Haber Arşivi

Erzincan'da Koyunlariyla Kayaliklarda Mahsur Kalan Baba Ve Oglu Kurtarildi

Erzincan'da kayaliklarda koyunlariyla mahsur kalan baba ve oglu, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü (AFAD) ekiplerince kurtarildi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:47:48

Almanya Disisleri Bakani Baerbock Açiklamasi 'Rusya-Ukrayna Sinirinda Gerilim Azaltilmali'

Almanya Disisleri Bakani Annalena Baerbock, "Rusya-Ukrayna sinirinda gerilim azaltilmali” ifadelerini kullanarak, Rusya ve Ukrayna kriziyle ilgili olarak gergin durumu diyaloga dönüstürebilmek için müzakere zemini olusturulmasi gerektigini söyledi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:45:18

Sincar'a hava harekatı! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi!

TSK, kuzey Irak’ın Sincar bölgesinde terör örgütü PKK'ya ait sözde halk meclisini vurdu. Diyarbakır’dan kalkan uçakların gerçekleştirdiği hava harekatında çok sayıda PKK’lının etkisiz hale getirildiği belirtildi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:39:34

Güney Afrika'da Enerji Firmasi Shell'in Sismik Faaliyetleri Protesto Edildi

Güney Afrikali çevreciler, çok uluslu enerji firmasi Shell'in ülke kiyilarinda gerçeklestirmeye basladigi sismik arastirma faaliyetlerini Cape Town kentinde protesto etti.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:36:18

Hazine Ve Maliye Bakani Nebati Is Dünyasi Temsilcileriyle Yeni Ekonomi Modelini Konustu

Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati is dünyasi temsilcileriyle bir araya geldigi toplanti sona erdi. Toplanti yaklasik 7 saat sürdü ve is dünyasindan 70’e yakin temsilci katildi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:35:18

Groenendijk Açiklamasi 'Zorluk Derecesi Yüksek Maçti'

FT Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk, zorluk derecesi yüksek bir maçi iyi oynayarak kazandiklarini kaydetti.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:34:50

ABD'nin De Aralarinda Bulundugu 7 Ülkeden Insan Kaçakçilarina Karsi Acil Eylem Grubu

Meksika’da geçtigimiz persembe günü kaçak göçmenleri tasiyan kamyonun kaza yapmasi sonucu 54 kisinin hayatini kaybetmesinin ardindan Guatemala, Ekvador, ABD, Honduras, Meksika, Nikaragua ve Dominik Cumhuriyeti, insan kaçakçilarina karsi acil eylem konusunda anlasti.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:34:49

Kahvehanede Tartisip Birbirlerine Kursun Yagdirdilar Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kahvehanede tartisan 2 sahis, yanlarinda getirdikleri tabancalarla birbirlerine kursun yagdirip yaralandi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:34:18

CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, Yunus Emre Yili Özel Konseri'ni Izledi

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Ankara Büyüksehir Belediyesi ile Eskisehir Büyüksehir Belediyesince düzenlenen Yunus Emre Yili Özel Konseri'ni izledi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:33:48

Derbide gülen taraf Fenerbahçe Beko

ING Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftası Galatasaray-Fenerbahçe derbisine sahne oldu... Sarı-Lacivertliler bir ara 12 sayı öne geçse de son çeyrekte Galatasaray öne geçti. Ancak son bölümde Nando De Colo sahneye çıktı ve maçı Fenerbahçe Beko'ya kazandırdı. Derbi öncesi Galatasaray NEF 7 galibiyetle 4. sırada, Fenerbahçe Beko ise tek mağlubiyetle lider durumdaydı...

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:32:06

Avci Açiklamasi 'Is Kazasi Diyebiliriz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, bugün parçali bir oyunla sadece 3 puan kaybettiklerini belirterek, "Bir is kazasi diyebiliriz" dedi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:31:18

Osmaniye'de Dereye Düsen Inek 3 Saatlik Çalismayla Kurtarildi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, dereye düsen inek belediye ekiplerinin 3 saatlik çalismasiyla kurtarildi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:29:18

HDP Milletvekilinin Kardesi Teröristi Saklamak Suçundan Tutuklandi

AK Parti’nin eski Cizre Ilçe Baskani Cihan Güven’in kardesi Meman Asireti lideri Tahir Güven’in öldürülmesi olayinda HDP milletvekili Hüseyin Kaçmaz’in kardesi teröristi saklamak suçundan tutuklandi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:25:48

Karisi Ve Üvey Çocugunun Bogazini Kesen Sahsin Tedavisi Sürüyor

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde cinnet getirerek karisi ve üvey çocugunun bogazini keserek öldüren sahsin tedavisi devam ediyor.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:24:18

Türkiye Muaythai Büyükler Dünya Sampiyonasinda Üçüncü Oldu

Milli sporcular organizasyonda toplam 21 madalya elde etti.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:23:48

