Tepki Açıklaması

'Twitter'ın tahakkümüne ve hadsiz müdahaleci davranışına cevap olarak bu sosyal medya kuruluşunun yayınları denetlenmelidir'.

5 Şubat 2021 Cuma   00:12:26

Fransa'da Plastik Bombayla Sarı Yelekli Eylemcinin Gözünü Kaybetmesine Neden Olan Polise Soruşturma

Fransa'nın Rennes kentinde sarı yeleklilerin 19 Ocak 2019'da düzenlediği gösteride kullandığı plastik bombayla bir eylemcinin gözünü kaybetmesine neden olduğu iddia edilen polis hakkında soruşturma açıldı.

5 Şubat 2021 Cuma   00:07:26

Husiler, ABD'nin Yemen'deki Savaşta Suudi Arabistan'a Verdiği Desteği Sona Erdirmesinden Memnun

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD Başkanı Joe Biden'ın, "ülkesinin Yemen'deki savaşta Suudi Arabistan'a verdiği askeri desteği sona erdirdiği" yönündeki açıklamasını memnuniyetle karşıladı.

5 Şubat 2021 Cuma   00:04:26

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'den TFF'ye Limit Çağrısı Açıklaması

'TFF ve yetkililer, hangi kulübün limitlerinin ne olduğunu, bunların ne kadarının kullanıldığını, kimlerin hangi transferlere ne bedeller verdiğini açıklayın. Hem bizler hem zan altında kalan kulüpler kendilerini kurtarsın hem de federasyon rahatlasın' 'Kendisiyle uzlaştık, anlaştık. Menajeri araya girerek yurt dışında futbol oynama isteğini ön plana çıkardılar. Dorukhan'ın önünde verdiğimiz teklif duruyor. O teklife imza atmak isterse atar, istemezse atmaz. Benim prensiplerim var'

5 Şubat 2021 Cuma   00:00:58

GÜNCELLEME - ABD, Yemen'de Suudi Arabistan'a Verdiği Askeri Desteği Sona Erdirdi

ABD Başkanı Biden, önceki Başkan Donald Trump dönemine atıf yaparak, 'Rusya'nın agresif eylemleri karşısında ABD'nin boyun eğdiği günlerin sona erdiğini' söyledi Biden, ABD askerlerinin Almanya'dan geri çekilme sürecini askıya aldığını belirtti Myanmar'daki askeri darbeyi kabul etmediklerini vurgulayan Biden, orduya yetkilileri ve aktivistleri derhal serbest bırakma çağrısında bulunduBIDEN'IN DİĞER AÇIKLAMALARI EKLENDİ.

5 Şubat 2021 Cuma   00:00:26

 1  2  ...  62  63