Kensington Sarayi Yakinlarinda Duyulan Patlama Seslerinin Nedeni Belli Oldu

Ingiltere’deki Kensington Sarayi yakinlarindaki, siddetli patlama seslerinin polis ile bir süpheli arasindaki silahli çatismadan kaynaklandigi ve süpheli sahsin vurularak etkisiz hale getirildigi bildirildi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:20:49

Disisleri Bakanligindan ABD Halkina Taziye Mesaji

Disisleri Bakanligi, ABD’de meydana gelen hortum ve siddetli firtina nedeniyle hayatini kaybedenler için taziye mesaji yayimladi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:19:18

Fraport TAV Antalyaspor-Trabzonspor Maçinin Ardindan

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk:'Ligin liderini hak ederek yendik' Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci:'Kendi kalemize attigimiz golle maglup olduk. Namaglup sampiyon olacagiz demedik. Nasil üç puan kazandiysak bugün de üç puan kaybettik. Bir is kazasi diyebiliriz'

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:18:48

Bakan Kurum Açiklamasi 'Attigimiz Her Temel, Kalemi Silaha Galip Kilmistir'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, “Açtigimiz her yeni kapi, Kürt kardeslerimiz için huzur olmustur. Attigimiz her temel, kalemi silaha galip kilmistir. Açtigimiz her millet bahçesi, çocuklarimizin nesesi olmustur” dedi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:17:18

Samsun Devlet Opera Ve Balesi 'Yunus Emre' Balesinin Prömiyerini Gerçeklestirdi

Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB) "Yunus Emre" balesini ilk kez sanatseverlerin begenisine sundu.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:13:48

Juventus Deplasmanda Venezia'ya Takildi

Italya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 17. haftasinda Juventus, Venezia ile deplasmanda 1-1 berabere kaldi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:11:48

Balikesirspor - Ümraniyespor Maçinin Ardindan

Balikesirspor Yardimci Antrenörü Izzet Karakulak:'Balikesirspor yilmayacaktir, sonuna kadar savasacaktir ve oyuncularin bu mücadelesi, taraftarin bu destegi ile bu ligde mutlaka kalacaktir' Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar:'Oyuncularimi ortaya koyduklari mücadeleden dolayi yürekten kutluyorum'.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:10:19

Türkiye'den ABD'de Meydana Gelen Hortum Ve Siddetli Firtinada Ölenler Için Taziye Mesaji

Disisleri Bakanligi, ABD’de meydana gelen hortum ve siddetli firtinada ölenler için taziye mesaji yayimladi.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:10:18

Antalya'da Ingiliz Uyruklu Yasli Adamin Feci Ölümü

Antalya’nin Manavgat ilçesinde iki aracin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 11 yildir ilçede yerlesik olarak yasayan Ingiliz uyruklu bir kisi hayatini kaybetti.

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:09:19

Stratcom Zirvesi'nde 'Stratejik Iletisim Ve Bilgi Savaslari' Oturumu Gerçeklestirildi

AA Yönetim Kurulu Üyesi ve Medipol Üniversitesi Iletisim Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Özkir: 'Türkiye son yillarda askeri kapasite, savunma sanayi, dis politikasindaki hareketlilik, ekonomi gibi pek çok baglamda gündemde. Ama esas gündemde oldugu bir konu da dis yardimlar. Türkiye, bu dis yardimlar sayesinde insanlarin gönüllerini kazanmakta, uzun vadeli sonuç olusturacak sekilde herhangi bir çikara, pragmatizme dayamadan adimlar atmakta' AA Yönetim Kurulu Üyesi ve IÜ Iletisim Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ismail Çaglar: '(Sosyal medya platformlari) Merkez ülkelerin idari talepleri karsilik bulurken siz Türkiye'den ya da dünyanin baska bir yerinden bu talepte bulundugunuzda mahkeme karari getirmek zorundasinizdir. Idari kararlarla islem yapilmaz hatta mahkeme karariyla da çogu zaman islem yapilmaz. Yani isin içerisinde devletler var. Bu sirketlerin kendisi ulus ötesi, devlet ötesi birer aktöre dönüsmüs durumdalar' SETA Washington DC Arastirma Direktörü Kiliç Bugra Kanat: 'Dezenformasyon operasyonlarinda genelde devlet veya dezenformasyona maruz kalan kurum, dezenformasyon oldugunu, kimin yaptigini biliyor ama bunu önlemesi oldukça zor. Dezenformasyona karsi bir aktör oldugumuzu, kamuoyunun istedigi zaman gerek sosyal medya okur yazarligiyla gerek verilecek egitimlerle bunu önleyebilecegini anlamamiz gerekiyor'

11 Aralık 2021 Cumartesi   22:08:18

 1  2  3  4  ...  46  47